Premier League

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
DiaVolO

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 maja 2011, 19:03

Mietson pisze:DiaVolO jest po prostu hejterem więc nie masz co z nim gadać. On nie lubi PL bo rządzi nią kasa. Nie lubi Barcelony bo to panienki, nie lubi Realu bo też mnóstwo wydaje. Nie lubi też Niemców bo są dobrzy i zabrali Włochom miejsce w CL.
Chciałbyś :D PL nie lubię,zgadza się ale nie że nią rządzi kasa,bo dzisiaj wszystkim rządzi kasa,takie czasy,albo jesteście płytcy umysłowo,albo ślepi,albo już sam nie wiem ale ile razy mam powtarzać że to jest po prostu nie fair że angielskie zespoły które zawsze nic nie znaczyły po prostu w mgnieniu oka są na poziomie Milanu,Inter,Barcelony,Realu czy innych Europejskich potęg,angole sobie po prostu to kupili,fajnie nie :dance: Taki Tottenham,skąd oni mieli pieniądze żeby zbudować taki skład jaki mają teraz mimo że praktycznie nic nie wygrali od hohoho...,nie rozumiem jeszcze tego jak można im kibicować,rozumiem United,Liverpool bo to są klasowe zespoły zbudowane na własnych barkach ale Chelsea,City,Tottenham ? Teraz jeszcze dołączy Blackburn :shock: Przecież to hore...
Nie dosyć że Abramowicz i jego Chelsea była pierwszą falą rozwalenia balansu między innymi ligami,zabawił się w fm'a,pewnie było fajnie,to jeszcze Premier$hit wytycza taktyczne standardy,Arsenal gdzie w podstawie gra może 2 anglików a ich szkółki są przepełnione zagranicznymi piłkarzami,to samo w Chelsea,ale co tam,Anglia jest the best,nie jakieś tam pipki z Hiszpanii,aktorzy z Włoch czy jakieś drewna z Niemiec. Narodowości z całego świata w składzie + Włoski trener + jakiś szejk = Angielski futbol,to jest to :rotfl:
Nie wiem czy tu ktoś się interesuje ligą hiszpańską,może ktoś będzie wiedział za ile zbudowano Valencię 1998-2005 ? Deportivo,Borussię w tych samych latach ? Za psi pieniądz,bazując głównie na własnym talencie,dlaczego Anglia w czasach swojej świetności musi bazować tylko i wyłącznie na transferach ? Tacy wspaniali są że aż tylko Wilshere obecnie zapowiada się na klasowego piłkarza !
Ale jasne,wyskakujcie mi dalej z Serie A,Primera Division,wydawali,jasne że wydawali,zarobili to wydawali proste,mieli do tego prawo,Włoskie i Hiszpańskie generowały świetne przychody to i była kasa na transfery,a taka Chelsea,City,Tottenham ? :shock:
Wyskakujcie mi z Realem dalej,to jest porąbany klub,wiem,ale na swój prestiż zapracowali na boisku,to że mieli ogarniętych ludzi wewnątrz klubu którzy zrobili z tego klubu największą sportową reklamę to już ich sprawa,oni są obrzydliwie bogaci więc dlaczego mają nie wydawać,dzięki ciężkiej pracy są dzisiaj w tym miejscu w jakim są,ale nie przyszedł do nich jakiś znudzony bogacz i nie powiedział "o,to będzie idealne miejsce na zrobienie interesu,przy okazji zobaczę jak to jest". Gardzę Premiership nie za to że nie lubię tych klubów ale za to jak stali się potęgą,jak z takich słabych klubów nagle zrobiono czołowe kluby Europejskie. Poza tym,podoba wam się to jak Torres odbija od tych koksów,Nani,Fabregas,Nasri ? Dziwne że "najpiękniej" grająca drużyna w anglii (Arsenal) co sezon notuje rekordowe ilości kontuzji graczy z podstawy,to idealnie obrazuje że ta liga nie jest dla nich,bo Ci piłkarze zamiast czarować swoją grą w swoich piłkarskich kulturach w pełni pokazując swój potencjał spędzają masę czasu w siłowniach żeby móc w aby mały stopniu powalczyć o piłkę. Rooney to idealny przykład jak z napastnika można zrobić def.pomocnika,aż mam się posikać ze śmiechu jak widzę go na swojej połowie naciskając rywala,później odbierając mu piłę jakimś wślizgiem i posyłając crosa na skrzydło :rotfl:
W sumie wyobraźcie sobie jakby Premier$hit była potęgą w latach 98-04/05,przecież taki Zidane,Ronaldo,Nedved zamiast zachwycać kibiców swoją grą i robić z niej absolutny spektakl widzielibyśmy ich w siłowniach nabierając masy mięśniowej a później na boisku Ronaldo walczyłby o górne piłki z jakimiś ogrami z Blackpool w błocie po kolana. Nie rozumiem jak można lubić te kluby,to co robią,dzięki czemu tak na prawdę istnieją,TO JEST CHAMSTWO z ich strony,czyste chamstwo i nic więcej. I jeszcze taki kibic Ligi Angielskiej Ci powie że La Liga czy Serie A to liga dla cweli,bo w pierwszej grają baletnice a w Serie A oszuści,Bundesliga jest brzydka jak Ribery a Ligue 1 jest słaba to tam tylko Lyon i Marsylia :rotfl: Żedada...

Łukasz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 maja 2011, 22:47

DiaVolO pisze:Przecież to hore...
Tak, to najlepsze podsumowanie Twojego stanowiska.

Ale, Alex, Alessandro. DEL PIERO!

http://wsamookno.bloog.pl
DiaVolO

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 maja 2011, 23:01

Cóż za wyczerpująca odpowiedź,no ale czego się mogłem spodziewać,heh !

PrzemasJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 maja 2011, 23:41

niestety DiaVolO ma troche racji w tym co pisze, ale co zrobic, pieniadz rzadzi swiatem

Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
Nasir

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 maja 2011, 10:00

DiaVolO pisze:Cóż za wyczerpująca odpowiedź,no ale czego się mogłem spodziewać,heh !

Na Twój bełkot na temat śmierci futbolu nikomu się nie chcę odpowiadać :)

Dtmiu

Katalończyk
Katalończyk
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 czerwca 2011, 11:35

No i stało się- lecą kolejne oskarżenia w stronę Ryana Giggsa, tym razem o romans z żoną brata.

Z całego serca współczuję Ryanowi- media to bagno. To są jego prywatne i osobiste sprawy i takimi powinny pozostać. Dzisiejsza pogoń za pieniędzmi i sensacją jest żałosna, tak jak i rozdmuchiwanie tej całej sprawy. Co ludzi obchodzi z kim spał a z kim nie? Pamiętam taki fajny cytat z "Rancza": ludzie najbardziej lubią oglądać innych w sytuacjach w których sami nigdy nie chcieli by się znaleźć.

Smutne :(

Pan Mietek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 czerwca 2011, 11:47

Dtmiu pisze:No i stało się- lecą kolejne oskarżenia w stronę Ryana Giggsa, tym razem o romans z żoną brata.

Z całego serca współczuję Ryanowi- media to bagno. To są jego prywatne i osobiste sprawy i takimi powinny pozostać. Dzisiejsza pogoń za pieniędzmi i sensacją jest żałosna, tak jak i rozdmuchiwanie tej całej sprawy. Co ludzi obchodzi z kim spał a z kim nie? Pamiętam taki fajny cytat z "Rancza": ludzie najbardziej lubią oglądać innych w sytuacjach w których sami nigdy nie chcieli by się znaleźć.

Smutne :(
Problem w tym, że Giggs nie jest już dzieciakiem, to jest poważny człowiek z żoną i dziećmi. On od zawsze uchodził za pewien wzór profesjonalisty, miał dostać tytuł SZLACHECKI! Można jakoś zrozumieć, że młody piłkarz nie może się powstrzymać od sypiania z różnymi kobietami, nawet jak jest żonaty, ale Giggs chyba po prostu chciał zawstydzić Terry'ego i zrobić coś kompletnie niewyobrażalnego.

Każdy znany człowiek powinien być świadomy tego, że jakieś jego brudy prędzej czy później zostaną nagłośnione i tym bardziej dziwi, że czegoś takiego dopuścił się RYAN GIGGS.

Dtmiu

Katalończyk
Katalończyk
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 czerwca 2011, 11:56

Wiem, że każda osoba publiczna powinna być tego świadoma. Ale to jest właśnie to czego nie znoszę- media czekają tylko na takie informacje bo dzięki nim więcej zarabiają. Nie uważasz że nieco żałosne jest zarabianie na cudzym nieszczęściu?(niezależnie czy za nieszczęśliwego uznamy Giggsa, czy jego żonę, czy jego brata)

Co innego nagłaśnianie tematu wyzwisk do kamery Rooneya a co innego czyjeś prywatne życie.

Sorry za lekki offtop bo zaczynam dryfować w temat o mediach a nie o premiership.

Pan Mietek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 czerwca 2011, 12:06

Dtmiu pisze:Wiem, że każda osoba publiczna powinna być tego świadoma. Ale to jest właśnie to czego nie znoszę- media czekają tylko na takie informacje bo dzięki nim więcej zarabiają. Nie uważasz że nieco żałosne jest zarabianie na cudzym nieszczęściu?(niezależnie czy za nieszczęśliwego uznamy Giggsa, czy jego żonę, czy jego brata)

Co innego nagłaśnianie tematu wyzwisk do kamery Rooneya a co innego czyjeś prywatne życie.

Sorry za lekki offtop bo zaczynam dryfować w temat o mediach a nie o premiership.
Wiesz, ja Giggsowi nie współczuję bo to co on zrobił przechodzi ludzkie pojęcie. Być może nawet lepiej, że ktoś to wyciągnął.....
Ale ogólnie to się z Tobą zgadzam, z tym, że Giggsowi na pewno nie współczuję.

Dtmiu

Katalończyk
Katalończyk
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 czerwca 2011, 12:11

O ile to rzeczywiście w ogóle jest prawdą :wink:

Taki fajny przykład z ostatnich dni- najpierw wszyscy oskarżają Hiszpanię o zakażone ogórki a okazuje się że to nie oni :wink:

Pan Mietek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 czerwca 2011, 12:18

Dtmiu pisze:O ile to rzeczywiście w ogóle jest prawdą :wink:
Jakby to nie była prawda, to dopiero byłoby świństwo :wink: Ale gazety są chyba ostrożniejsze od jakiegoś czasu bo takie kłamstwa grożą pozwami. Było kilka takich spraw, jak musieli przeprosić publicznie i wypłacać odszkodowania.

Filippo911

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 czerwca 2011, 12:18

Dtmiu pisze:O ile to rzeczywiście w ogóle jest prawdą :wink:

Taki fajny przykład z ostatnich dni- najpierw wszyscy oskarżają Hiszpanię o zakażone ogórki a okazuje się że to nie oni :wink:
z tym zastrzeżeniem , że na Giggsa są "twarde dowody" (kochanka , wniosek o uciszenie mediów) . Zgadzam się że media rozdmuchują sprawę , ale ... ale jeśli Giggs zdradza żonę - to "popełnia przestępstwo wobec niej" - łamie przysięgę wierności . To tak jak złodziej który kradnie , musi się liczyć z napiętnowaniem. Piłkarze są wzorem dla młodzieży (nie tylko sportowym) .

Wracając do tematu - wszystkie takie kwasy odbijają się postawa na boisku i podejściem kibiców do piłkarza/drużyny . To tak jak mówiło się że sprzedaż koszulek Benzemy spadnie po jego wyskokach choć tu nie mam żadnych danych więc nie wiem jak się to potoczyło

Dtmiu

Katalończyk
Katalończyk
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 czerwca 2011, 12:24

Myślę że ciężko znaleźć takie dane. Najbardziej napiętnowany był wtedy Ribery bo jego partnerka miała bodajże 17 lat w czasie zdrady.

Nie praliby osobistych brudów w mediach to by dalej był wzorem dla młodych. A tak młodzież ma nowy, zły wzór. - trochę naciągane ale wszystko ma swoje dobre i złe strony. Sam widzisz że takie informacje nie prowadzą do niczego dobrego tylko lawinowo powodują kolejne kłopoty.

Jeśli mam już oceniać tą informację samą w sobie to racja, że nie można go chwalić ani tymbardziej współczuć, ale mnie osobiście bardziej rusza ta cała otoczka niż sama sprawa i stąd poruszyłem taki temat.

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 25 lipca 2011, 20:52

Kolejny popis naszego ,,ulubieńca'' z City w meczu towarzyskim nigdy nie przestanie mnie zaskakiwać :D :rotfl: :lol:

Obrazek
Wicior

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 25 lipca 2011, 22:53

widzialem to 2 godziny temu i to jest po prostu tragiczne.jak mozna bylo dac za takiego "mistrza" 30 milionow euro.Inter zrobił interes życia.gość powinien zmienić zawód.

ODPOWIEDZ