Polityka

Wszystko co nie związane z Juventusem i sportem. Aktualne wydarzenia ze świata polityki, muzyki i kina.
ODPOWIEDZ
deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 maja 2011, 17:46

Vimes pisze:
deszczowy pisze:
Lypsky pisze:Autentyczności zdjęć nie potwierdzono.
Pochowano go w morzu - nie ma ciała, nie ma sprawy.
O co chodzi z tym pochówkiem?
A o co chodzi w Twoim pytaniu? Mahometanie powinni być pochowani w ciągu doby od śmierci - tak mówi ich wiara. Natomiast sam pochówek w morzu ma zapobiec powstaniu miejsca kultu, do którego pielgrzymowaliby islamiści.
A widzisz, nie wiedziałem. Aha, mahometanie to niewłaściwe określenie chyba. Mahomet był jedynie prorokiem Allaha, a nie jest bóstwem.
Vimes pisze:Osama może się już cieszyć tymi 72 dziewicami w raju. Jednak w związku z tym mam pytanie - jeżeli na faceta czekają 72 dziewice, to czy na kobietę czeka 72 prawiczków? Czy może taka symetria nie występuje?
Trzeba by dochodzenie.... :think:
francois pisze: Szczerze mówiąc jestem pod wrażeniem całej akcji :bravo:
Nie wiem czemu, ale śmierdzi mi fake'iem. Myślę, że Amerykanie nie odpuściliby tak łatwo. Choćby po to, by upewnić się, czy to prawdziwy Osama, czy kolejny brodaty udawacz.
francois pisze:Ciekawe kto zgarnął te 50 milionów dolarów, które były za głowę bin Ladena :whistle:
Głowę dam, że jakiś "anonimowy" muslim, będący na żołdzie CIA. 50 baniek to duże pieniądze.

Cała ta sprawa mi śmierdzi.

I believe in Moise(s) Kean

http://www.pmiska.pl/
pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 maja 2011, 18:11

Nie za bardzo widzę powodów, z których należy się cieszyć. Zabicie "wroga narodu" nr 1 po prawie 10 latach dla takiego kraju jak usa to wstyd. Po drugie, oni są jak karaluchy - wybije się jednego, zaraz znajdą się kolejni.

prezes3c pisze: 12 sierpnia 2020, 22:06
Sorek21 pisze: 12 sierpnia 2020, 21:45Neymar mógł trzy gole wsadzić do przerwy.
A Juventus mógł 2 razy wygrać LM między 2015 a 2017
deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 maja 2011, 18:25

pan Zambrotta pisze:Nie za bardzo widzę powodów, z których należy się cieszyć. Zabicie "wroga narodu" nr 1 po prawie 10 latach dla takiego kraju jak usa to wstyd. Po drugie, oni są jak karaluchy - wybije się jednego, zaraz znajdą się kolejni.
O ile to naprawdę Osamę odstrzelili...
Te karakony mogą ruszyć z pragnieniem odwetu. Zresztą... przeczytaj TO. Mniejsza o tę bombę, bo gdyby ją mieli, to już dawno by z niej skorzystali, wszelako Pakistańczycy już chcą się mścić.

Vimes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 maja 2011, 18:38

deszczowy pisze:Aha, mahometanie to niewłaściwe określenie chyba. Mahomet był jedynie prorokiem Allaha, a nie jest bóstwem.
Deszczowy, chyba nie myślisz, że użyłem tego słowa z rozmysłem, prawda Obrazek?
deszczowy pisze:
Vimes pisze:Osama może się już cieszyć tymi 72 dziewicami w raju. Jednak w związku z tym mam pytanie - jeżeli na faceta czekają 72 dziewice, to czy na kobietę czeka 72 prawiczków? Czy może taka symetria nie występuje?
W takim razie na początek: "Islam, 72 dziewice, nieziemski seks i wieczna erekcja". Ciekawe jak wygląda piekło? Facet dostaje 72 prawiczków zamiast dziewic?
deszczowy pisze:Nie wiem czemu, ale śmierdzi mi fake'iem. Myślę, że Amerykanie nie odpuściliby tak łatwo. Choćby po to, by upewnić się, czy to prawdziwy Osama, czy kolejny brodaty udawacz.
deszczowy pisze:Cała ta sprawa mi śmierdzi.
deszczowy pisze:O ile to naprawdę Osamę odstrzelili...
Czyżbyś był zwolennkiem spiskowych teorii dziejów :shock: :smile:?

Obrazek
deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 maja 2011, 19:16

Vimes pisze:
deszczowy pisze:Aha, mahometanie to niewłaściwe określenie chyba. Mahomet był jedynie prorokiem Allaha, a nie jest bóstwem.
Deszczowy, chyba nie myślisz, że użyłem tego słowa z rozmysłem, prawda Obrazek?
A kto Cię wie? :D
Vimes pisze:
deszczowy pisze:
W takim razie na początek: "Islam, 72 dziewice, nieziemski seks i wieczna erekcja". Ciekawe jak wygląda piekło? Facet dostaje 72 prawiczków zamiast dziewic?
Brrrr...... przerażające.
Vimes pisze:
deszczowy pisze:Nie wiem czemu, ale śmierdzi mi fake'iem. Myślę, że Amerykanie nie odpuściliby tak łatwo. Choćby po to, by upewnić się, czy to prawdziwy Osama, czy kolejny brodaty udawacz.
deszczowy pisze:Cała ta sprawa mi śmierdzi.
deszczowy pisze:O ile to naprawdę Osamę odstrzelili...
Czyżbyś był zwolennkiem spiskowych teorii dziejów :shock: :smile:?
Nazwij to spiskową teorią dziejów, intuicją, czy jak sobie chcesz. Po prostu czuję przez skórę, że to wielka lipa.

Kędzior

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 maja 2011, 19:43

W każdym bądź razie kolejny Nobel dla Obamy się szykuje za pokojową działalność. I może kolejne wybory wygra...

Vimes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 maja 2011, 20:34

Tak przy okazji likwidacji Bin Ladena nie mogę się powstrzymać i nie wytknąć hipokryzji Unii Europejskiej, a szczególnie tego pana, któremu obłuda wylewa się już chyba uszami. Warunkiem przystąpienia do UE jest zniesienie kary śmierci. Co więcej, UE wydaje miliony dolarów na rzecz organizacji lobbujących za zniesieniem kary śmierci w USA (sic!). Aż chce się zapytać tej zakłamanej bandy europejskich hipokrytów czym było zabicie Bin Ladena jak nie wykonaniem kary śmierci? W dodatku bez procesu? Tymczasem "Niezły <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>", a wolnych chwilach szef europarlamentu, powiedział, że: "Obudziliśmy się dzisiaj w bezpieczniejszym świecie".

PS Czujnemu moderatorowi wyjaśniam, że "Niezłym <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>" nazwał Jerzego Buzka dziennikarz "Polityki" Wiesław Władyka w poranku Tok FM.

Obrazek
ArtHur

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 02 maja 2011, 20:52

Terroryści zabili(o ile w ogóle) terrorystę i wielkie halo...

deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 maja 2011, 20:58

Vimes pisze:Tak przy okazji likwidacji Bin Ladena nie mogę się powstrzymać i nie wytknąć hipokryzji Unii Europejskiej, a szczególnie tego pana, któremu obłuda wylewa się już chyba uszami. Warunkiem przystąpienia do UE jest zniesienie kary śmierci. Co więcej, UE wydaje miliony dolarów na rzecz organizacji lobbujących za zniesieniem kary śmierci w USA (sic!). Aż chce się zapytać tej zakłamanej bandy europejskich hipokrytów czym było zabicie Bin Ladena jak nie wykonaniem kary śmierci? W dodatku bez procesu? Tymczasem "Niezły <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>", a wolnych chwilach szef europarlamentu, powiedział, że: "Obudziliśmy się dzisiaj w bezpieczniejszym świecie".
Co ciekawe, w USA jest prawnie zakazane "organizowanie spisków, mających na celu pozbawienie życia inną osobę". Wojna z terroryzmem to bardzo wygodny sposób na obejście tego przepisu. Dlatego obłuda nie jest widać, wyłączną cechą Europejczyków. Zresztą... to przecież Anglicy, tylko trochę bardziej zaawansowani w czasie :wink:

D-Rose

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 02 maja 2011, 21:37

Ciekawe jak wygląda piekło? Facet dostaje 72 prawiczków zamiast dziewic?
Chlop dostaje 72 dorodnych murzynów z wieczna erekcją :lol: :D :prochno:

Obrazek
deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 maja 2011, 21:40

it doesn't matter pisze:
Ciekawe jak wygląda piekło? Facet dostaje 72 prawiczków zamiast dziewic?
Chlop dostaje 72 dorodnych murzynów z wieczna erekcją :lol: :D :prochno:
Taaaaak... religia to opium dla mas jednak :prochno:

LordJuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 03 maja 2011, 02:36

deszczowy pisze: Taaaaak... religia to opium dla mas jednak :prochno:
Też mam czasem takie wrażenie, ale czasem też patrze w niebo i widzę piękny horyzont świetlistych obiektów. Wtedy zaczynam się czuć taki nieistotny, przelotny, znikomy...budzi to we mnie wielki podziw i wielką pokorę do Wszechrzeczy. Fakt faktem, nie każdy ma zdolność postrzeganie rzeczywistości w sposób pozbawiony klapek ideologicznych (wszelkich) - proszę się więc nie dziwić wyobrażeniem raju czy piekła Mahometa, o którym już przecież sam Jezus wspominał 600 lat przed jego narodzinami.

Wiking

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy

Nieprzeczytany post 03 maja 2011, 08:41

deszczowy pisze: Co ciekawe, w USA jest prawnie zakazane "organizowanie spisków, mających na celu pozbawienie życia inną osobę". Wojna z terroryzmem to bardzo wygodny sposób na obejście tego przepisu. Dlatego obłuda nie jest widać, wyłączną cechą Europejczyków. Zresztą... to przecież Anglicy, tylko trochę bardziej zaawansowani w czasie :wink:
Mówisz, że walka z terroryzmem to amerykański spisek ?
Mi tam się wydaje, że amerykanie ze swoimi zamiarami wcale się nie kryją :lol:

Vimes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 maja 2011, 20:08

"Facebook - przerażająca machina do szpiegowania"- czyli Julian Assange o najpopularniejszym serwisie społecznościowym. Nazwijcie mnie paranoikiem, ale zawsze myślałem, że to iście diaboliczny plan - skłonić ludzi, żeby dobrowolnie zrobili coś, przed czym opieraliby się pod przymusem. Bo jak inaczej nazwać fakt, że ludzie z własnej woli ujawniają aż tyle informacji - sieć powiązań towarzyszkich, tego, co lubią i czego nie lubią i co akurat robią.

Obrazek
deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 maja 2011, 23:13

Czy ktoś wie, co poza korkami i zmęczeniem wielu policjantów przyniosła wizyta pierwszego prezydenta USA, o imieniu Husajn?
Vimes pisze:"Facebook - przerażająca machina do szpiegowania"- czyli Julian Assange o najpopularniejszym serwisie społecznościowym. Nazwijcie mnie paranoikiem, ale zawsze myślałem, że to iście diaboliczny plan - skłonić ludzi, żeby dobrowolnie zrobili coś, przed czym opieraliby się pod przymusem. Bo jak inaczej nazwać fakt, że ludzie z własnej woli ujawniają aż tyle informacji - sieć powiązań towarzyszkich, tego, co lubią i czego nie lubią i co akurat robią.
KLIK
Myślisz, że CIA właśnie Ci sprawdza ile masz słoików w piwnicy, czy też jesteś w kontakcie z przedstawicielem Al-Kaidy na Europę i masz lęki?

ODPOWIEDZ