Premier League

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
DiaVolO

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 maja 2011, 22:25

Och co za męska,twarda gra :dance:
http://desmond.yfrog.com/Himg640/scaled ... &ysize=640
I tak oto Bale nie pogra sobie przez długi czas...

Antichrist

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 09 maja 2011, 07:46

Zatem MU jednak zdobędzie majstra. Szkoda, choć w tym roku zdecydowanie pokonali Chelsea. 3 zwycięstwa w 4 meczach. Gratki, choć ich nie lubię.

The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
steru

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 maja 2011, 07:52

Dla mnie żadne zaskoczenie. Spodziewałem się, że Arsenal i Chelsea nie dadzą rady grać na tyle równo żeby pojechać po United.

Oprócz tego City zamieniło się miejscami z Tottenhamem i to City zagra w LM. Nie żebym płakał z tego powodu ale wolałem jednak ten drugi zespół.

P.S. Liverpool bez pucharów? :lol:

bajbek17

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 maja 2011, 10:24

steru pisze:Dla mnie żadne zaskoczenie. Spodziewałem się, że Arsenal i Chelsea nie dadzą rady grać na tyle równo żeby pojechać po United.

Oprócz tego City zamieniło się miejscami z Tottenhamem i to City zagra w LM. Nie żebym płakał z tego powodu ale wolałem jednak ten drugi zespół.

Tottenham sprzedaje nam Modricia, bo nie mają LM. Liverpool sprzedaje nam Aque dużo taniej bo nie jest taki dobry a poza tym ma duży kontrakt i nie mają LM.

Monte Cristo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 maja 2011, 10:31

bajbek17 pisze:
steru pisze:Dla mnie żadne zaskoczenie. Spodziewałem się, że Arsenal i Chelsea nie dadzą rady grać na tyle równo żeby pojechać po United.

Tottenham sprzedaje nam Modricia, bo nie mają LM. Liverpool sprzedaje nam Aque dużo taniej bo nie jest taki dobry a poza tym ma duży kontrakt i nie mają LM.
No tak, bo my przeciez dostaniemy ta kase za gre w LM, co niby Liverpool i Tottenham jej niemaja! :doh:

deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 maja 2011, 10:36

bajbek17 pisze:

Chyba coś Ci nie wyszło w tej kalkulacji ;)

Szkoda mi Tottenhamu, mówiąc szczerze. Grali fajną, miłą dla oka piłkę. Niestety, ze skutecznością było gorzej..

I believe in Moise(s) Kean

http://www.pmiska.pl/
bajbek17

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 maja 2011, 10:40

Monte Cristo pisze:
bajbek17 pisze:

No tak, bo my przeciez dostaniemy ta kase za gre w LM, co niby Liverpool i Tottenham jej niemaja! :doh:
Widzę, że nie czytasz newsów na JP ani postów na forum więc wyjaśnię. Pojawiła się opcja zatrudnienia Modricia, ale jedyną przeszkodą miał być fakt, że oni mają LM a my nie jak było w tym sezonie. Aquilani ma wysoki kontrakt na co Liverpool bez udziału Lm chyba sobie pozwolić nie będzie mógł, a przechodząc do nas wszyscy wiedzą, że musiałby pogodzić się z obniżką pensji jeżeli chciałby u nas grać. Wszędzie słychać głosy o 2 czy 3 klasowych zawodnikach w lecie nie ważne czy będziemy mieć LM czy nie. Rozumiesz już?

Ouh_yeah

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 maja 2011, 11:08

Jedyny problem z Modriciem jest taki, że Ferguson bardzo lubi podkupywać zawodników Tottenhamu i już od dawna przygląda się Luce.

M.R.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 maja 2011, 12:55

Gdyby Modrić chciał odejść z Tottenhamu to nie tylko United by się nim zainteresowali , bardzo ciekawy gracz z tego Chorwata. Ciekawe czy dałoby się Kogutom wyciągnąć ich lewego obrońcę - Kameruńczyka Assou-Ekotto ? :think:
No i wypada pogratulować United tytułu, siódmy rok z rzędu utrzymuję się dominacja ich i Chelsea. Ciekawe czy za rok ktoś to rozbije ? Arsenal , Liverpool ? :think:

Skibil

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 maja 2011, 13:23

Nie byłem pewny gdzie to wrzucić, ale... http://www.sport.pl/pilka/1,65080,95633 ... etami.html

Oburzająca sytuacja...

ewerthon

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 09 maja 2011, 13:42

To jest właśnie cała społeczność Manchesteru. Chamstwo i buractwo w tym klubie to codzienność, począwszy od kibiców kończąc na piłkarzach.

Szkoda, że Chelsea nie wygrała, może gdyby grali u siebie to wszystko potoczyłoby się inaczej. Dziwi mnie to, że nie było żadnych większych błędów w tym meczu, przecież sędziował H. Webb

http://le12ejoueur.ca/wp-content/upload ... United.jpg

jackop

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 19 razy
Otrzymał podziękowanie: 69 razy

Nieprzeczytany post 09 maja 2011, 14:30

ewerthon pisze:Dziwi mnie to, że nie było żadnych większych błędów w tym meczu, przecież sędziował H. Webb
Chyba ćpiesz :naughty: 2 niepodyktowane ewidentne karne dla United, raczej zaliczają się do większych błędów.

Graty dla MU za (prawie) mistrzostwo, bo "pieniążków romana" nie jestem w stanie zdzierżyć.

Obrazek
O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 maja 2011, 15:20

Zbyt szybko strzelona bramka MU zdecydowała o przebiegu spotkania, mistrzostwa mają już na 99,999% a szkoda.

Arsenal mógł powalczyć z Man Utd czy z innymi lepszymi radził sobie, ale przypominają mi Juve, z dobrymi umią wygrywać a ze słabymi nie np. wczorajszy mecz ze Stoke :doh:

ewerthon

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 09 maja 2011, 15:35

jackop pisze:
ewerthon pisze:Dziwi mnie to, że nie było żadnych większych błędów w tym meczu, przecież sędziował H. Webb
Chyba ćpiesz :naughty: 2 niepodyktowane ewidentne karne dla United, raczej zaliczają się do większych błędów.
Miałem na myśli błędy na korzyść Manchesteru. To mnie Webb zadziwił, chyba chciał się zrehabilitować za to wszystko co działo się wcześniej. Tym lepiej, że nie miało to wpływu na wynik spotkania.

Rafiq90

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 maja 2011, 18:59

Trzeba przyznać, że Chelsea nieźle spieło poślady i prawie odrobili 15pkt stratę. Jednak wczorajszy mecz pokazał kto bardziej chce wygrać PL. Zawodnicy United pokazali determinację, a The Blues... Alex, Terry, Cech i Ramires (jego z checią widziałbym u nas, tak samo jak Luiza :roll: )zagrali dobrze, a reszta poniżej oczekiwań. Valencia robił co chciał z Colem. Moim zdaniem jeśli nie zmienią trenera to średnia wieku graczy w pewnym momencie może sięgnąć 35, ale to już nie mój problem. Rusek wyda kolejne pieniądze na zawodników bez formy.

Obrazek
ODPOWIEDZ