Nowy Trener?
Jak przez tyle lat można dalej nic się nie nauczyć....<<W@jTEk>> pisze: Oby to nie była prawda![]()
Oni wogóle nie wyciągają wniosków z poprzednich lat, Ferrara,Zaccheironi,Del Neri,Conte? :roll:
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- strong return
- Juventino
Podobno lepszy ciasny, ale własny "Cont". <ironiczny śmiech>
Dzięki Beppe za Teveza!
I believe in Fernando GoLLente!
I believe in Fernando GoLLente!
- lenor
- Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 13 razy
Fazzi - tu nie chodzi o to, że ktoś uczy się na własnych błędach - zatrudnią żółtodzioba, będzie tańczył jak mu zagrają. Zatrudnią fachowca, który nie da sobą pomiatać, to nie będzie kim rządzić. Dzisiaj rządzi polityka i kasa a nie sentymenty ;/ Sory Gregory, bo to co oglądam przez ostatnie 2 lata, nie daje mi innych powodów do myślenia.^FAZZI^ pisze:Jak przez tyle lat można dalej nic się nie nauczyć....<<W@jTEk>> pisze: Oby to nie była prawda![]()
Oni wogóle nie wyciągają wniosków z poprzednich lat, Ferrara,Zaccheironi,Del Neri,Conte? :roll:
Ja to rozumiem i wiem o co chodzi ( dlatego DD odszedł ), ale widząc klapy z poprzednimi popychadłami powinni zrozumieć, że nie tędy droga jeśli naprawdę zależy im na przywróceniu dawnej chwały Juve.lenor pisze:Fazzi - tu nie chodzi o to, że ktoś uczy się na własnych błędach - zatrudnią żółtodzioba, będzie tańczył jak mu zagrają. Zatrudnią fachowca, który nie da sobą pomiatać, to nie będzie kim rządzić. Dzisiaj rządzi polityka i kasa a nie sentymenty ;/ Sory Gregory, bo to co oglądam przez ostatnie 2 lata, nie daje mi innych powodów do myślenia.^FAZZI^ pisze:Jak przez tyle lat można dalej nic się nie nauczyć....<<W@jTEk>> pisze: Oby to nie była prawda![]()
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- YaSq
- Juventino
To juz nawet nie chodzi o nie tedy droge^FAZZI^ pisze:Ja to rozumiem i wiem o co chodzi ( dlatego DD odszedł ), ale widząc klapy z poprzednimi popychadłami powinni zrozumieć, że nie tędy droga jeśli naprawdę zależy im na przywróceniu dawnej chwały Juve.lenor pisze:Fazzi - tu nie chodzi o to, że ktoś uczy się na własnych błędach - zatrudnią żółtodzioba, będzie tańczył jak mu zagrają. Zatrudnią fachowca, który nie da sobą pomiatać, to nie będzie kim rządzić. Dzisiaj rządzi polityka i kasa a nie sentymenty ;/ Sory Gregory, bo to co oglądam przez ostatnie 2 lata, nie daje mi innych powodów do myślenia.^FAZZI^ pisze:
Jak przez tyle lat można dalej nic się nie nauczyć....

"Gwizdy z trybun? Jeszcze trochę i będą nam bić brawo" L. Del Neri
- lenor
- Juventino
Dokładnie ;/^FAZZI^ pisze:
Ja to rozumiem i wiem o co chodzi ( dlatego DD odszedł ), ale widząc klapy z poprzednimi popychadłami powinni zrozumieć, że nie tędy droga jeśli naprawdę zależy im na przywróceniu dawnej chwały Juve.
Tak marzy mi się Villas Boas na ławce, do tego Lucek na stanowisku kierowniczym - i Juventus coming soon

Ale znająć życie, Del Neri zostanie a jedynym tranferem na poziomie będzie Bastos, A reszta to oczywiście włoskie, kudłate drewno : Montolivo, Gilardino, no i do Pirlo nic nie będe miał.
Hehe Boas + Moggilenor pisze:Dokładnie ;/^FAZZI^ pisze:
Ja to rozumiem i wiem o co chodzi ( dlatego DD odszedł ), ale widząc klapy z poprzednimi popychadłami powinni zrozumieć, że nie tędy droga jeśli naprawdę zależy im na przywróceniu dawnej chwały Juve.
Tak marzy mi się Villas Boas na ławce, do tego Lucek na stanowisku kierowniczym - i Juventus coming soon
Ale znająć życie, Del Neri zostanie a jedynym tranferem na poziomie będzie Bastos, A reszta to oczywiście włoskie, kudłate drewno : Montolivo, Gilardino, no i do Pirlo nic nie będe miał.

- lenor
- Juventino
Weź mi nawet tego nazwiska nie wymawiaj. Mam dla niego szacunek za to co zrobił dla nas, jak był piłkarzem, ale do cholery nie róbmy z tej drużyny pośmiewiska i nie zatrudniajmy żółtodziobów jako trenerów!!! Jaki on ma warsztat trenerski? Z zatrudnienia Conte, to może pochwalić się Catania ale nie Juventus - licze na jakieś burdy pod siedzibą zarządu.<<W@jTEk>> pisze:Co do tego Conte, to wie ktoś jaką formajcą on gra, czy też 4-4-2 z XX wieku ?![]()
- Pan Mietek
- Juventino
Bosze, już przeczytali kolejną porcję plotek i rozpaczają. Zastanawiałem się kto normalny czyta te wszystkie plotki ale widzę, że całkiem sporo osób to łyka.
Aha, Conte > Delneri
Aha, Conte > Delneri
- deszczowy
- Juventino
No. Pewnie ktoś zapali fajkę w miejscu publicznym, a może nawet będą pili alkohol.lenor pisze:Weź mi nawet tego nazwiska nie wymawiaj. Mam dla niego szacunek za to co zrobił dla nas, jak był piłkarzem, ale do cholery nie róbmy z tej drużyny pośmiewiska i nie zatrudniajmy żółtodziobów jako trenerów!!! Jaki on ma warsztat trenerski? Z zatrudnienia Conte, to może pochwalić się Catania ale nie Juventus - licze na jakieś burdy pod siedzibą zarządu.<<W@jTEk>> pisze:Co do tego Conte, to wie ktoś jaką formajcą on gra, czy też 4-4-2 z XX wieku ?![]()
Conte? Jezu.....

Mieciu, co z Tobą ostatnio?? :shock:Mietson pisze: Aha, Conte > Delneri
- Pan Mietek
- Juventino
Sądząc po Twoim nowym avatarze, pewnie to będziesz Tydeszczowy pisze:No. Pewnie ktoś zapali fajkę w miejscu publicznym, a może nawet będą pili alkohol.lenor pisze:Weź mi nawet tego nazwiska nie wymawiaj. Mam dla niego szacunek za to co zrobił dla nas, jak był piłkarzem, ale do cholery nie róbmy z tej drużyny pośmiewiska i nie zatrudniajmy żółtodziobów jako trenerów!!! Jaki on ma warsztat trenerski? Z zatrudnienia Conte, to może pochwalić się Catania ale nie Juventus - licze na jakieś burdy pod siedzibą zarządu.<<W@jTEk>> pisze:Co do tego Conte, to wie ktoś jaką formajcą on gra, czy też 4-4-2 z XX wieku ?![]()
Conte? Jezu.....

P.S. Marlboro lepsze

Źle, niestety. Dawno nic nie piłem.deszczowy pisze:Mieciu, co z Tobą ostatnio?? :shock:cMietson pisze: Aha, Conte > Delneri
Ale tego stwierdzenia będę bronić. Otóż jeżeli za X weźmiemy dowolnego trenera to X zawsze będzie większy niż Delneri, gdyż pobyt Delneriego w Juventusie żadnych pozytywnych aspektów nie ma, czyli Delneri < 0, stąd zresztą bierze się słynna ksywa Del Zero, tudzież Del Zeri
Tak więc możemy zapisać:
(X to dowolny trener)
X > Delneri = constans
Stwierdzenie to jest sprzeczne tylko gdy X przyjmuje wartości takie jak Ciro, Zac albo Smuda albo Jarosław Kaczyński i inne skrajne przypadki.
A tak po ludzku - zatrudnienie Conte daje nadzieję na poprawę. Pozostawienie Delneriego na stanowisku oznacza tyle, że może być tylko gorzej.
- deszczowy
- Juventino
Ostatnio się przepaliłem czerwońcamiMietson pisze:Sądząc po Twoim nowym avatarze, pewnie to będziesz Tydeszczowy pisze:No. Pewnie ktoś zapali fajkę w miejscu publicznym, a może nawet będą pili alkohol.lenor pisze:
Weź mi nawet tego nazwiska nie wymawiaj. Mam dla niego szacunek za to co zrobił dla nas, jak był piłkarzem, ale do cholery nie róbmy z tej drużyny pośmiewiska i nie zatrudniajmy żółtodziobów jako trenerów!!! Jaki on ma warsztat trenerski? Z zatrudnienia Conte, to może pochwalić się Catania ale nie Juventus - licze na jakieś burdy pod siedzibą zarządu.
Conte? Jezu.....
P.S. Marlboro lepsze

To w maju, w jakiś wolny weekend, wpadaj na Stegny, zrobimy flaszeczkęMietson pisze:Źle, niestety. Dawno nic nie piłem.deszczowy pisze:Mieciu, co z Tobą ostatnio?? :shock:cMietson pisze: Aha, Conte > Delneri

Fałsz. Bo Del Neri ogarnął Melo, który w zeszłym roku był cienie dzisiejszego Melo... w którym jeszcze jest potencjał. Poza tym wygraliśmy mecze z Interem i Romą. Zatem Del Neri > 0.Mietson pisze:Ale tego stwierdzenia będę bronić. Otóż jeżeli za X weźmiemy dowolnego trenera to X zawsze będzie większy niż Delneri, gdyż pobyt Delneriego w Juventusie żadnych pozytywnych aspektów nie ma, czyli Delneri < 0, stąd zresztą bierze się słynna ksywa Del Zero, tudzież Del Zeri
Fałsz. Bo przy "x" już są dalsze założenie.Mietson pisze:Tak więc możemy zapisać:
(X to dowolny trener)
X > Delneri = constans
Stwierdzenie to jest sprzeczne tylko gdy X przyjmuje wartości takie jak Ciro, Zac albo Smuda.
BArdzo dyskusyjne. Przeskok między Serie B i Serie to będzie strzał w splot słoneczny. Niech Conte coś wygra w Serie A, to pogadamy.Mietson pisze:A tak po ludzku - zatrudnienie Conte daje nadzieję na poprawę.
Jeśli DN dostanie bocznych obrońców, a nie ich karykatury, oraz lewego pomocnika/skrzydłowego z prawdziwego zdarzenia... to kto wie?Mietson pisze:Pozostawienie Delneriego na stanowisku oznacza tyle, że może być tylko gorzej.
CONTE MÓWIĘ NIE! :naughty:
- @D@$
- Juventino
Taki przeżytek, że Anglia i Irlandia trzymają Włochów jako selekcjonerów, szaleńcy. Piszesz o "myśli szkoleniowej" a potem wyjeżdzasz z klubami włoskimi. Najczęściej to się łączy, ale jednak to nie to samo.^FAZZI^ pisze:Jak widać w rozgrywkach europejskich włoska myśl szkoleniowa to przeżytek i praktycznie nikt nie ma w europie problemów z ogrywaniem włochów. I dlatego właśnie taki szkoleniowiec i zupełnie odmienne podejście do sposobu gry dały by nam świetne wyniki w tej zacofanej lidze.
Macie jakąś obsesję co do 4-4-2, a dobrze wykorzystując tę formację też można osiągnąć sukces, serio...<<W@jTEk>> pisze:Co do tego Conte, to wie ktoś jaką formajcą on gra, czy też 4-4-2 z XX wieku ?![]()
Bo? Jakiś argument, czy po prostu retoryka: "każdy jest lepszy od Del Neriego"?Mietson pisze:Aha, Conte > Delneri
Aha, czyli jednak...Mietson pisze:Ale tego stwierdzenia będę bronić. Otóż jeżeli za X weźmiemy dowolnego trenera to X zawsze będzie większy niż Delneri