Szewczenko: Trafię po raz setny!

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 października 2003, 17:09

Mediolan - Ukraiński napastnik AC Milan Andrij Szewczenko zapowiedział, że swoją setną bramkę w barwach mediolańskiego klubu strzeli już w najbliższym meczu ligowym, w którym "Rossoneri" zagrają z Juventusem Turyn.
Szewczenko do tej pory uzyskał dla Milanu 99 goli we wszystkich oficjalnych grach, w lidze, krajowym pucharze oraz w rozgrywkach europejskich. Do klubu trafił w 1999 roku z Dynama Kijów, przez te prawie cztery lata dane mu było pokonać bramkarza Juventusu pięciokrotnie, jedna z bramek przeszła do historii Serie A - w 2001 roku "Szewa" uzyskał gola z blisko 30 metrów, broniący bramki "Starej Damy" Gianluigi Buffon mógł tylko popatrzeć, jak ukraiński snajper mija najpierw Edgara Davidsa, a następnie Marka Iuliano i Gianlucę Pessotto, po czym strzela zza obrońców w samo 'okienko' bramki .
"Miałem szczególnie dużo radości po tym trafieniu, naprawdę cieszyłem się niemal jak dziecko, które strzeli bramkę na szkolnym boisku. Charakter tego meczu, jego oprawa i klasa rywala dodatkowo mnie podbudowały. Lubię grac przeciwko Juventusowi, to doskonały zespół, mecze przeciwko gwiazdom z Turynu zawsze są wydarzeniem." - powiedział Andrij Szewczenko.
Snajper AC Milan jest aktualnie najskuteczniejszym piłkarzem włoskiej ligi, strzelił w trwającym

MOŻE SOBIE CHŁOPAK POMARZYĆ...EWENTUALNIE TRAFI DO SWOJEJ BRAMKI :lol: :lol: :lol:

kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 29 października 2003, 18:11

nie no jakby tak powiedział Inzaghi to był napisał że se może pomażyć, ale ukrainiec to moze nam strzelić bramke, ale i tak będzie remis :!: :D

Baszka

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 października 2003, 18:28

mam nadzieje, ze to bedzie fascynujacy mecz, ale bez takiej nerwuwki jak w finale LM. mecz z takim przeciwnikiem to prawdziwy sprawdzian pod wzgledem umiejetnosci - no i oczywscie, mam nadzieje, ze wygramy - to bedzie b. wazne dla psychiki druzyny (i fanow :-D )

Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 października 2003, 18:39

Kolejy rekord graczy Milanu. Szewa to napewno swietny napastnik, tylko czy uda mu sie pokonac nasza obronę? Chcialbym w to watpic 8) .

Yari

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 października 2003, 18:40

w meczu z Juve nie strzeli gola. Coś mi sie wydaje że w tym meczu obrona Juve obudzi sie i zacznie funkcjonować tak jak w poprzednim sezonie. Niech defensywa Juve będzie jak mur chiński , jak linia maginota , jak malbork:):). Niech Juve stanie sie skorpionem z silnym pancerzem i zabójczym żądłem:):) Milan !!!! jedziemy po Ciebie :!: :!: :!: :!: :!:
Ostatnio zmieniony 29 października 2003, 18:42 przez Yari, łącznie zmieniany 1 raz.

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 29 października 2003, 18:42

A ja jestem pewny, że w sobotę niestrzeli tego gola. Niema szans nawet :wink: Buffon jest zadobry :twisted:
A co do tego jego gols co opisywał. Mam go na kopie, cały czas jak go oglądam to mi szczęka opada :? ZAstanawiem sie tylko jak Buffon mógł dać sobie tak strzelić.... :wink:

Obrazek
rdk

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 29 października 2003, 18:47

Ja lubię Shevę, ale mam nadzieję, że jednak w meczu z JUVE nic nie strzeli, ale co innego Treze( :D ), (na Alexa nie stawiam, i mam nadzieję, że nie zagra, no może pod koniec niech wejdzie, ale jednak wolę żeby zrenegerował swoje siły).A w Treze to ja bardzo wierzę :!: :!:

To będzie poważny sprawdzian, musimy minimum to zremisować, a najlepiej by było gdybyśmy to wygrali :!: :!: :!: :D :D :D

ALESSANDRO DEL PIERO FOREVER :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 października 2003, 19:49

O)by nie spełniło się jego mażenie w meczu z Juve, mam nadzieję że Ukrainiec pokażę że Buffon to najleprzy bramkarz świata i Juve wygra 1-0, albo zremisuje

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
Olszan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 29 października 2003, 20:16

Każdy ma jakieś swoje marzenia ja na przykłąd postanowie że za pare lat bee bronił bramki Juve :wink: :P 8)

Zawsze Wierni ! ! !
FORZA MILAN

Milanista
Milanista

Nieprzeczytany post 29 października 2003, 20:29

Chłopcy ja jestem fanem Shevy od 6 lat!!! Zapewniam was ze nie tylko strzeli swoja 100 bramke lecz takze 101.Wasza obrona do najsilniejszych nie nalezy wiec dla Shevy to bedzie pestka.Co prawda bramkarz dobry ale musi peknac przed najlepszym piłkarzem Świata.

Ironek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 października 2003, 20:33

Nie strzeli, przecież mamy GIGGIEGO i THURAMA :D :D :D . Wygramy ten mecz 2-0. Chociaż Andrej ejest jednym z nielicznych piłkarzy milanu których lubie to życze mu żeby w tym meczu nie dotknął nawet piłki :-D :-D :-D

BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 października 2003, 20:33

FORZA MILAN pisze:Chłopcy ja jestem fanem Shevy od 6 lat!!! Zapewniam was ze nie tylko strzeli swoja 100 bramke lecz takze 101.Wasza obrona do najsilniejszych nie nalezy wiec dla Shevy to bedzie pestka.Co prawda bramkarz dobry ale musi peknac przed najlepszym piłkarzem Świata.
Co ty powiesz ?? Tylko że ta NIENAJSILNIEJSZA obrona puściła w zeszłym sezonie najmniej bramek w lidze :lol:

A najlepszym piłkarzem jest PAVALEK NEDVED

DeeJay

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 października 2003, 20:39

Jak dla mnie, to Szewczenko może strzelić nawet hat-tricka. Pod jednym tylko warunkiem. Że wtedy zawodnicy Juve strzelą co najmniej 4 bramki :-D

KwiAtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 października 2003, 20:39

FORZA MILAN pisze:Chłopcy ja jestem fanem Shevy od 6 lat!!!
gratuluje
FORZA MILAN pisze:Zapewniam was ze nie tylko strzeli swoja 100 bramke lecz takze 101.Wasza obrona do najsilniejszych nie nalezy wiec dla Shevy to bedzie pestka.Co prawda bramkarz dobry ale musi peknac przed najlepszym piłkarzem Świata.
pestka powiadasz... zebys sie przypadkiem nie przeliczyl :twisted:
a stwierdzenie, ze Sheva jest najlepszym pilkarzem pozostawiam bez komentarza :lol:

"Gypsy, give me your tears. If you will not give them to me, I will take them from you!"
Gianluigi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 października 2003, 21:20

Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:Azadobry :twisted:
A co do tego jego gols co opisywał. Mam go na kopie, cały czas jak go oglądam to mi szczęka opada :? ZAstanawiem sie tylko jak Buffon mógł dać sobie tak strzelić.... :wink:
Nawet najlepsi mają chwile słabosci :wink: . Ten gol wtedy zostal chyba nawet wybranym najwazniejszym golem sezonu.

Sempre a Solamente Juventus!!!
ODPOWIEDZ