Szewczenko: Trafię po raz setny!
- kouba
- Qualità Juventino
weś sie lepiej uspokuj FORZA MILAN milan nie umiał sobie poradzic z Nedvedem, przez to ciągle go fulowali, juve miało wiecej okazji do strzelenia bramki, więc sie ciesz że jest remis, bo duzo nie brakowało by było jakies 3-1 do juve :!: tylko za sprawą Didy :!: a sędzia sędziował sprawiedliwie, ile razy mógł dać kartki za faule na Nedvedzie :!: wieć lepiej siedz cicho i bój sie rewanżu w Turynie :!: tam to dopiero będzie pogrom milanu :!:
- FORZA MILAN
- Milanista
Pogrom Milanu??Buahahahaha!!!! Tak jak i teraz byl.Ile to mialo byc 0-25???? A nie jeden koles obstawial ponad 70.Do rewanzu jeszcze troche czasu.kouba pisze:weś sie lepiej uspokuj FORZA MILAN milan nie umiał sobie poradzic z Nedvedem, przez to ciągle go fulowali, juve miało wiecej okazji do strzelenia bramki, więc sie ciesz że jest remis, bo duzo nie brakowało by było jakies 3-1 do juve :!: tylko za sprawą Didy :!: a sędzia sędziował sprawiedliwie, ile razy mógł dać kartki za faule na Nedvedzie :!: wieć lepiej siedz cicho i bój sie rewanżu w Turynie :!: tam to dopiero będzie pogrom milanu :!:
- ballack13
- Juventino
- Johnny777
- Juventino
I gdzie ta "pestka"FORZA MILAN pisze:Chłopcy ja jestem fanem Shevy od 6 lat!!! Zapewniam was ze nie tylko strzeli swoja 100 bramke lecz takze 101.Wasza obrona do najsilniejszych nie nalezy wiec dla Shevy to bedzie pestka.Co prawda bramkarz dobry ale musi peknac przed najlepszym piłkarzem Świata.

- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Ja nie lubię napastników Milanu, oprócz Tommasona który co prawda strzelił nam bramkę, no ale to było jego zadanie więc nie mam co się obrażać. Szewczenki bardzo nie lubię i cieszęsię że nie spełnił swojego marzenia z Juve :twisted:
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero