Kolejna Akcja: VLEPKI?

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ

Czy chcecie kolejne vlepki?

Można wybrać tylko 1. opcję

Pokaż wyniki
Mateuszello

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 kwietnia 2010, 19:06

Czy chcielibyście kolejne vlepki, bo ja tak i myślę, że inni też. Na pewno tamte się skończyły i może by tak zorganizować kolejną akcje tylko z innymi vlepkami.
Oczywiście ja bym nie umiał takiego czegoś zorganizować, więc może jakaś osoba, która jest już w tym obcykana.
Projekty wykorzystałoby się stąd:
http://forum.juvepoland.com/viewtopic.php?t=19069
Można też dodawac nowe projekty.
Wykluczylibyśmy te, które zostały ostatnio wybrane i zrobilibyśmy nową ankietę: Która vlepka najbardziej Ci się podoba? i wybralibyśmy 4 lub 5 z największą ilością głosów.

Tylko teraz chcę wiedzieć czy jest powód do robienia akcji, bo jak się okaże, że będzie mało osób to żeby nie było na mnie i w ogóle zbędnych komentarzy.

-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie :?:
-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą :?:
-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero
LukaS

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 kwietnia 2010, 19:14

Jak byłem w szkole podstawowej to jedną szafkę miałem zalepioną naklejkami z piłkarzami ale już z tego wyszedłem a laptopa nie okleję bo mi go szkoda ;)

A jeśli akcja jednak się odbędzie to tylko Was proszę, nie naklejajcie ich na rozkłady miejskich autobusów bo później mnie szlak trafia jak nic nie widać :shock:

Alexxxxx

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 kwietnia 2010, 19:14

Jestem jak najbardziej za. Wcześniej ani razu nie zakupiłem, a teraz zdecydowałbym się na kilka kompletów :)

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
tanhayi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 kwietnia 2010, 20:31

Ja zgłaszam mój głos na NIE!. Akcje z vlepkami już były 3 albo i 4. Zbliża się lato, niech będzie akcja z t-shirtami, chustkami, kuflami na zimnego browara, nowe smycze, flagi, czapki z daszkiem nie wiem. Ale nie vlepki. Proszę.

Zikson

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 kwietnia 2010, 21:39

tanhayi pisze:Ja zgłaszam mój głos na NIE!. Akcje z vlepkami już były 3 albo i 4. Zbliża się lato, niech będzie akcja z t-shirtami, chustkami, kuflami na zimnego browara, nowe smycze, flagi, czapki z daszkiem nie wiem. Ale nie vlepki. Proszę.
Opaski na rękę, etc. :-D

Popieram, vlepki to można sobie o każdej porze roku pyknąć, teraz zdecydowanie przyda się coś na lato ;)

kąpielówki :prochno:

Obrazek
mateo369

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 kwietnia 2010, 21:45

Mateuszello pisze:Oczywiście ja bym nie umiał takiego czegoś zorganizować, więc może jakaś osoba, która jest już w tym obcykana.
To nie kwestia umiejętności a chęci, skoro Tobie się nie chce to nie próbuj wrabiać w to innych.

Co do ankiety - jestem na NIE, bo nie.

"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
MaNieK_JuVe

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 kwietnia 2010, 21:48

A może jakieś ręczniki plażowe bo te co sprzedają na bazarach jeszcze ze starym logiem na niebieskim tle to tragedia jakościowa( w niecały rok mi się po prostu rozsypał).
Były tshirty to może teraz polo?
W każdym bądź razie vlepki nie :)

Forza Juventus, Forza Azzurri
Moja jedyna milosc Juventus FC !!!
Zagraj w Lola: http://signup.leagueoflegends.com/?ref= ... 3963740312
Desant.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 kwietnia 2010, 21:50

MaNieK_JuVe pisze:A może jakieś ręczniki plażowe bo te co sprzedają na bazarach jeszcze ze starym logiem na niebieskim tle to tragedia jakościowa( w niecały rok mi się po prostu rozsypał).
I jeszcze ten 'byk' (raczej jednorożec). :doh:

Co do następnych vlepek, ja również jestem na NIE.

gawron

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 kwietnia 2010, 21:53

Jeżeli pisać o mnie, to na następne vlepy się nie skuszę. Brałem te z dwóch ostatnich akcji. Pierwsze - te Lucasa i Radka (o ile dobrze pamiętam) - były bardzo fajne, szybko zeszły, bo zajarałem się trochę rozklejaniem ich. :)
Te z ostatniej akcji, gdyby nie wtopa w postaci "Juve Girls", (które kiszą się w szufladzie i jeżeli gdzieś zostaną przyklejone to pewnie na jakimś różowym domku dla lalek jakiegoś dzieciaka dla ozdoby) byłyby też bardzo fajne. Nadal mam trochę, bo zakupiłem 3 komplety i rozklejam je, co przedwczoraj przyniosło niestety niemiły skutek. No i z powodu tego właśnie mandatu sobie odpuszczę kolejną porcję. Trzeba kiedyś z tego wyrosnąć. Wykleję resztę i tyle. :angry:

Ogólnie mówiąc, myślę, że ludziom bardziej się przydadzą koszulki (piszę obiektywnie, bo ja ich nie zamawiałem). Nie wiem jak tam się ma tamta akcja, ale vlepy były już kilkakrotnie ostatnio, więc warto pomyśleć o czymś innym. Choć wiadomo, że przecież wystarczy zrobić listę i poszukać kogoś, kto będzie na tyle miły, żeby to wszystko ogarnąć. Jeżeli będzie wystarczająca liczba chętnych, to czemu nie?

Adamosus

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 kwietnia 2010, 22:09

Zikson pisze: Opaski na rękę, etc. :-D
Popieram :!: moze cos w stylu "najkowych" STAND UP SPEAK UP? i oczywiscie w miejsce tych napisów hmm... nie wiem :think: Forza Juve,Juventus F.C itd.

Zeby nie było OT to vlepki jak komus zalezy to moze zrobic sam,to nie jest wielki koszt,zresztą trzeba innowacyjnych akcji z czyms niepowtarzalnym.Takie moje zdanie :wink:

Obrazek
luks_wgs

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 kwietnia 2010, 22:48

vlepki :stop:
opaski! :happy:

bociu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 kwietnia 2010, 23:03

Ja też bym się na to pisał, bo na poprzednie edycje się nie załapałem.

NOI VOGLIAMO LA VERA JUVE!
lisciozerca

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 kwietnia 2010, 23:24

A ja tam bym jeden komplecik dziabnął. Była to by pierwsza rzecz z herbem Juventusu jaką bym zakupił, od czegoś trzeba zacząć :)
gawron pisze:Nadal mam trochę, bo zakupiłem 3 komplety i rozklejam je, co przedwczoraj przyniosło niestety niemiły skutek. No i z powodu tego właśnie mandatu sobie odpuszczę kolejną porcję. Trzeba kiedyś z tego wyrosnąć. Wykleję resztę i tyle. :angry:
Eee... tam, będziesz rozklejał, dałbyś potrzebującym lepiej ;p

Reaper

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 06 kwietnia 2010, 23:26

Adamosus pisze:
Zikson pisze: Opaski na rękę, etc. :-D
Popieram :!: moze cos w stylu "najkowych" STAND UP SPEAK UP? i oczywiscie w miejsce tych napisów hmm... nie wiem :think: Forza Juve,Juventus F.C itd.
Już kiedyś o tym wspominałem i cały czas podpisuję się pod tą akcją obiema rękami :lol:

gawron

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 kwietnia 2010, 23:41

lisciozerca pisze:
gawron pisze:Nadal mam trochę, bo zakupiłem 3 komplety i rozklejam je, co przedwczoraj przyniosło niestety niemiły skutek. No i z powodu tego właśnie mandatu sobie odpuszczę kolejną porcję. Trzeba kiedyś z tego wyrosnąć. Wykleję resztę i tyle. :angry:
Eee... tam, będziesz rozklejał, dałbyś potrzebującym lepiej ;p
Bardzo mi się podoba upiększanie w taki sposób rodzinnego miasta. Niestety przez swoją nieuwagę podczas powrotu do domu po nocnym spotkaniu z niejakimi Bronkami zostałem przyłapany przez Zawsze Będących w Odpowiednim Miejscu i Czasie. Niestety nawet po około 15-minutowej wielkanocnej pogawędce nie dostałem żadnej zniżki, tylko zostałem pocieszony, że za tego typu wykroczenie można dostać mandat na nawet 500zł :rotfl: . Dlatego strzeżcie się tych .i.-ów nawet o 3. nad ranem, bo może się okazać, że komplet wlep nie kosztował Was 20, a 120zł. (Chyba jednak JSM na 100% :smile: )

ODPOWIEDZ