"Mecz Milan-Juventus był ustawiony"

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
emation

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 listopada 2003, 19:43

Nie stroniący od kontrowersyjnych wypowiedzi prezydent AS Romy Franco Sensi stwierdził, że zakończony remisem weekendowy hit Serie A Milan-Juventus był ustawiony. Sensi oznajmił, że klub z Turynu cieszy się skandalicznym wsparciem działaczy z centrali.

"Wczorajszy remis pomiędzy Milanem a Juventusem? Był ustawiony i nic więcej na ten temat nie mam do dodania - powiedział Sensi. Wsparcie jakim cieszy się Juventus [ze strony sędziów i działaczy] w tym sezonie i w poprzednich latach jest skandaliczny. Roma nigdy takiego nie potrzebowała i nadal będzie działać jak poważny klub".
źródło: http://www.pilkanozna.pl/

Nie skomentuje tej wypowiedzi prezydenta Romy, ponieważ uważam, że jest ona śmieszna. Moge się mylić, ale moim zdaniem sędziowie wcale nie pomagają Juventusowi.

kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 02 listopada 2003, 19:49

hola hola, bez przesady, przeciez ciekawe przy jakich sytuacjach mialiby nam pomagać :?: to jest typowa zazdrość, Roma w tym sezonie zaczęła coś gramć w porównaniu do ostatniego i juz on sie czuje taki ważny że może każdego osądzać :!:

krzyzu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 listopada 2003, 20:05

Nie ma cos ie dziwic , Romie traz potrzebny rozglos wiec wali dziwne "newsy". Mysla ze cos zdzialaja , maja dobry poczatek , nie graja w pucharach wiec im niby latiwej , ale i tak nie maja na co liczyc Juve i dwojka z Mediolanu to faworyci a Roma mimo dobrego poczatku bedzie miala moim zdaniem problemy z zakwalifikowaniems ie do pucharow.....

Forza Italia !
swiergot

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 listopada 2003, 20:12

Sensi jest żałosny. A niby w jaki sposób Roma utrzymała się w Serie A? Gdyby nie dała w łapę, to za takie przekręty wyleciałaby na zbity pysk :!:

Obrazek
rdk

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 02 listopada 2003, 20:16

Ktoś tu najwyrazniej jest zazdrosny :!: :!: :!: :!: :!: :!: :lol: :lol: :lol: To, że Romie nie idzie to nie znaczy, że Mistrz Włoch kupił sobie od razu przyynależność sędziów :evil: Nie napiszę brzydkich słów ale Sensini mnie "WNERWIŁ" :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 02 listopada 2003, 20:19

Roma nigdy takiego nie potrzebowała i nadal będzie działać jak poważny klub".

Czy ten pajac ma nas jako niepoważny klub :evil: Pan sesni jest żenujący, jego zachowanie jest żałosne. Chce jak kolega wspomniał zrobić rozgłos, ale robi to chamski i nie fair sposób :evil: Niech sie roma za niego wstydzi. Mnie jego sugestie niemartwią, niech sobie myśli co chce, my wiemy swoje. Tylko niech już wszyscy przestaną gadaćo tym, że nam sędziowie pomagają :evil:
Davids jak Ty odejdziesz do romy to zgnijesz! Zgnijesz tam tak jak zgniłeś w Milanie, tylko, że z Mediolanu Cię wyciągneliśmy a z romy Cię już nic niewyciągnie.

Obrazek
Gianluigi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 listopada 2003, 20:35

Żałosny jest ten Sensi,takimi wypowiedzami sam sie osmiesza. Potem jego pilkarze musza sie za niego wstydzic :) .

Sempre a Solamente Juventus!!!
RadeKas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 listopada 2003, 21:02

Boshheeee jaki to jest kretyn. 3d_man zaczynam cie coraz bardziej rozumiec. Tego klubu po prostu nie da sie lubic :evil: :evil: :evil:. Martin apeluje aby w regulaminie byla mozliwosc ublizania chociaz Romie, bo to co Sensi wygatuje wola o pomstwe do nieba :evil: :evil:. Wczesniej twierdzil ze nie ma zadnych dlugow i ze gdyby chcial to kupilby cale Wlochy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:, a teraz wyskakuje z takimi bzdurnymi i bezpodstawnymi <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>. Po prostu zal mi takich ludzi :cry: :cry:

srali muszki będzie wiosna
montero

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 listopada 2003, 21:18

Ten głupi burak nie ma co robić w tym brudnym Rzymie więc gada takie pierdoły. Aż mi go żal - współczuję gościowi. FORZA JUVE :D

BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 listopada 2003, 21:27

Jak on ma czelność takie bzdury wygadywać ?? :evil: Szlag mnie o mało nie trafił jak to przeczytałem, co za człowiek, tak ciężko pogodzić sie z tym że Roma nie jest na czele tabeli ???? 8) Żałosny typ

DeeJay

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 listopada 2003, 21:48

Hehe. Przejmujecie się tym "zerem"?? Ten człowiek już nie raz pokazał, że znajduje się na samym dnie. Zazdrość ludzka nie ma granic.

JuveQL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 listopada 2003, 21:50

Spokojnie panowie i panie. Przeciez on ma racje. Myslicie ze to zasluga Di Vaio ze strzelil wczoraj takiego gola??? Gó*no prawda!!! Tak naprawde to sędzia strzelil ta bramke, zreszta tak jak wszystkie poprzednie dla JUVE. W bramcve tez stoi sędzia i wpuszcza tylko te bramki, które były wczesniej ustalone. Nie ma co sie oszukiwac, kazdy mecz z udziałem JUVE jest ustawiony.
Tak panie Sensi, ma Pan calkowita racje :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Johnny777

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 listopada 2003, 23:06

Jak już powiedziałem w pokoju "ogólny" na ten sam temat - dla mnie ten mecz był za ostry jak na "ustawkę" (choćby łokieć Treze i "polowanie" na Nedveda)

Hybryd

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 listopada 2003, 23:57

Prezydent Romy to chyba jakiś świr.O co mu w ogóle chodzi :?: Jakie pomaganie sędziów.Coś tu jest nie tak.

Nunez

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 listopada 2003, 03:42

Ukradles mi temat! hehe bo ja tez taki dalemmmmmmmmm :wink:

ODPOWIEDZ