Kolejna Akcja: VLEPKI?
- Buri
- Juventino
Szaliczki samochodowe jak najbardziej, ogólnie jakiś gadżet do samochodu byłby mile widziany moim zdaniem, maskotka, flaga, szaliczek 

"Kocham te barwy i nie wstydzę się tego powiedzieć. Kocham je i wszystko, co z nimi związane." - Alessandro Del Piero
- Juras_Senat
- Qualità Juventino
- Sapo
- Juventino
Gratuluję wiedzy o tematyce kibicowskiejTaszen pisze:szalik Juventus + Chicago Bulls bedzie gitSapo_Juve&Legia pisze:Może szalik-pasiak łączony Juve - Den Haag, prosty w barwach i z herbami

Widziałem pasiak Juve - Den Haag na trybunach w Turynie i prezentował się zacnie, dlatego rzuciłem taką propozycję.
- macius1
- Juventino
Z tego co mi wiadomo to frotki do tego służądav3d pisze:wycieranie potu w herb Juve to dla mnie takie glupie trochę..
a np. mi na lekcjach w-f bardzo pasowała frotka bo mój nauczyciel ma coś na punkcie piłki nożnej i zapasów, a że zapasy mamy już w klubie to cały czas jest noga, a ja gram zwykle w koszulce i spodenkach Juve więc frotka by się ładnie komponowała
- Darius19
- Juventino
Zgadzam się z tym jakiś taki szaliczek mały na szybę fajnie by to wyglądało. Jestem jak najbardziej za tą opcją.Buri pisze:Szaliczki samochodowe jak najbardziej, ogólnie jakiś gadżet do samochodu byłby mile widziany moim zdaniem, maskotka, flaga, szaliczek
FORZA JUVE
- pinturicchia
- Qualità Juventina
Wlepki mi nie potrzebne bo mam jeszcze.
Natomiast...

jestem jak najbardziej za. Jakby wypaliło to na pewno bym wzięła.Adamosus pisze:Popieram :!: moze cos w stylu "najkowych" STAND UP SPEAK UP? i oczywiscie w miejsce tych napisów hmm... nie wiemZikson pisze: Opaski na rękę, etc. :-DForza Juve,Juventus F.C itd.
- Piotr21
- Juventino
Panowie i Panie fajnie ale opaski można kupić na jednej ze stron juve lub nawet na allegro mam takie właśnie czarno białe z napisem Juventus więc myślę że akcja taka to nie najlepszy pomysł. Akcje Juvepoland powinny być oryginalne takie aby nie można było takich gadżetów nigdzie indziej dostać. Myślę że gadżety samochodowe były by dobry wyjściem bądź inne pomysły ale opaski na rękę są ogólnodostępne.pinturicchia pisze:Wlepki mi nie potrzebne bo mam jeszcze.Natomiast...
jestem jak najbardziej za. Jakby wypaliło to na pewno bym wzięła.Adamosus pisze:Popieram :!: moze cos w stylu "najkowych" STAND UP SPEAK UP? i oczywiscie w miejsce tych napisów hmm... nie wiemZikson pisze: Opaski na rękę, etc. :-DForza Juve,Juventus F.C itd.