Serie A (34): JUVENTUS 2-2 Catania

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
SirRose

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2011, 23:01

Del Neri nie jest winny. Po prostu w tym klubie nie ma już woli walki, brak prawdziwych liderów z charakterem. Piłkarze którzy biegają w koszulkach Juve są przeciętniakami, którzy trafili tu przez przypadek.
Swoją drogą decyzja sędziego o rzucie wolnym po ręce Melo to czysty absurd i skandal ale i tak to co zaprezentowaliśmy w II połowie było karygodne. Jesteśmy śmiesznym klubikiem z wielką historią. Nie wiem kiedy wrócimy na szczyt ale na pewno nie za rok. Wesołych świąt.

Btw Givinco dziś asystował a Amauri wlepił kolejne dwie brameczki. Coś jest nie tak z nami a nie z nim....

kosciu88

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

No co za banda patalachow, ostatni mecz i w 95 min :shock: . Kibice powinni ich zlinczowac za 2 polowe. :bravo: tylko dla Alexa i Melo

"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
romek20.20

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

oni lubią nam święta sp#####lić! z chievo tak samo odwalili przed Bożym Narodzeniem :angry:

"Nazywam się Agnelli, a to do czegoś zobowiązuje"
"Moim priorytetem jest boisko, nie kontrakt". - A. Del Piero
yanquez

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 9 razy
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Cunha pisze: Pepe to bezmózgi , kretyński , tępy , amebowaty koń którego powinniśmy się pozbyć. Po prostu kurczak któremu odrąbano głowę.

Podziekujmy mu za to co zrobił w sytuacji 4na1. Po prostu pozbyć się go bo to mnie zabije.
Kontratak zepsuł Krasić, gdyż zbiegł do środka, gdzie byli już Toni i Pepe. Obrońca miał blisko do wszystkich.

Filip

Qrczak pisze:Nie przejmujcię sie !!!!
I tak nie mieliśmy szans na LM ,a tak przynajmniej może będzie nowy trener :pray:
Marotta: "Graliśmy nieźle, ale zabrakło szczęścia. Jednak dalej będziemy realizować plan z Del Nerim, który zakontraktowany jest do czerwca - a moze i dłużej"

Tak to będzie wyglądało po meczu :)

Castiel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2011, 23:02

mateusz6 pisze:już nie piszcie bzdur, że po doliczonym czasie gol padł. Co najminej 3 min trwały te 2 rzuty wolne. Drugi gol to błąd Gigiego, bo źle mur ustawił i sam się źle ustawił.

Jak to się stało, że w pierwszej połowie grająca nic Catania w drugiej strzela 2 bramki?
A jak to mozliwe, że nie grający nic w pierwszej połowie Juventus właśnie w tej połowie strzela 2 gole? Samo są sobie winni. Jakby grali jak piłkarze Juve a nie jak jaskiniowcy to było 4-1 czy 4-2 a nie 2-2.

alekssidePL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

:roll: fajny mecz . dobranoc

"Kiedy jesteś częścią Juve, jesteś zobligowany do zrobienia wszystkiego, by wygrać za każdym razem. To, o czym mogę zapewnić, to że zbudujemy Juventus, który będzie walczył o scudetto."
@Maras@

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Winner pisze:1. Gdzie sędzia miał oczy przy tym karnym i przy tym ostatnim wolnym.
Nie wiem w czym widzisz problem... obie rzeczy dobrze odgwizdał...

ObrazekObrazekObrazek
Gandalf8

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Załuję tylko, że Del Piero musi grać w jednej drużynie z takimi nieudacznikami, którzy bronią wyniku 2-1 jakby grali z Barceloną w półfinale LM a ten wynik dawał im awans... Grali jednak z Catanią i po raz kolejny się zbłaźnili (a nie przepraszam, wywalczyli cenny punkt w meczu z bardzo silnym przeciwnikiem :prochno: )

A po pierwszej połowie miałem nadzieję, że 3 punkty mamy zapewnione :angry: .

Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
lenor

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy
Otrzymał podziękowanie: 13 razy

Obrzygane obsmarkane, obszczane, obcharkane, obgównione rzadkie klocki!!!!
Czyjaś głowa do cholery musi spaść. Sam niewiem jak to nazwać. My się nazywamy Juventus?
Taa stara dama jako ktoś wspomniał daje dupy każdemu :(
WSZYSCY WON Z TEGO KLUBU, Z ZEZOWATYM I DEL SRERIM NA CZELE!!!!!
(oprócz Alexa)
Lucek Wróć!!!!!!!! :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Chłopaki się chyba z powołaniem minęli - tyle można by rzec. Spotkanie wygrane przegrywać w ten sposób potrafimy tylko my. Frajersko tracimy bramki z ogórami i ostatecznie tracimy szanse na cokolwiek (podkreślę, że wspominanie o LM w przerwie było ironią...).

Nie ma to jak frajersko stracić okazję mając przewagę w ataku w stosunku 3-1, zresztą zbłaźnił się też Krasić po tym wspaniałym rajdzie Melo.

Ta gra to się na przemiał nadaje, ze sportem nic wspólnego to nie ma. Szkoda mi tylko Alexa, który jako bodaj jedyny coś w tym meczu pokazywał. Reszta niech sobie już lepiej wakacje zrobi, zasłużone przecież...

Gotti

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2011, 23:03

Nie oglądałem meczu. Patrzę livescore 2:0 super będzie win i szansa na 4 miejsce na koniec sezonu, ale jak widać ta druzyna(nie klub) jest przepełniona frajerstwem.

Dziękuje.

Winiar1989JuveForever

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Co z tego że prowdzilismy 2:0 skoro nic nie gralismy caly mecz, tylko jedna dobra sytacja po drugiej bramce del piero, nie ma to jak wychodzic 4 na jednego i nawet strzałem na banmke akcji nie zakonczyc.

Na plus jedynie Del Piero i Grosso , ewentualnie buffon.

Reszta totalne pasci, motta i sorensen to był dzisiaj poziom Polskiej A klasy , pokusze sie nawet o stwierdzenie ze motta poradzil sobie lepiej niz soresen który nie zagral kompletnie nic , wjeżdzali tam w niego jak chcieli.

Drugiej lini wogóle nie bylo, Aquilani w całym sezonie moze zagral 5 dobrych meczów, on niby ma być rezyserem gry w Juve? i mamy za niego dać 15 mln ? ja dziekuje za takie cos. Ten facet moze grac ale przeciętnie, nigdy nei pokazał czegoś nadzwyczajnego, zawsze sredniak, ile asyst bramkem mozna mu zawdzieczać , na palcach jednej reki można to polczyć

Matri jakby zmęczony dzis.

Ogólnie to bardzo dobrze że nie zagramy w lidze mistrzów, bedzie mozna spokojnie wywalic Del Neriego a z nim kilku sredniakaów.

Patrzac na caly sezon to Lazio czy Udine duzo bardziej zasluzylo na tą lige mistrzów.

Qrczak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Filip pisze:
Qrczak pisze:Nie przejmujcię sie !!!!
I tak nie mieliśmy szans na LM ,a tak przynajmniej może będzie nowy trener :pray:
A ja myślę, że będzie tak :

Marotta: "Graliśmy nieźle, ale zabrakło szczęścia. Dalej realizujemy plan z Del Nerim i póki co będzie pełnił kontrakt, który prawdopodobnie przedłużymy. "

hahaha nie strasz ;D
Ale mogę sie założyć o flaszkę ,że Del Neri właśnie tak powie że grali dobrze i zabrakło szczęscia !!
Kto chce się flaszki pozbyć?

YaSq

Juventino
Juventino

SirRose pisze:Del Neri nie jest winny. Po prostu w tym klubie nie ma już woli walki, brak prawdziwych liderów z charakterem. Piłkarze którzy biegają w koszulkach Juve są przeciętniakami, którzy trafili tu przez przypadek.
Swoją drogą decyzja sędziego o rzucie wolnym po ręce Melo to czysty absurd i skandal ale i tak to co zaprezentowaliśmy w II połowie było karygodne. Jesteśmy śmiesznym klubikiem z wielką historią. Nie wiem kiedy wrócimy na szczyt ale na pewno nie za rok. Wesołych świąt.

Btw Givinco dziś asystował a Amauri wlepił kolejne dwie brameczki. Coś jest nie tak z nami a nie z nim....
Ktos chyba odpowiada za przygotowanie mentalne ? Bo skoro nie odpowiada nawet za to, to rownie dorze moge ja poprowadzic Juve, i nie sadze ze bedzie gorzej bedzie rownie ch.... yyy... zle

"Gwizdy z trybun? Jeszcze trochę i będą nam bić brawo" L. Del Neri
Zablokowany