Polityka
- deszczowy
- Juventino
A widzisz, nie wiedziałem. Aha, mahometanie to niewłaściwe określenie chyba. Mahomet był jedynie prorokiem Allaha, a nie jest bóstwem.Vimes pisze:A o co chodzi w Twoim pytaniu? Mahometanie powinni być pochowani w ciągu doby od śmierci - tak mówi ich wiara. Natomiast sam pochówek w morzu ma zapobiec powstaniu miejsca kultu, do którego pielgrzymowaliby islamiści.deszczowy pisze:O co chodzi z tym pochówkiem?Lypsky pisze:Autentyczności zdjęć nie potwierdzono.
Pochowano go w morzu - nie ma ciała, nie ma sprawy.
Trzeba by dochodzenie....Vimes pisze:Osama może się już cieszyć tymi 72 dziewicami w raju. Jednak w związku z tym mam pytanie - jeżeli na faceta czekają 72 dziewice, to czy na kobietę czeka 72 prawiczków? Czy może taka symetria nie występuje?

Nie wiem czemu, ale śmierdzi mi fake'iem. Myślę, że Amerykanie nie odpuściliby tak łatwo. Choćby po to, by upewnić się, czy to prawdziwy Osama, czy kolejny brodaty udawacz.francois pisze: Szczerze mówiąc jestem pod wrażeniem całej akcji![]()
Głowę dam, że jakiś "anonimowy" muslim, będący na żołdzie CIA. 50 baniek to duże pieniądze.francois pisze:Ciekawe kto zgarnął te 50 milionów dolarów, które były za głowę bin Ladena
Cała ta sprawa mi śmierdzi.
- pan Zambrotta
- Juventino
Nie za bardzo widzę powodów, z których należy się cieszyć. Zabicie "wroga narodu" nr 1 po prawie 10 latach dla takiego kraju jak usa to wstyd. Po drugie, oni są jak karaluchy - wybije się jednego, zaraz znajdą się kolejni.
- deszczowy
- Juventino
O ile to naprawdę Osamę odstrzelili...pan Zambrotta pisze:Nie za bardzo widzę powodów, z których należy się cieszyć. Zabicie "wroga narodu" nr 1 po prawie 10 latach dla takiego kraju jak usa to wstyd. Po drugie, oni są jak karaluchy - wybije się jednego, zaraz znajdą się kolejni.
Te karakony mogą ruszyć z pragnieniem odwetu. Zresztą... przeczytaj TO. Mniejsza o tę bombę, bo gdyby ją mieli, to już dawno by z niej skorzystali, wszelako Pakistańczycy już chcą się mścić.
- Vimes
- Juventino
Deszczowy, chyba nie myślisz, że użyłem tego słowa z rozmysłem, prawdadeszczowy pisze:Aha, mahometanie to niewłaściwe określenie chyba. Mahomet był jedynie prorokiem Allaha, a nie jest bóstwem.

W takim razie na początek: "Islam, 72 dziewice, nieziemski seks i wieczna erekcja". Ciekawe jak wygląda piekło? Facet dostaje 72 prawiczków zamiast dziewic?deszczowy pisze:Trzeba by dochodzenie....Vimes pisze:Osama może się już cieszyć tymi 72 dziewicami w raju. Jednak w związku z tym mam pytanie - jeżeli na faceta czekają 72 dziewice, to czy na kobietę czeka 72 prawiczków? Czy może taka symetria nie występuje?
deszczowy pisze:Nie wiem czemu, ale śmierdzi mi fake'iem. Myślę, że Amerykanie nie odpuściliby tak łatwo. Choćby po to, by upewnić się, czy to prawdziwy Osama, czy kolejny brodaty udawacz.
deszczowy pisze:Cała ta sprawa mi śmierdzi.
Czyżbyś był zwolennkiem spiskowych teorii dziejów :shock:deszczowy pisze:O ile to naprawdę Osamę odstrzelili...
- deszczowy
- Juventino
A kto Cię wie?Vimes pisze:Deszczowy, chyba nie myślisz, że użyłem tego słowa z rozmysłem, prawdadeszczowy pisze:Aha, mahometanie to niewłaściwe określenie chyba. Mahomet był jedynie prorokiem Allaha, a nie jest bóstwem.?

Brrrr...... przerażające.Vimes pisze:W takim razie na początek: "Islam, 72 dziewice, nieziemski seks i wieczna erekcja". Ciekawe jak wygląda piekło? Facet dostaje 72 prawiczków zamiast dziewic?deszczowy pisze:Trzeba by dochodzenie....Vimes pisze:Osama może się już cieszyć tymi 72 dziewicami w raju. Jednak w związku z tym mam pytanie - jeżeli na faceta czekają 72 dziewice, to czy na kobietę czeka 72 prawiczków? Czy może taka symetria nie występuje?
Nazwij to spiskową teorią dziejów, intuicją, czy jak sobie chcesz. Po prostu czuję przez skórę, że to wielka lipa.Vimes pisze:deszczowy pisze:Nie wiem czemu, ale śmierdzi mi fake'iem. Myślę, że Amerykanie nie odpuściliby tak łatwo. Choćby po to, by upewnić się, czy to prawdziwy Osama, czy kolejny brodaty udawacz.deszczowy pisze:Cała ta sprawa mi śmierdzi.Czyżbyś był zwolennkiem spiskowych teorii dziejów :shock:deszczowy pisze:O ile to naprawdę Osamę odstrzelili...?
- Vimes
- Juventino
Tak przy okazji likwidacji Bin Ladena nie mogę się powstrzymać i nie wytknąć hipokryzji Unii Europejskiej, a szczególnie tego pana, któremu obłuda wylewa się już chyba uszami. Warunkiem przystąpienia do UE jest zniesienie kary śmierci. Co więcej, UE wydaje miliony dolarów na rzecz organizacji lobbujących za zniesieniem kary śmierci w USA (sic!). Aż chce się zapytać tej zakłamanej bandy europejskich hipokrytów czym było zabicie Bin Ladena jak nie wykonaniem kary śmierci? W dodatku bez procesu? Tymczasem "Niezły <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>", a wolnych chwilach szef europarlamentu, powiedział, że: "Obudziliśmy się dzisiaj w bezpieczniejszym świecie".
PS Czujnemu moderatorowi wyjaśniam, że "Niezłym <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>" nazwał Jerzego Buzka dziennikarz "Polityki" Wiesław Władyka w poranku Tok FM.
PS Czujnemu moderatorowi wyjaśniam, że "Niezłym <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>" nazwał Jerzego Buzka dziennikarz "Polityki" Wiesław Władyka w poranku Tok FM.
- deszczowy
- Juventino
Co ciekawe, w USA jest prawnie zakazane "organizowanie spisków, mających na celu pozbawienie życia inną osobę". Wojna z terroryzmem to bardzo wygodny sposób na obejście tego przepisu. Dlatego obłuda nie jest widać, wyłączną cechą Europejczyków. Zresztą... to przecież Anglicy, tylko trochę bardziej zaawansowani w czasieVimes pisze:Tak przy okazji likwidacji Bin Ladena nie mogę się powstrzymać i nie wytknąć hipokryzji Unii Europejskiej, a szczególnie tego pana, któremu obłuda wylewa się już chyba uszami. Warunkiem przystąpienia do UE jest zniesienie kary śmierci. Co więcej, UE wydaje miliony dolarów na rzecz organizacji lobbujących za zniesieniem kary śmierci w USA (sic!). Aż chce się zapytać tej zakłamanej bandy europejskich hipokrytów czym było zabicie Bin Ladena jak nie wykonaniem kary śmierci? W dodatku bez procesu? Tymczasem "Niezły <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>", a wolnych chwilach szef europarlamentu, powiedział, że: "Obudziliśmy się dzisiaj w bezpieczniejszym świecie".
- deszczowy
- Juventino
Taaaaak... religia to opium dla mas jednakit doesn't matter pisze:Chlop dostaje 72 dorodnych murzynów z wieczna erekcją :lol:Ciekawe jak wygląda piekło? Facet dostaje 72 prawiczków zamiast dziewic?![]()

- LordJuve
- Juventino
Też mam czasem takie wrażenie, ale czasem też patrze w niebo i widzę piękny horyzont świetlistych obiektów. Wtedy zaczynam się czuć taki nieistotny, przelotny, znikomy...budzi to we mnie wielki podziw i wielką pokorę do Wszechrzeczy. Fakt faktem, nie każdy ma zdolność postrzeganie rzeczywistości w sposób pozbawiony klapek ideologicznych (wszelkich) - proszę się więc nie dziwić wyobrażeniem raju czy piekła Mahometa, o którym już przecież sam Jezus wspominał 600 lat przed jego narodzinami.deszczowy pisze: Taaaaak... religia to opium dla mas jednak
- Wiking
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
Mówisz, że walka z terroryzmem to amerykański spisek ?deszczowy pisze: Co ciekawe, w USA jest prawnie zakazane "organizowanie spisków, mających na celu pozbawienie życia inną osobę". Wojna z terroryzmem to bardzo wygodny sposób na obejście tego przepisu. Dlatego obłuda nie jest widać, wyłączną cechą Europejczyków. Zresztą... to przecież Anglicy, tylko trochę bardziej zaawansowani w czasie
Mi tam się wydaje, że amerykanie ze swoimi zamiarami wcale się nie kryją :lol:
- Vimes
- Juventino
"Facebook - przerażająca machina do szpiegowania"- czyli Julian Assange o najpopularniejszym serwisie społecznościowym. Nazwijcie mnie paranoikiem, ale zawsze myślałem, że to iście diaboliczny plan - skłonić ludzi, żeby dobrowolnie zrobili coś, przed czym opieraliby się pod przymusem. Bo jak inaczej nazwać fakt, że ludzie z własnej woli ujawniają aż tyle informacji - sieć powiązań towarzyszkich, tego, co lubią i czego nie lubią i co akurat robią.
- deszczowy
- Juventino
Czy ktoś wie, co poza korkami i zmęczeniem wielu policjantów przyniosła wizyta pierwszego prezydenta USA, o imieniu Husajn?
Myślisz, że CIA właśnie Ci sprawdza ile masz słoików w piwnicy, czy też jesteś w kontakcie z przedstawicielem Al-Kaidy na Europę i masz lęki?
KLIKVimes pisze:"Facebook - przerażająca machina do szpiegowania"- czyli Julian Assange o najpopularniejszym serwisie społecznościowym. Nazwijcie mnie paranoikiem, ale zawsze myślałem, że to iście diaboliczny plan - skłonić ludzi, żeby dobrowolnie zrobili coś, przed czym opieraliby się pod przymusem. Bo jak inaczej nazwać fakt, że ludzie z własnej woli ujawniają aż tyle informacji - sieć powiązań towarzyszkich, tego, co lubią i czego nie lubią i co akurat robią.
Myślisz, że CIA właśnie Ci sprawdza ile masz słoików w piwnicy, czy też jesteś w kontakcie z przedstawicielem Al-Kaidy na Europę i masz lęki?