Nowy Trener?

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
Zablokowany
fazzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 30 kwietnia 2011, 18:13

<<W@jTEk>> pisze: Oby to nie była prawda :angry:

Oni wogóle nie wyciągają wniosków z poprzednich lat, Ferrara,Zaccheironi,Del Neri,Conte? :roll:
Jak przez tyle lat można dalej nic się nie nauczyć....

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
strong return

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 kwietnia 2011, 18:15

Podobno lepszy ciasny, ale własny "Cont". <ironiczny śmiech>

Dzięki Beppe za Teveza!
I believe in Fernando GoLLente!
lenor

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy
Otrzymał podziękowanie: 13 razy

Nieprzeczytany post 30 kwietnia 2011, 18:30

^FAZZI^ pisze:

Oni wogóle nie wyciągają wniosków z poprzednich lat, Ferrara,Zaccheironi,Del Neri,Conte? :roll:
Fazzi - tu nie chodzi o to, że ktoś uczy się na własnych błędach - zatrudnią żółtodzioba, będzie tańczył jak mu zagrają. Zatrudnią fachowca, który nie da sobą pomiatać, to nie będzie kim rządzić. Dzisiaj rządzi polityka i kasa a nie sentymenty ;/ Sory Gregory, bo to co oglądam przez ostatnie 2 lata, nie daje mi innych powodów do myślenia.

fazzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 kwietnia 2011, 18:33

lenor pisze:
^FAZZI^ pisze:

Fazzi - tu nie chodzi o to, że ktoś uczy się na własnych błędach - zatrudnią żółtodzioba, będzie tańczył jak mu zagrają. Zatrudnią fachowca, który nie da sobą pomiatać, to nie będzie kim rządzić. Dzisiaj rządzi polityka i kasa a nie sentymenty ;/ Sory Gregory, bo to co oglądam przez ostatnie 2 lata, nie daje mi innych powodów do myślenia.
Ja to rozumiem i wiem o co chodzi ( dlatego DD odszedł ), ale widząc klapy z poprzednimi popychadłami powinni zrozumieć, że nie tędy droga jeśli naprawdę zależy im na przywróceniu dawnej chwały Juve.

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
YaSq

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 30 kwietnia 2011, 18:37

^FAZZI^ pisze:
lenor pisze:
^FAZZI^ pisze:
Ja to rozumiem i wiem o co chodzi ( dlatego DD odszedł ), ale widząc klapy z poprzednimi popychadłami powinni zrozumieć, że nie tędy droga jeśli naprawdę zależy im na przywróceniu dawnej chwały Juve.
To juz nawet nie chodzi o nie tedy droge :) Tylko jaki wplyw ma sredniak Seria A i jakie pieniadze ? Jestesmy teraz nikim, nikt nas nie bierze na powaznie. Mimo to oni ciagle swoje :angry:

"Gwizdy z trybun? Jeszcze trochę i będą nam bić brawo" L. Del Neri
lenor

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 kwietnia 2011, 18:39

^FAZZI^ pisze:
Dokładnie ;/
Tak marzy mi się Villas Boas na ławce, do tego Lucek na stanowisku kierowniczym - i Juventus coming soon :)
Ale znająć życie, Del Neri zostanie a jedynym tranferem na poziomie będzie Bastos, A reszta to oczywiście włoskie, kudłate drewno : Montolivo, Gilardino, no i do Pirlo nic nie będe miał.

fazzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 kwietnia 2011, 19:07

lenor pisze:
^FAZZI^ pisze:
Dokładnie ;/
Tak marzy mi się Villas Boas na ławce, do tego Lucek na stanowisku kierowniczym - i Juventus coming soon :)
Ale znająć życie, Del Neri zostanie a jedynym tranferem na poziomie będzie Bastos, A reszta to oczywiście włoskie, kudłate drewno : Montolivo, Gilardino, no i do Pirlo nic nie będe miał.
Hehe Boas + Moggi :D Myślę że szybko wrócili byśmy na swoje miejsce. Niestety szanse są zerowe na taki rozwój wypadków. Na konkurencyjnej stronie przeczytać można wypowiedź AVB, który twierdzi że chyba nie pasował by do włoch bo ma zbyt rewolucyjne pomysły. My właśnie tego potrzebujemy. Jak widać w rozgrywkach europejskich włoska myśl szkoleniowa to przeżytek i praktycznie nikt nie ma w europie problemów z ogrywaniem włochów. I dlatego właśnie taki szkoleniowiec i zupełnie odmienne podejście do sposobu gry dały by nam świetne wyniki w tej zacofanej lidze.

Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 kwietnia 2011, 20:18

Co do tego Conte, to wie ktoś jaką formajcą on gra, czy też 4-4-2 z XX wieku ? :angry: :angry:

samy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 kwietnia 2011, 21:03

<<W@jTEk>> pisze:Co do tego Conte, to wie ktoś jaką formajcą on gra, czy też 4-4-2 z XX wieku ? :angry: :angry:
W Sienie gra 442, jak grał w poprzednich klubach nie wiem ;)

lenor

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 kwietnia 2011, 21:08

<<W@jTEk>> pisze:Co do tego Conte, to wie ktoś jaką formajcą on gra, czy też 4-4-2 z XX wieku ? :angry: :angry:
Weź mi nawet tego nazwiska nie wymawiaj. Mam dla niego szacunek za to co zrobił dla nas, jak był piłkarzem, ale do cholery nie róbmy z tej drużyny pośmiewiska i nie zatrudniajmy żółtodziobów jako trenerów!!! Jaki on ma warsztat trenerski? Z zatrudnienia Conte, to może pochwalić się Catania ale nie Juventus - licze na jakieś burdy pod siedzibą zarządu.

Pan Mietek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 kwietnia 2011, 21:09

Bosze, już przeczytali kolejną porcję plotek i rozpaczają. Zastanawiałem się kto normalny czyta te wszystkie plotki ale widzę, że całkiem sporo osób to łyka.

Aha, Conte > Delneri

deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 kwietnia 2011, 21:10

lenor pisze:
Weź mi nawet tego nazwiska nie wymawiaj. Mam dla niego szacunek za to co zrobił dla nas, jak był piłkarzem, ale do cholery nie róbmy z tej drużyny pośmiewiska i nie zatrudniajmy żółtodziobów jako trenerów!!! Jaki on ma warsztat trenerski? Z zatrudnienia Conte, to może pochwalić się Catania ale nie Juventus - licze na jakieś burdy pod siedzibą zarządu.
No. Pewnie ktoś zapali fajkę w miejscu publicznym, a może nawet będą pili alkohol.
Conte? Jezu..... :angry:

Mietson pisze: Aha, Conte > Delneri
Mieciu, co z Tobą ostatnio?? :shock:

I believe in Moise(s) Kean

http://www.pmiska.pl/
Pan Mietek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 kwietnia 2011, 21:13

deszczowy pisze:
lenor pisze:
No. Pewnie ktoś zapali fajkę w miejscu publicznym, a może nawet będą pili alkohol.
Sądząc po Twoim nowym avatarze, pewnie to będziesz Ty :)
P.S. Marlboro lepsze :P
deszczowy pisze:
Mieciu, co z Tobą ostatnio?? :shock:c
Źle, niestety. Dawno nic nie piłem.
Ale tego stwierdzenia będę bronić. Otóż jeżeli za X weźmiemy dowolnego trenera to X zawsze będzie większy niż Delneri, gdyż pobyt Delneriego w Juventusie żadnych pozytywnych aspektów nie ma, czyli Delneri < 0, stąd zresztą bierze się słynna ksywa Del Zero, tudzież Del Zeri
Tak więc możemy zapisać:
(X to dowolny trener)
X > Delneri = constans
Stwierdzenie to jest sprzeczne tylko gdy X przyjmuje wartości takie jak Ciro, Zac albo Smuda albo Jarosław Kaczyński i inne skrajne przypadki.

A tak po ludzku - zatrudnienie Conte daje nadzieję na poprawę. Pozostawienie Delneriego na stanowisku oznacza tyle, że może być tylko gorzej.

deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 kwietnia 2011, 21:32

Mietson pisze:
deszczowy pisze:
lenor pisze:
Sądząc po Twoim nowym avatarze, pewnie to będziesz Ty :)
P.S. Marlboro lepsze :P
Ostatnio się przepaliłem czerwońcami :/ Przerzuciłem się na Luck'sy, chociaż i tak pewnie wrócę do Davidoff'ów.

Mietson pisze:
deszczowy pisze:
Mieciu, co z Tobą ostatnio?? :shock:c
Źle, niestety. Dawno nic nie piłem.
To w maju, w jakiś wolny weekend, wpadaj na Stegny, zrobimy flaszeczkę ;)
Mietson pisze:Ale tego stwierdzenia będę bronić. Otóż jeżeli za X weźmiemy dowolnego trenera to X zawsze będzie większy niż Delneri, gdyż pobyt Delneriego w Juventusie żadnych pozytywnych aspektów nie ma, czyli Delneri < 0, stąd zresztą bierze się słynna ksywa Del Zero, tudzież Del Zeri
Fałsz. Bo Del Neri ogarnął Melo, który w zeszłym roku był cienie dzisiejszego Melo... w którym jeszcze jest potencjał. Poza tym wygraliśmy mecze z Interem i Romą. Zatem Del Neri > 0.
Mietson pisze:Tak więc możemy zapisać:
(X to dowolny trener)
X > Delneri = constans
Stwierdzenie to jest sprzeczne tylko gdy X przyjmuje wartości takie jak Ciro, Zac albo Smuda.
Fałsz. Bo przy "x" już są dalsze założenie.
Mietson pisze:A tak po ludzku - zatrudnienie Conte daje nadzieję na poprawę.
BArdzo dyskusyjne. Przeskok między Serie B i Serie to będzie strzał w splot słoneczny. Niech Conte coś wygra w Serie A, to pogadamy.
Mietson pisze:Pozostawienie Delneriego na stanowisku oznacza tyle, że może być tylko gorzej.
Jeśli DN dostanie bocznych obrońców, a nie ich karykatury, oraz lewego pomocnika/skrzydłowego z prawdziwego zdarzenia... to kto wie?

CONTE MÓWIĘ NIE! :naughty:

I believe in Moise(s) Kean

http://www.pmiska.pl/
@D@$

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 kwietnia 2011, 21:36

^FAZZI^ pisze:Jak widać w rozgrywkach europejskich włoska myśl szkoleniowa to przeżytek i praktycznie nikt nie ma w europie problemów z ogrywaniem włochów. I dlatego właśnie taki szkoleniowiec i zupełnie odmienne podejście do sposobu gry dały by nam świetne wyniki w tej zacofanej lidze.
Taki przeżytek, że Anglia i Irlandia trzymają Włochów jako selekcjonerów, szaleńcy. Piszesz o "myśli szkoleniowej" a potem wyjeżdzasz z klubami włoskimi. Najczęściej to się łączy, ale jednak to nie to samo.
Macie jakąś obsesję co do 4-4-2, a dobrze wykorzystując tę formację też można osiągnąć sukces, serio...
Mietson pisze:Aha, Conte > Delneri
Bo? Jakiś argument, czy po prostu retoryka: "każdy jest lepszy od Del Neriego"?
Mietson pisze:Ale tego stwierdzenia będę bronić. Otóż jeżeli za X weźmiemy dowolnego trenera to X zawsze będzie większy niż Delneri
Aha, czyli jednak...

Zablokowany