Serie A (34): JUVENTUS 2-2 Catania
- mnowo
- Qualità Juventino
Tak nawiązując na chwilę do wypowiedzi wszystkich tych z Was, którzy wspomnieli o "niemal pewnym już zwolnieniu Del Neriego" po dzisiejszym wyczynie Juventusu - nie zdziwiłbym się, gdyby tak naprawdę nic a nic się nie zmieniło...
- jarmel
- Redaktor
No bo tak będzie, nie raz to już było mówione w wywiadach, że zostanie z nami.mnowo pisze:Tak nawiązując na chwilę do wypowiedzi wszystkich tych z Was, którzy wspomnieli o "niemal pewnym już zwolnieniu Del Neriego" po dzisiejszym wyczynie Juventusu - nie zdziwiłbym się, gdyby tak naprawdę nic a nic się nie zmieniło...
#AllegriOut
- Lypsky
- Juventino
Myślę, że nikt nie będzie zaskoczonym takim obrotem sytuacji. Przyjaciele Marotta & Del Neri na zawsze razem.mnowo pisze:Tak nawiązując na chwilę do wypowiedzi wszystkich tych z Was, którzy wspomnieli o "niemal pewnym już zwolnieniu Del Neriego" po dzisiejszym wyczynie Juventusu - nie zdziwiłbym się, gdyby tak naprawdę nic a nic się nie zmieniło...
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Qrczak
- Juventino
I prawdopodobie tak będziemnowo pisze:Tak nawiązując na chwilę do wypowiedzi wszystkich tych z Was, którzy wspomnieli o "niemal pewnym już zwolnieniu Del Neriego" po dzisiejszym wyczynie Juventusu - nie zdziwiłbym się, gdyby tak naprawdę nic a nic się nie zmieniło...
Del zero : Graliśmy dobrze ,zabrakło szczęścia . Dymisja ? Mam kontrakt ważny do 2012 i mam zamiar go wypełnić.
- Pan Mietek
- Juventino
Dokładnie. Prawda jest taka, że Delneri już z dziesięć razy przekroczył tą granicę cierpliwości fanów. Mnie już nic nie zdziwi. Wierzyłem w Delneriego na początku, mocno wierzyłem w Agnelliego ale on się zachowuje jakby mu Marotta wyprał mózgmnowo pisze:Tak nawiązując na chwilę do wypowiedzi wszystkich tych z Was, którzy wspomnieli o "niemal pewnym już zwolnieniu Del Neriego" po dzisiejszym wyczynie Juventusu - nie zdziwiłbym się, gdyby tak naprawdę nic a nic się nie zmieniło...

Obecnie nic w tym klubie nie jest już w stanie mnie zdziwić.... Pisałem to już kilka razy w ostatnich latach... i piszę po raz kolejny... Wiele razy myślałem że już osiągnęliśmy dno i gorzej być nie może, po raz nie wiem już który - myliłem się.mnowo pisze:Tak nawiązując na chwilę do wypowiedzi wszystkich tych z Was, którzy wspomnieli o "niemal pewnym już zwolnieniu Del Neriego" po dzisiejszym wyczynie Juventusu - nie zdziwiłbym się, gdyby tak naprawdę nic a nic się nie zmieniło...
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- Vimes
- Juventino
- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Nie lubię w takich sytuacjach pisać - a nie mówiłem? Wystarczy, że przegramy z Lazio, a Palermo wygra swój mecz i nie zobaczymy nawet LE. Ale proszę bardzo, Marotta zrobił dobre okienka transferowe, a Del Neri musi zostać "dla zachowania ciągłości". Powtarzam to, co pisałem już kilka razy - Del Neri i Marotta razem z tym, co nam nasprowadzali - OUT!
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- Sayrax
- Juventino
Od tadekbp na pocieszenie:
http://vecchiasignorajuventus.files.wor ... l-neri.jpg
Na pierwszy rzut oka myślałem że to Asterix
http://vecchiasignorajuventus.files.wor ... l-neri.jpg
Na pierwszy rzut oka myślałem że to Asterix