Serie A (34): JUVENTUS 2-2 Catania

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
revelJuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2011, 23:16

Marian popieram twoją wypowiedź już nie ma siły się zamartwiać więc najlepiej to wyśmiać

mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2011, 23:18

Tak nawiązując na chwilę do wypowiedzi wszystkich tych z Was, którzy wspomnieli o "niemal pewnym już zwolnieniu Del Neriego" po dzisiejszym wyczynie Juventusu - nie zdziwiłbym się, gdyby tak naprawdę nic a nic się nie zmieniło...

arszawin

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2011, 23:19

Yyy skądś znam takie żałosne i przykre końcówki!

Lippi wróc!!!

jarmel

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

mnowo pisze:Tak nawiązując na chwilę do wypowiedzi wszystkich tych z Was, którzy wspomnieli o "niemal pewnym już zwolnieniu Del Neriego" po dzisiejszym wyczynie Juventusu - nie zdziwiłbym się, gdyby tak naprawdę nic a nic się nie zmieniło...
No bo tak będzie, nie raz to już było mówione w wywiadach, że zostanie z nami.

#AllegriOut
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

mnowo pisze:Tak nawiązując na chwilę do wypowiedzi wszystkich tych z Was, którzy wspomnieli o "niemal pewnym już zwolnieniu Del Neriego" po dzisiejszym wyczynie Juventusu - nie zdziwiłbym się, gdyby tak naprawdę nic a nic się nie zmieniło...
Myślę, że nikt nie będzie zaskoczonym takim obrotem sytuacji. Przyjaciele Marotta & Del Neri na zawsze razem.

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
Qrczak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2011, 23:20

I prawdopodobie tak będzie
Del zero : Graliśmy dobrze ,zabrakło szczęścia . Dymisja ? Mam kontrakt ważny do 2012 i mam zamiar go wypełnić.

malina

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2011, 23:21

Nadzieja matką GŁUPICH!!!!

Pan Mietek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2011, 23:21

Dokładnie. Prawda jest taka, że Delneri już z dziesięć razy przekroczył tą granicę cierpliwości fanów. Mnie już nic nie zdziwi. Wierzyłem w Delneriego na początku, mocno wierzyłem w Agnelliego ale on się zachowuje jakby mu Marotta wyprał mózg :angry: Andrea, pokaż, że masz jaja i wywal ich obydwu!

mat01

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2011, 23:22

i jeszcze "projekt jest na dobrej drodze"

fazzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2011, 23:23

Obecnie nic w tym klubie nie jest już w stanie mnie zdziwić.... Pisałem to już kilka razy w ostatnich latach... i piszę po raz kolejny... Wiele razy myślałem że już osiągnęliśmy dno i gorzej być nie może, po raz nie wiem już który - myliłem się.

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
revelJuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2011, 23:23

szkoda że ta banda co dostaje kupe kasy za " granie " w piłkę nie czyta co mają do powiedzenia o nich fani, chociażby na jakimś ważniejszym forum, bo by ze wstydu musieli coś zmienić

Vimes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2011, 23:25

revelJuve pisze:szkoda że ta banda co dostaje kupe kasy za " granie " w piłkę nie czyta co mają do powiedzenia o nich fani, chociażby na jakimś ważniejszym forum, bo by ze wstydu musieli coś zmienić
Najpierw musieliby jakieś poczucie wstydu mieć.

Obrazek
Antichrist

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2011, 23:29

Nie lubię w takich sytuacjach pisać - a nie mówiłem? Wystarczy, że przegramy z Lazio, a Palermo wygra swój mecz i nie zobaczymy nawet LE. Ale proszę bardzo, Marotta zrobił dobre okienka transferowe, a Del Neri musi zostać "dla zachowania ciągłości". Powtarzam to, co pisałem już kilka razy - Del Neri i Marotta razem z tym, co nam nasprowadzali - OUT!

The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
Sayrax

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2011, 23:38

Od tadekbp na pocieszenie:

http://vecchiasignorajuventus.files.wor ... l-neri.jpg

Na pierwszy rzut oka myślałem że to Asterix :D

Obrazek

FORZA JUVE!!!
tadekbp

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2011, 23:43

do obecnej sytuacji Juve idealnie pasuje cytat z Wyspiańskiego-,,...miałeś chamie złoty róg, miałeś chamie czapkę z piór..."

Jak ktoś nie przysypiał na Polskim to wie o co chodzi...

Zablokowany