Kolejna Akcja: VLEPKI?
- Mateuszello
- Juventino
Czy chcielibyście kolejne vlepki, bo ja tak i myślę, że inni też. Na pewno tamte się skończyły i może by tak zorganizować kolejną akcje tylko z innymi vlepkami.
Oczywiście ja bym nie umiał takiego czegoś zorganizować, więc może jakaś osoba, która jest już w tym obcykana.
Projekty wykorzystałoby się stąd:
http://forum.juvepoland.com/viewtopic.php?t=19069
Można też dodawac nowe projekty.
Wykluczylibyśmy te, które zostały ostatnio wybrane i zrobilibyśmy nową ankietę: Która vlepka najbardziej Ci się podoba? i wybralibyśmy 4 lub 5 z największą ilością głosów.
Tylko teraz chcę wiedzieć czy jest powód do robienia akcji, bo jak się okaże, że będzie mało osób to żeby nie było na mnie i w ogóle zbędnych komentarzy.
Oczywiście ja bym nie umiał takiego czegoś zorganizować, więc może jakaś osoba, która jest już w tym obcykana.
Projekty wykorzystałoby się stąd:
http://forum.juvepoland.com/viewtopic.php?t=19069
Można też dodawac nowe projekty.
Wykluczylibyśmy te, które zostały ostatnio wybrane i zrobilibyśmy nową ankietę: Która vlepka najbardziej Ci się podoba? i wybralibyśmy 4 lub 5 z największą ilością głosów.
Tylko teraz chcę wiedzieć czy jest powód do robienia akcji, bo jak się okaże, że będzie mało osób to żeby nie było na mnie i w ogóle zbędnych komentarzy.
-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie
-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą
-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero

-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą

-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero
- LukaS
- Juventino
Jak byłem w szkole podstawowej to jedną szafkę miałem zalepioną naklejkami z piłkarzami ale już z tego wyszedłem a laptopa nie okleję bo mi go szkoda
A jeśli akcja jednak się odbędzie to tylko Was proszę, nie naklejajcie ich na rozkłady miejskich autobusów bo później mnie szlak trafia jak nic nie widać :shock:

A jeśli akcja jednak się odbędzie to tylko Was proszę, nie naklejajcie ich na rozkłady miejskich autobusów bo później mnie szlak trafia jak nic nie widać :shock:
- tanhayi
- Juventino
Ja zgłaszam mój głos na NIE!. Akcje z vlepkami już były 3 albo i 4. Zbliża się lato, niech będzie akcja z t-shirtami, chustkami, kuflami na zimnego browara, nowe smycze, flagi, czapki z daszkiem nie wiem. Ale nie vlepki. Proszę.
- Zikson
- Juventino
Opaski na rękę, etc. :-Dtanhayi pisze:Ja zgłaszam mój głos na NIE!. Akcje z vlepkami już były 3 albo i 4. Zbliża się lato, niech będzie akcja z t-shirtami, chustkami, kuflami na zimnego browara, nowe smycze, flagi, czapki z daszkiem nie wiem. Ale nie vlepki. Proszę.
Popieram, vlepki to można sobie o każdej porze roku pyknąć, teraz zdecydowanie przyda się coś na lato

kąpielówki

- mateo369
- Juventino
To nie kwestia umiejętności a chęci, skoro Tobie się nie chce to nie próbuj wrabiać w to innych.Mateuszello pisze:Oczywiście ja bym nie umiał takiego czegoś zorganizować, więc może jakaś osoba, która jest już w tym obcykana.
Co do ankiety - jestem na NIE, bo nie.
"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
- MaNieK_JuVe
- Juventino
A może jakieś ręczniki plażowe bo te co sprzedają na bazarach jeszcze ze starym logiem na niebieskim tle to tragedia jakościowa( w niecały rok mi się po prostu rozsypał).
Były tshirty to może teraz polo?
W każdym bądź razie vlepki nie
Były tshirty to może teraz polo?
W każdym bądź razie vlepki nie

Forza Juventus, Forza Azzurri
Moja jedyna milosc Juventus FC !!!
Zagraj w Lola: http://signup.leagueoflegends.com/?ref= ... 3963740312
Moja jedyna milosc Juventus FC !!!
Zagraj w Lola: http://signup.leagueoflegends.com/?ref= ... 3963740312
- Desant.
- Juventino
I jeszcze ten 'byk' (raczej jednorożec). :doh:MaNieK_JuVe pisze:A może jakieś ręczniki plażowe bo te co sprzedają na bazarach jeszcze ze starym logiem na niebieskim tle to tragedia jakościowa( w niecały rok mi się po prostu rozsypał).
Co do następnych vlepek, ja również jestem na NIE.
- gawron
- Juventino
Jeżeli pisać o mnie, to na następne vlepy się nie skuszę. Brałem te z dwóch ostatnich akcji. Pierwsze - te Lucasa i Radka (o ile dobrze pamiętam) - były bardzo fajne, szybko zeszły, bo zajarałem się trochę rozklejaniem ich.
Te z ostatniej akcji, gdyby nie wtopa w postaci "Juve Girls", (które kiszą się w szufladzie i jeżeli gdzieś zostaną przyklejone to pewnie na jakimś różowym domku dla lalek jakiegoś dzieciaka dla ozdoby) byłyby też bardzo fajne. Nadal mam trochę, bo zakupiłem 3 komplety i rozklejam je, co przedwczoraj przyniosło niestety niemiły skutek. No i z powodu tego właśnie mandatu sobie odpuszczę kolejną porcję. Trzeba kiedyś z tego wyrosnąć. Wykleję resztę i tyle.
Ogólnie mówiąc, myślę, że ludziom bardziej się przydadzą koszulki (piszę obiektywnie, bo ja ich nie zamawiałem). Nie wiem jak tam się ma tamta akcja, ale vlepy były już kilkakrotnie ostatnio, więc warto pomyśleć o czymś innym. Choć wiadomo, że przecież wystarczy zrobić listę i poszukać kogoś, kto będzie na tyle miły, żeby to wszystko ogarnąć. Jeżeli będzie wystarczająca liczba chętnych, to czemu nie?

Te z ostatniej akcji, gdyby nie wtopa w postaci "Juve Girls", (które kiszą się w szufladzie i jeżeli gdzieś zostaną przyklejone to pewnie na jakimś różowym domku dla lalek jakiegoś dzieciaka dla ozdoby) byłyby też bardzo fajne. Nadal mam trochę, bo zakupiłem 3 komplety i rozklejam je, co przedwczoraj przyniosło niestety niemiły skutek. No i z powodu tego właśnie mandatu sobie odpuszczę kolejną porcję. Trzeba kiedyś z tego wyrosnąć. Wykleję resztę i tyle.

Ogólnie mówiąc, myślę, że ludziom bardziej się przydadzą koszulki (piszę obiektywnie, bo ja ich nie zamawiałem). Nie wiem jak tam się ma tamta akcja, ale vlepy były już kilkakrotnie ostatnio, więc warto pomyśleć o czymś innym. Choć wiadomo, że przecież wystarczy zrobić listę i poszukać kogoś, kto będzie na tyle miły, żeby to wszystko ogarnąć. Jeżeli będzie wystarczająca liczba chętnych, to czemu nie?
- Adamosus
- Juventino
Popieram :!: moze cos w stylu "najkowych" STAND UP SPEAK UP? i oczywiscie w miejsce tych napisów hmm... nie wiemZikson pisze: Opaski na rękę, etc. :-D

Zeby nie było OT to vlepki jak komus zalezy to moze zrobic sam,to nie jest wielki koszt,zresztą trzeba innowacyjnych akcji z czyms niepowtarzalnym.Takie moje zdanie
- lisciozerca
- Juventino
A ja tam bym jeden komplecik dziabnął. Była to by pierwsza rzecz z herbem Juventusu jaką bym zakupił, od czegoś trzeba zacząć

Eee... tam, będziesz rozklejał, dałbyś potrzebującym lepiej ;pgawron pisze:Nadal mam trochę, bo zakupiłem 3 komplety i rozklejam je, co przedwczoraj przyniosło niestety niemiły skutek. No i z powodu tego właśnie mandatu sobie odpuszczę kolejną porcję. Trzeba kiedyś z tego wyrosnąć. Wykleję resztę i tyle.![]()
- Reaper
- Juventino
Już kiedyś o tym wspominałem i cały czas podpisuję się pod tą akcją obiema rękami :lol:Adamosus pisze:Popieram :!: moze cos w stylu "najkowych" STAND UP SPEAK UP? i oczywiscie w miejsce tych napisów hmm... nie wiemZikson pisze: Opaski na rękę, etc. :-DForza Juve,Juventus F.C itd.
- gawron
- Juventino
Bardzo mi się podoba upiększanie w taki sposób rodzinnego miasta. Niestety przez swoją nieuwagę podczas powrotu do domu po nocnym spotkaniu z niejakimi Bronkami zostałem przyłapany przez Zawsze Będących w Odpowiednim Miejscu i Czasie. Niestety nawet po około 15-minutowej wielkanocnej pogawędce nie dostałem żadnej zniżki, tylko zostałem pocieszony, że za tego typu wykroczenie można dostać mandat na nawet 500zł :rotfl: . Dlatego strzeżcie się tych .i.-ów nawet o 3. nad ranem, bo może się okazać, że komplet wlep nie kosztował Was 20, a 120zł. (Chyba jednak JSM na 100%lisciozerca pisze:Eee... tam, będziesz rozklejał, dałbyś potrzebującym lepiej ;pgawron pisze:Nadal mam trochę, bo zakupiłem 3 komplety i rozklejam je, co przedwczoraj przyniosło niestety niemiły skutek. No i z powodu tego właśnie mandatu sobie odpuszczę kolejną porcję. Trzeba kiedyś z tego wyrosnąć. Wykleję resztę i tyle.![]()