Nowy Trener?
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Ciężki dzień miałem. Krowa mi się cieliła.yanquez pisze:Co Ty Ouh_yeah taki dzisiaj naburmuszony?
Wrócę kilka postów do tyłu.
Ferrara - kolega. Del Neri - nauczyciel wf. Może wreszcie Conte pokaże trochę charakteru. Ciekawa konferencja, nie powiem.Gooray pisze:obejrzałem jedną z jego konferencji prasowych ze Sieny (link: i jestem pod dużym wrażeniem.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Widziałem wcześniej tę konferencję i trzeba przyznać, że Conte się nie pieści. Jedzie z góry na dół po swoich piłkarzach, co w przypadku Delneriego nie było nawet do pomyślenia.
- Pan Mietek
- Juventino
Delneri w Sampie też sprawiał wrażenie takiego co swoich piłkarzy trzyma krótko. Sadzał Cassano na ławce i się z nim nie patyczkował. A potem zrobiła się z niego taka popierdółka, w Juve bał się zdjąć z boiska Mottę i winę zwalał na wszystkich innych, tylko nie na siebie.mrozzi pisze:Widziałem wcześniej tę konferencję i trzeba przyznać, że Conte się nie pieści. Jedzie z góry na dół po swoich piłkarzach, co w przypadku Delneriego nie było nawet do pomyślenia.
- dr.DeV
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Różnica jest taka, że Antonio już był w Juventusie, jako piłkarz i wie, że trenerzy którzy go prowadzili też się nie patyczkowali z nimi bo wiedzieli co znaczy JUVENTUS, a on chce teraz swoje doświadczenie przelać na podopiecznych. Natomiast Del Neri był średni i jako piłkarz i jako trener i faktem jest to, że nie miał sposobności zapoznać się z mentalnością zwycięzców w wielkim klubie [!]Mietson pisze:Delneri w Sampie też sprawiał wrażenie takiego co swoich piłkarzy trzyma krótko. Sadzał Cassano na ławce i się z nim nie patyczkował. A potem zrobiła się z niego taka popierdółka, w Juve bał się zdjąć z boiska Mottę i winę zwalał na wszystkich innych, tylko nie na siebie.mrozzi pisze:Widziałem wcześniej tę konferencję i trzeba przyznać, że Conte się nie pieści. Jedzie z góry na dół po swoich piłkarzach, co w przypadku Delneriego nie było nawet do pomyślenia.

- blackadder
- Juventino
Słowa z tego nie rozumiem ale jak to oglądnąłem to od razu wziąłem się do nauki. Właśnie tego nam trzeba.Ouh_yeah pisze:Ciężki dzień miałem. Krowa mi się cieliła.yanquez pisze:Co Ty Ouh_yeah taki dzisiaj naburmuszony?
Wrócę kilka postów do tyłu.Ferrara - kolega. Del Neri - nauczyciel wf. Może wreszcie Conte pokaże trochę charakteru. Ciekawa konferencja, nie powiem.Gooray pisze:obejrzałem jedną z jego konferencji prasowych ze Sieny (link: i jestem pod dużym wrażeniem.

- dav3d
- Juventino
Mourinho był w zasadzie anonimowym graczem..Villas Boas nie grał chyba wcale.. A obecnie to ścisła czołówka trenerów na świecie.dr.DeV pisze: Natomiast Del Neri był średni i jako piłkarz i jako trener i faktem jest to, że nie miał sposobności zapoznać się z mentalnością zwycięzców w wielkim klubie [!]

- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Conte niewątpliwie dostaje tę posadę na wyrost, ale nie będzie miał łatwo. Jeśli Marotta znów przygra w uja i pościąga Floresów, Marchisio ciągle będzie przechodził obok meczów, Kielon będzie kosił rywali równo z trawą w polu karnym, Bonucci krył się za jego plecami, Krasic nie złapie wiatru w żagle a Melo znowu kogoś kopnie w ryj a drużynę w styczniu zdziesiątkują kontuzje, to za to wszystko winę zwalimy na Conte bo "nie ma żadnego stylu ani taktyki".
Musi o tym wiedzieć i skoro się podejmuje, to znaczy że jest przygotowany na to wiadro pomyj, które znów zaczniemy napełniać od września.
Musi o tym wiedzieć i skoro się podejmuje, to znaczy że jest przygotowany na to wiadro pomyj, które znów zaczniemy napełniać od września.
- Wojtek
- Juventino
Conte oficjalnie nowym trenerm Juve
Życzymy sukcesów i powodzenia w Juve!
PS.Dlaczego on nie chce w Juve Bastosa ani Lichtsteinera?
Życzymy sukcesów i powodzenia w Juve!
PS.Dlaczego on nie chce w Juve Bastosa ani Lichtsteinera?

- Arbuzini
- Juventino
A DD rozważa swoją przyszłość: http://francja.goal.pl/index.php?dzial= ... kul=198405
Wiedziałem, że tak będzie, jeśli nie zdobędzie mistrzostwa. Aha - Roma też nie ma LM.
Wiedziałem, że tak będzie, jeśli nie zdobędzie mistrzostwa. Aha - Roma też nie ma LM.
- pumex
- Juventino
Należy dać mu kredyt zaufania i życzyć szczęścia. Niech się nie stanie koleją marionetką w rękach Marotty.<<W@jTEk>> pisze:Conte oficjalnie nowym trenerm Juve
Eee... ja myślę, że to plotka. A jeśli nie, to trudno. To piłkarze, których przeżyję, jest mnóstwo lepszych, byleby właśnie takich sprowadzili, a nie gorszych<<W@jTEk>> pisze:PS.Dlaczego on nie chce w Juve Bastosa ani Lichtsteinera?
Aaaa... i jeszcze jedno: jeśli nie daj Boże Conte w roli trenera się nie sprawdzi, to Marottę powinni zlinczować. Ancelotti wolny, van Gaal wolny, Deschamps gotowy odejść z Marsylii, tyle w temacie
Ostatnio zmieniony 31 maja 2011, 15:33 przez pumex, łącznie zmieniany 1 raz.

- FalsoVero
- Juventino
Czasem zacinał się jak Trap podczas konferencji Bayernu. Mam nadzieję, że po każdym przegranym meczu Conte będzie udzielał mocnych wywiadów jadąc patałachów po całości.Gooray pisze:obejrzałem jedną z jego konferencji prasowych ze Sieny (link: i jestem pod dużym wrażeniem.
"A ten muchy łapał ten Badstuber hehehe"-Jacek Gmoch 28.06.2012
Nie no do stycznia może do wiadro być jeszcze pusteOuh_yeah pisze:Conte niewątpliwie dostaje tę posadę na wyrost, ale nie będzie miał łatwo. Jeśli Marotta znów przygra w uja i pościąga Floresów, Marchisio ciągle będzie przechodził obok meczów, Kielon będzie kosił rywali równo z trawą w polu karnym, Bonucci krył się za jego plecami, Krasic nie złapie wiatru w żagle a Melo znowu kogoś kopnie w ryj a drużynę w styczniu zdziesiątkują kontuzje, to za to wszystko winę zwalimy na Conte bo "nie ma żadnego stylu ani taktyki".

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"