"Mecz Milan-Juventus był ustawiony"
- emation
- Juventino
źródło: http://www.pilkanozna.pl/Nie stroniący od kontrowersyjnych wypowiedzi prezydent AS Romy Franco Sensi stwierdził, że zakończony remisem weekendowy hit Serie A Milan-Juventus był ustawiony. Sensi oznajmił, że klub z Turynu cieszy się skandalicznym wsparciem działaczy z centrali.
"Wczorajszy remis pomiędzy Milanem a Juventusem? Był ustawiony i nic więcej na ten temat nie mam do dodania - powiedział Sensi. Wsparcie jakim cieszy się Juventus [ze strony sędziów i działaczy] w tym sezonie i w poprzednich latach jest skandaliczny. Roma nigdy takiego nie potrzebowała i nadal będzie działać jak poważny klub".
Nie skomentuje tej wypowiedzi prezydenta Romy, ponieważ uważam, że jest ona śmieszna. Moge się mylić, ale moim zdaniem sędziowie wcale nie pomagają Juventusowi.
- kouba
- Qualità Juventino
hola hola, bez przesady, przeciez ciekawe przy jakich sytuacjach mialiby nam pomagać
to jest typowa zazdrość, Roma w tym sezonie zaczęła coś gramć w porównaniu do ostatniego i juz on sie czuje taki ważny że może każdego osądzać :!:

- krzyzu
- Juventino
Nie ma cos ie dziwic , Romie traz potrzebny rozglos wiec wali dziwne "newsy". Mysla ze cos zdzialaja , maja dobry poczatek , nie graja w pucharach wiec im niby latiwej , ale i tak nie maja na co liczyc Juve i dwojka z Mediolanu to faworyci a Roma mimo dobrego poczatku bedzie miala moim zdaniem problemy z zakwalifikowaniems ie do pucharow.....
Forza Italia !
- rdk
- Juventino
Ktoś tu najwyrazniej jest zazdrosny :!: :!: :!: :!: :!: :!: :lol: :lol: :lol: To, że Romie nie idzie to nie znaczy, że Mistrz Włoch kupił sobie od razu przyynależność sędziów :evil: Nie napiszę brzydkich słów ale Sensini mnie "WNERWIŁ" :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Roma nigdy takiego nie potrzebowała i nadal będzie działać jak poważny klub".
Czy ten pajac ma nas jako niepoważny klub :evil: Pan sesni jest żenujący, jego zachowanie jest żałosne. Chce jak kolega wspomniał zrobić rozgłos, ale robi to chamski i nie fair sposób :evil: Niech sie roma za niego wstydzi. Mnie jego sugestie niemartwią, niech sobie myśli co chce, my wiemy swoje. Tylko niech już wszyscy przestaną gadaćo tym, że nam sędziowie pomagają :evil:
Davids jak Ty odejdziesz do romy to zgnijesz! Zgnijesz tam tak jak zgniłeś w Milanie, tylko, że z Mediolanu Cię wyciągneliśmy a z romy Cię już nic niewyciągnie.

- RadeKas
- Juventino
Boshheeee jaki to jest kretyn. 3d_man zaczynam cie coraz bardziej rozumiec. Tego klubu po prostu nie da sie lubic :evil: :evil: :evil:. Martin apeluje aby w regulaminie byla mozliwosc ublizania chociaz Romie, bo to co Sensi wygatuje wola o pomstwe do nieba :evil: :evil:. Wczesniej twierdzil ze nie ma zadnych dlugow i ze gdyby chcial to kupilby cale Wlochy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:, a teraz wyskakuje z takimi bzdurnymi i bezpodstawnymi <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>. Po prostu zal mi takich ludzi

srali muszki będzie wiosna
- BIGGI
- Qualità Juventino
Jak on ma czelność takie bzdury wygadywać ?? :evil: Szlag mnie o mało nie trafił jak to przeczytałem, co za człowiek, tak ciężko pogodzić sie z tym że Roma nie jest na czele tabeli ???? 8) Żałosny typ
- JuveQL
- Juventino
Spokojnie panowie i panie. Przeciez on ma racje. Myslicie ze to zasluga Di Vaio ze strzelil wczoraj takiego gola??? Gó*no prawda!!! Tak naprawde to sędzia strzelil ta bramke, zreszta tak jak wszystkie poprzednie dla JUVE. W bramcve tez stoi sędzia i wpuszcza tylko te bramki, które były wczesniej ustalone. Nie ma co sie oszukiwac, kazdy mecz z udziałem JUVE jest ustawiony.
Tak panie Sensi, ma Pan calkowita racje :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Tak panie Sensi, ma Pan calkowita racje :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: