Premier League
- DiaVolO
- Juventino
Och co za męska,twarda gra
http://desmond.yfrog.com/Himg640/scaled ... &ysize=640
I tak oto Bale nie pogra sobie przez długi czas...

http://desmond.yfrog.com/Himg640/scaled ... &ysize=640
I tak oto Bale nie pogra sobie przez długi czas...
- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Zatem MU jednak zdobędzie majstra. Szkoda, choć w tym roku zdecydowanie pokonali Chelsea. 3 zwycięstwa w 4 meczach. Gratki, choć ich nie lubię.
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- steru
- Qualità Juventino
Dla mnie żadne zaskoczenie. Spodziewałem się, że Arsenal i Chelsea nie dadzą rady grać na tyle równo żeby pojechać po United.
Oprócz tego City zamieniło się miejscami z Tottenhamem i to City zagra w LM. Nie żebym płakał z tego powodu ale wolałem jednak ten drugi zespół.
P.S. Liverpool bez pucharów? :lol:
Oprócz tego City zamieniło się miejscami z Tottenhamem i to City zagra w LM. Nie żebym płakał z tego powodu ale wolałem jednak ten drugi zespół.
- bajbek17
- Juventino
Tottenham sprzedaje nam Modricia, bo nie mają LM. Liverpool sprzedaje nam Aque dużo taniej bo nie jest taki dobry a poza tym ma duży kontrakt i nie mają LM.steru pisze:Dla mnie żadne zaskoczenie. Spodziewałem się, że Arsenal i Chelsea nie dadzą rady grać na tyle równo żeby pojechać po United.
- Monte Cristo
- Juventino
No tak, bo my przeciez dostaniemy ta kase za gre w LM, co niby Liverpool i Tottenham jej niemaja! :doh:bajbek17 pisze:Tottenham sprzedaje nam Modricia, bo nie mają LM. Liverpool sprzedaje nam Aque dużo taniej bo nie jest taki dobry a poza tym ma duży kontrakt i nie mają LM.steru pisze:Dla mnie żadne zaskoczenie. Spodziewałem się, że Arsenal i Chelsea nie dadzą rady grać na tyle równo żeby pojechać po United.
- deszczowy
- Juventino
Chyba coś Ci nie wyszło w tej kalkulacjibajbek17 pisze:Tottenham sprzedaje nam Modricia, bo nie mają LM. Liverpool sprzedaje nam Aque dużo taniej bo nie jest taki dobry a poza tym ma duży kontrakt i nie mają LM.steru pisze:Dla mnie żadne zaskoczenie. Spodziewałem się, że Arsenal i Chelsea nie dadzą rady grać na tyle równo żeby pojechać po United.

Szkoda mi Tottenhamu, mówiąc szczerze. Grali fajną, miłą dla oka piłkę. Niestety, ze skutecznością było gorzej..
- bajbek17
- Juventino
Widzę, że nie czytasz newsów na JP ani postów na forum więc wyjaśnię. Pojawiła się opcja zatrudnienia Modricia, ale jedyną przeszkodą miał być fakt, że oni mają LM a my nie jak było w tym sezonie. Aquilani ma wysoki kontrakt na co Liverpool bez udziału Lm chyba sobie pozwolić nie będzie mógł, a przechodząc do nas wszyscy wiedzą, że musiałby pogodzić się z obniżką pensji jeżeli chciałby u nas grać. Wszędzie słychać głosy o 2 czy 3 klasowych zawodnikach w lecie nie ważne czy będziemy mieć LM czy nie. Rozumiesz już?Monte Cristo pisze:No tak, bo my przeciez dostaniemy ta kase za gre w LM, co niby Liverpool i Tottenham jej niemaja! :doh:bajbek17 pisze:Tottenham sprzedaje nam Modricia, bo nie mają LM. Liverpool sprzedaje nam Aque dużo taniej bo nie jest taki dobry a poza tym ma duży kontrakt i nie mają LM.steru pisze:Dla mnie żadne zaskoczenie. Spodziewałem się, że Arsenal i Chelsea nie dadzą rady grać na tyle równo żeby pojechać po United.
- M.R.
- Juventino
Gdyby Modrić chciał odejść z Tottenhamu to nie tylko United by się nim zainteresowali , bardzo ciekawy gracz z tego Chorwata. Ciekawe czy dałoby się Kogutom wyciągnąć ich lewego obrońcę - Kameruńczyka Assou-Ekotto ?
No i wypada pogratulować United tytułu, siódmy rok z rzędu utrzymuję się dominacja ich i Chelsea. Ciekawe czy za rok ktoś to rozbije ? Arsenal , Liverpool ?

No i wypada pogratulować United tytułu, siódmy rok z rzędu utrzymuję się dominacja ich i Chelsea. Ciekawe czy za rok ktoś to rozbije ? Arsenal , Liverpool ?

- Skibil
- Redaktor
Nie byłem pewny gdzie to wrzucić, ale... http://www.sport.pl/pilka/1,65080,95633 ... etami.html
Oburzająca sytuacja...
Oburzająca sytuacja...
- ewerthon
- Juventino
To jest właśnie cała społeczność Manchesteru. Chamstwo i buractwo w tym klubie to codzienność, począwszy od kibiców kończąc na piłkarzach.
Szkoda, że Chelsea nie wygrała, może gdyby grali u siebie to wszystko potoczyłoby się inaczej. Dziwi mnie to, że nie było żadnych większych błędów w tym meczu, przecież sędziował H. Webb
http://le12ejoueur.ca/wp-content/upload ... United.jpg
Szkoda, że Chelsea nie wygrała, może gdyby grali u siebie to wszystko potoczyłoby się inaczej. Dziwi mnie to, że nie było żadnych większych błędów w tym meczu, przecież sędziował H. Webb
http://le12ejoueur.ca/wp-content/upload ... United.jpg
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 19 razy
- Otrzymał podziękowanie: 69 razy
Chyba ćpiesz :naughty: 2 niepodyktowane ewidentne karne dla United, raczej zaliczają się do większych błędów.ewerthon pisze:Dziwi mnie to, że nie było żadnych większych błędów w tym meczu, przecież sędziował H. Webb
Graty dla MU za (prawie) mistrzostwo, bo "pieniążków romana" nie jestem w stanie zdzierżyć.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- Wojtek
- Juventino
Zbyt szybko strzelona bramka MU zdecydowała o przebiegu spotkania, mistrzostwa mają już na 99,999% a szkoda.
Arsenal mógł powalczyć z Man Utd czy z innymi lepszymi radził sobie, ale przypominają mi Juve, z dobrymi umią wygrywać a ze słabymi nie np. wczorajszy mecz ze Stoke :doh:
Arsenal mógł powalczyć z Man Utd czy z innymi lepszymi radził sobie, ale przypominają mi Juve, z dobrymi umią wygrywać a ze słabymi nie np. wczorajszy mecz ze Stoke :doh:
- ewerthon
- Juventino
Miałem na myśli błędy na korzyść Manchesteru. To mnie Webb zadziwił, chyba chciał się zrehabilitować za to wszystko co działo się wcześniej. Tym lepiej, że nie miało to wpływu na wynik spotkania.jackop pisze:Chyba ćpiesz :naughty: 2 niepodyktowane ewidentne karne dla United, raczej zaliczają się do większych błędów.ewerthon pisze:Dziwi mnie to, że nie było żadnych większych błędów w tym meczu, przecież sędziował H. Webb
- Rafiq90
- Juventino
Trzeba przyznać, że Chelsea nieźle spieło poślady i prawie odrobili 15pkt stratę. Jednak wczorajszy mecz pokazał kto bardziej chce wygrać PL. Zawodnicy United pokazali determinację, a The Blues... Alex, Terry, Cech i Ramires (jego z checią widziałbym u nas, tak samo jak Luiza :roll: )zagrali dobrze, a reszta poniżej oczekiwań. Valencia robił co chciał z Colem. Moim zdaniem jeśli nie zmienią trenera to średnia wieku graczy w pewnym momencie może sięgnąć 35, ale to już nie mój problem. Rusek wyda kolejne pieniądze na zawodników bez formy.