NBA - Tutaj Wszystko
- Giacobbneri
- Juventino
Super PO w tym sezonie. Aż dziw bierze że nikt jeszcze tu nie napisał. A dzieją się rzeczy interesujące jak mało w których PO.
Lakers ?! Co ? 4-0
Brawo MAVS
Teraz tylko liczę że Grizzlies pokonają kolejnego faworyta i finał konfy Dallas-Memphis. Tego nikt się nie spodziewał.
A na Wschodzie na razie w obu meczach po 2-2 (chyba że Celtics dziś nie wygrają:P)
Lakers ?! Co ? 4-0

Brawo MAVS
Teraz tylko liczę że Grizzlies pokonają kolejnego faworyta i finał konfy Dallas-Memphis. Tego nikt się nie spodziewał.
A na Wschodzie na razie w obu meczach po 2-2 (chyba że Celtics dziś nie wygrają:P)
Ouaresma, Benzema, Van Der Vaart i Huntelaar - takie rzeczy tylko w FM-ie !
Marnotta gdzie te transfery ? Delneri gdzie ta piękna gra ?
Moggi wróć !!! Lato 2011 już niedługo !!!
Marnotta gdzie te transfery ? Delneri gdzie ta piękna gra ?
Moggi wróć !!! Lato 2011 już niedługo !!!
- wagner
- Juventino
a no nikt się nie spodziewałGiacobbneri pisze:Super PO w tym sezonie. Aż dziw bierze że nikt jeszcze tu nie napisał. A dzieją się rzeczy interesujące jak mało w których PO.
Lakers ?! Co ? 4-0
Brawo MAVS

dzisiaj Boston musi wyrównać 8)
- paruf
- Juventino
Jestem zaskoczony wynikiem LA, podjęli walkę tylko w 3 meczu, ale ich Mavs trójkami wykończyli w końcówce. Nie wspominając już o koncertowych trójkach w meczu nr 4. Co Terry zrobił to jest poezja 9/11 trafić, cud miód. Na zachodzi obecnie z pozostałym na placu boju lubię Thunder, fajnie się obserwuje drużynę jak z roku na rok się staje silniejsza, to samo tyczy cię Bulls na wschodzie. Po odpadnięciu LA i Spurs myślę, że tytuł padnie łupem wschodu. Jeśli Celts wyrównają na 2-2 bo końcówka tej rywalizacji będzie pasjonująca, tylko rodzi się pytanie czy weterani dadzą radę siłowym i atletycznym Heat ?
- Negri
- Juventino
- Podziekował: 5 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Tak tak słoneczka, raz się Lakersom w playoffach noga powinęła na dobre kilka lat, a wy od razu frustru frustru.
Wyluzujcie... zdobyć trzy razy z rzędu tytuł to i tak byłoby sięgnięcie po niemożliwe.
Wyluzujcie... zdobyć trzy razy z rzędu tytuł to i tak byłoby sięgnięcie po niemożliwe.
- Cunha
- Juventino
Dallas na mistrza!
I pomyslec ze uczeń pobił mistrza :]
Boston dziś powinno wyrównać bez problemów. Allenowi siedzi ładnie.
Garnett też sie ogarnął.
Defensywnie grają duzo lepiej od Heats.
Ciekawa batalia jest tez miedzy Rosem a Hawks.
2:2 i leca do Chicago.
I pomyslec ze uczeń pobił mistrza :]
Boston dziś powinno wyrównać bez problemów. Allenowi siedzi ładnie.
Garnett też sie ogarnął.
Defensywnie grają duzo lepiej od Heats.
Ciekawa batalia jest tez miedzy Rosem a Hawks.
2:2 i leca do Chicago.
- wagner
- Juventino
no jest o czym gadać bo już Phila nie będą mieli i pewna era w LAL się kończyNegri pisze:Tak tak słoneczka, raz się Lakersom w playoffach noga powinęła na dobre kilka lat, a wy od razu frustru frustru.

- paruf
- Juventino
Boston się już raczej nie podniesie, bardzo mało im zabrakło w 4 meczu, a przy stanie 2-2 byłoby ciekawie. Teraz już raczej wynik serii jest przesądzony. W meczu Oklahomy z Memphis też była dogrywka, ale 75pkt duetu KD i RW dało radę 
Jeszcze tylko dodam, że bardzo też fajnie wygląda drużyna z Memphis, tzn jej sposób budowania i poprawiania wyników z sezonu na sezon. Te PO pokazują, że młodość jest w cenie i że nadchodzi nowa era. Może na koniec tej ery Dallas sięgnie po mistrzostwo ? Zapowiadają się emocje!
Ps. Pamiętacie czasy "Hej Hej tu NBA" ? jak w soboty na TVP leciało NBA ?

Jeszcze tylko dodam, że bardzo też fajnie wygląda drużyna z Memphis, tzn jej sposób budowania i poprawiania wyników z sezonu na sezon. Te PO pokazują, że młodość jest w cenie i że nadchodzi nowa era. Może na koniec tej ery Dallas sięgnie po mistrzostwo ? Zapowiadają się emocje!
Ps. Pamiętacie czasy "Hej Hej tu NBA" ? jak w soboty na TVP leciało NBA ?
- wagner
- Juventino
a tego pierwszego krew zalewa jak ten drugi ma piłkęparuf pisze:KD i RW dało radę

Westbrook może wygrać dla Thunder tą rywalizacje ale może ją też przegrać tak jak w dwóch wygranych meczach przez Niedźwiedzi

taki sąd proszę po 4 wygranym meczu przez MiamiJ1897 pisze:pięknie Miami stuknęło bostończyków i mamy 3-1 w serii. teraz przenosimy się na Florydę i czekamy na rywala w finale konferencji :-D

- minimav
- Juventino
A teraz powaznie, czy wiekszosc tutaj jest za LAL/Boston/Miami? Pytam bo to chyba najbardziej popularne druzyny w Polsce (moze za wyjatkiem Phoenix Gortata - w kazdym razie w mediach). I czy tylko ja jestem zadowolony ze zwyciestwa Dallas z LAL z racji tego ze wygrali Mavs a nie ze LAL przegralo?
- wagner
- Juventino
minimav pisze:A teraz powaznie, czy wiekszosc tutaj jest za LAL/Boston/Miami? Pytam bo to chyba najbardziej popularne druzyny w Polsce (moze za wyjatkiem Phoenix Gortata - w kazdym razie w mediach). I czy tylko ja jestem zadowolony ze zwyciestwa Dallas z LAL z racji tego ze wygrali Mavs a nie ze LAL przegralo?

ja się cieszę i z tego że LAL przegrało (bo jestem fanem Bostonu) i że Dallas wygrało :-D no ale jak w 4 meczach ma się skuteczność za 3 50% to takie mecze trudno jest przegrać, w 4 meczu świetne trójki Terryego, Stojakovica swoje dołożyli także Dirk i robiący dużo szumu na boisko Barea, Dallas ośmieszyli LAL myślę że Nowitzki i spółka zagrają w finale, zawodnicy na boisku świetnie się uzupełniają, jeśli Dallas nie powtórzy głupich błędów jak kilka lat temu w finałach to zdobędą pierścienie

- Negri
- Juventino
- Podziekował: 5 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Musi Cię boleć ten ostatni, "wygrany" finał, nie?wagner pisze:ja się cieszę i z tego że LAL przegrało (bo jestem fanem Bostonu)
To, że Lakersi zostali zmiażdżeni nie ulega wątpliwości. Nie ulega też wątpliwości, że wraz z odejściem Phila pewien piękny etap się zamknął.
Podobnie jak nie ulega wątpliwości, kto jest najlepszą drużyną NBA na przestrzeni kilku lat. Tak więc hejterzy - dziękuję, dobranoc.
- wagner
- Juventino
wychodzi na to że BullsNegri pisze:Podobnie jak nie ulega wątpliwości, kto jest najlepszą drużyną NBA na przestrzeni kilku lat.

spójrz na całą historię rywalizacji obu klubów, polecam sprawdzić :roll: co to temat : "historia minionego sezonu" ? :lol:Negri pisze:Musi Cię boleć ten ostatni, "wygrany" finał, nie?wagner pisze:ja się cieszę i z tego że LAL przegrało (bo jestem fanem Bostonu)