Szewczenko: Trafię po raz setny!
- BIGGI
- Qualità Juventino
Mediolan - Ukraiński napastnik AC Milan Andrij Szewczenko zapowiedział, że swoją setną bramkę w barwach mediolańskiego klubu strzeli już w najbliższym meczu ligowym, w którym "Rossoneri" zagrają z Juventusem Turyn.
Szewczenko do tej pory uzyskał dla Milanu 99 goli we wszystkich oficjalnych grach, w lidze, krajowym pucharze oraz w rozgrywkach europejskich. Do klubu trafił w 1999 roku z Dynama Kijów, przez te prawie cztery lata dane mu było pokonać bramkarza Juventusu pięciokrotnie, jedna z bramek przeszła do historii Serie A - w 2001 roku "Szewa" uzyskał gola z blisko 30 metrów, broniący bramki "Starej Damy" Gianluigi Buffon mógł tylko popatrzeć, jak ukraiński snajper mija najpierw Edgara Davidsa, a następnie Marka Iuliano i Gianlucę Pessotto, po czym strzela zza obrońców w samo 'okienko' bramki .
"Miałem szczególnie dużo radości po tym trafieniu, naprawdę cieszyłem się niemal jak dziecko, które strzeli bramkę na szkolnym boisku. Charakter tego meczu, jego oprawa i klasa rywala dodatkowo mnie podbudowały. Lubię grac przeciwko Juventusowi, to doskonały zespół, mecze przeciwko gwiazdom z Turynu zawsze są wydarzeniem." - powiedział Andrij Szewczenko.
Snajper AC Milan jest aktualnie najskuteczniejszym piłkarzem włoskiej ligi, strzelił w trwającym
MOŻE SOBIE CHŁOPAK POMARZYĆ...EWENTUALNIE TRAFI DO SWOJEJ BRAMKI :lol: :lol: :lol:
Szewczenko do tej pory uzyskał dla Milanu 99 goli we wszystkich oficjalnych grach, w lidze, krajowym pucharze oraz w rozgrywkach europejskich. Do klubu trafił w 1999 roku z Dynama Kijów, przez te prawie cztery lata dane mu było pokonać bramkarza Juventusu pięciokrotnie, jedna z bramek przeszła do historii Serie A - w 2001 roku "Szewa" uzyskał gola z blisko 30 metrów, broniący bramki "Starej Damy" Gianluigi Buffon mógł tylko popatrzeć, jak ukraiński snajper mija najpierw Edgara Davidsa, a następnie Marka Iuliano i Gianlucę Pessotto, po czym strzela zza obrońców w samo 'okienko' bramki .
"Miałem szczególnie dużo radości po tym trafieniu, naprawdę cieszyłem się niemal jak dziecko, które strzeli bramkę na szkolnym boisku. Charakter tego meczu, jego oprawa i klasa rywala dodatkowo mnie podbudowały. Lubię grac przeciwko Juventusowi, to doskonały zespół, mecze przeciwko gwiazdom z Turynu zawsze są wydarzeniem." - powiedział Andrij Szewczenko.
Snajper AC Milan jest aktualnie najskuteczniejszym piłkarzem włoskiej ligi, strzelił w trwającym
MOŻE SOBIE CHŁOPAK POMARZYĆ...EWENTUALNIE TRAFI DO SWOJEJ BRAMKI :lol: :lol: :lol:
- Baszka
- Juventino
mam nadzieje, ze to bedzie fascynujacy mecz, ale bez takiej nerwuwki jak w finale LM. mecz z takim przeciwnikiem to prawdziwy sprawdzian pod wzgledem umiejetnosci - no i oczywscie, mam nadzieje, ze wygramy - to bedzie b. wazne dla psychiki druzyny (i fanow :-D )
- Yari
- Juventino
w meczu z Juve nie strzeli gola. Coś mi sie wydaje że w tym meczu obrona Juve obudzi sie i zacznie funkcjonować tak jak w poprzednim sezonie. Niech defensywa Juve będzie jak mur chiński , jak linia maginota , jak malbork:):). Niech Juve stanie sie skorpionem z silnym pancerzem i zabójczym żądłem:):) Milan !!!! jedziemy po Ciebie :!: :!: :!: :!: :!:
Ostatnio zmieniony 29 października 2003, 18:42 przez Yari, łącznie zmieniany 1 raz.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
A ja jestem pewny, że w sobotę niestrzeli tego gola. Niema szans nawet
Buffon jest zadobry :twisted:
A co do tego jego gols co opisywał. Mam go na kopie, cały czas jak go oglądam to mi szczęka opada :? ZAstanawiem sie tylko jak Buffon mógł dać sobie tak strzelić....
A co do tego jego gols co opisywał. Mam go na kopie, cały czas jak go oglądam to mi szczęka opada :? ZAstanawiem sie tylko jak Buffon mógł dać sobie tak strzelić....

- rdk
- Juventino
Ja lubię Shevę, ale mam nadzieję, że jednak w meczu z JUVE nic nie strzeli, ale co innego Treze(
), (na Alexa nie stawiam, i mam nadzieję, że nie zagra, no może pod koniec niech wejdzie, ale jednak wolę żeby zrenegerował swoje siły).A w Treze to ja bardzo wierzę :!: :!:
To będzie poważny sprawdzian, musimy minimum to zremisować, a najlepiej by było gdybyśmy to wygrali :!: :!: :!:
ALESSANDRO DEL PIERO FOREVER :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

To będzie poważny sprawdzian, musimy minimum to zremisować, a najlepiej by było gdybyśmy to wygrali :!: :!: :!:

ALESSANDRO DEL PIERO FOREVER :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
O)by nie spełniło się jego mażenie w meczu z Juve, mam nadzieję że Ukrainiec pokażę że Buffon to najleprzy bramkarz świata i Juve wygra 1-0, albo zremisuje
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- FORZA MILAN
- Milanista
Chłopcy ja jestem fanem Shevy od 6 lat!!! Zapewniam was ze nie tylko strzeli swoja 100 bramke lecz takze 101.Wasza obrona do najsilniejszych nie nalezy wiec dla Shevy to bedzie pestka.Co prawda bramkarz dobry ale musi peknac przed najlepszym piłkarzem Świata.
- BIGGI
- Qualità Juventino
Co ty powiesz ?? Tylko że ta NIENAJSILNIEJSZA obrona puściła w zeszłym sezonie najmniej bramek w lidze :lol:FORZA MILAN pisze:Chłopcy ja jestem fanem Shevy od 6 lat!!! Zapewniam was ze nie tylko strzeli swoja 100 bramke lecz takze 101.Wasza obrona do najsilniejszych nie nalezy wiec dla Shevy to bedzie pestka.Co prawda bramkarz dobry ale musi peknac przed najlepszym piłkarzem Świata.
A najlepszym piłkarzem jest PAVALEK NEDVED
- KwiAtek
- Juventino
gratulujeFORZA MILAN pisze:Chłopcy ja jestem fanem Shevy od 6 lat!!!
pestka powiadasz... zebys sie przypadkiem nie przeliczyl :twisted:FORZA MILAN pisze:Zapewniam was ze nie tylko strzeli swoja 100 bramke lecz takze 101.Wasza obrona do najsilniejszych nie nalezy wiec dla Shevy to bedzie pestka.Co prawda bramkarz dobry ale musi peknac przed najlepszym piłkarzem Świata.
a stwierdzenie, ze Sheva jest najlepszym pilkarzem pozostawiam bez komentarza :lol:
"Gypsy, give me your tears. If you will not give them to me, I will take them from you!"
- Gianluigi
- Juventino
Nawet najlepsi mają chwile słabosciTi_Amo_Juventus_Dragon pisze:Azadobry :twisted:
A co do tego jego gols co opisywał. Mam go na kopie, cały czas jak go oglądam to mi szczęka opada :? ZAstanawiem sie tylko jak Buffon mógł dać sobie tak strzelić....![]()
Sempre a Solamente Juventus!!!