Serie A (34): JUVENTUS 2-2 Catania
- SirRose
- Juventino
Del Neri nie jest winny. Po prostu w tym klubie nie ma już woli walki, brak prawdziwych liderów z charakterem. Piłkarze którzy biegają w koszulkach Juve są przeciętniakami, którzy trafili tu przez przypadek.
Swoją drogą decyzja sędziego o rzucie wolnym po ręce Melo to czysty absurd i skandal ale i tak to co zaprezentowaliśmy w II połowie było karygodne. Jesteśmy śmiesznym klubikiem z wielką historią. Nie wiem kiedy wrócimy na szczyt ale na pewno nie za rok. Wesołych świąt.
Btw Givinco dziś asystował a Amauri wlepił kolejne dwie brameczki. Coś jest nie tak z nami a nie z nim....
Swoją drogą decyzja sędziego o rzucie wolnym po ręce Melo to czysty absurd i skandal ale i tak to co zaprezentowaliśmy w II połowie było karygodne. Jesteśmy śmiesznym klubikiem z wielką historią. Nie wiem kiedy wrócimy na szczyt ale na pewno nie za rok. Wesołych świąt.
Btw Givinco dziś asystował a Amauri wlepił kolejne dwie brameczki. Coś jest nie tak z nami a nie z nim....
- kosciu88
- Juventino
No co za banda patalachow, ostatni mecz i w 95 min :shock: . Kibice powinni ich zlinczowac za 2 polowe.
tylko dla Alexa i Melo

"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
- romek20.20
- Juventino
oni lubią nam święta sp#####lić! z chievo tak samo odwalili przed Bożym Narodzeniem 

"Nazywam się Agnelli, a to do czegoś zobowiązuje"
"Moim priorytetem jest boisko, nie kontrakt". - A. Del Piero
"Moim priorytetem jest boisko, nie kontrakt". - A. Del Piero
- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Kontratak zepsuł Krasić, gdyż zbiegł do środka, gdzie byli już Toni i Pepe. Obrońca miał blisko do wszystkich.Cunha pisze: Pepe to bezmózgi , kretyński , tępy , amebowaty koń którego powinniśmy się pozbyć. Po prostu kurczak któremu odrąbano głowę.
Podziekujmy mu za to co zrobił w sytuacji 4na1. Po prostu pozbyć się go bo to mnie zabije.
- Filip
Marotta: "Graliśmy nieźle, ale zabrakło szczęścia. Jednak dalej będziemy realizować plan z Del Nerim, który zakontraktowany jest do czerwca - a moze i dłużej"Qrczak pisze:Nie przejmujcię sie !!!!
I tak nie mieliśmy szans na LM ,a tak przynajmniej może będzie nowy trener
Tak to będzie wyglądało po meczu

- Castiel
- Juventino
A jak to mozliwe, że nie grający nic w pierwszej połowie Juventus właśnie w tej połowie strzela 2 gole? Samo są sobie winni. Jakby grali jak piłkarze Juve a nie jak jaskiniowcy to było 4-1 czy 4-2 a nie 2-2.mateusz6 pisze:już nie piszcie bzdur, że po doliczonym czasie gol padł. Co najminej 3 min trwały te 2 rzuty wolne. Drugi gol to błąd Gigiego, bo źle mur ustawił i sam się źle ustawił.
Jak to się stało, że w pierwszej połowie grająca nic Catania w drugiej strzela 2 bramki?
- alekssidePL
- Juventino
:roll: fajny mecz . dobranoc
"Kiedy jesteś częścią Juve, jesteś zobligowany do zrobienia wszystkiego, by wygrać za każdym razem. To, o czym mogę zapewnić, to że zbudujemy Juventus, który będzie walczył o scudetto."
- Gandalf8
- Juventino
Załuję tylko, że Del Piero musi grać w jednej drużynie z takimi nieudacznikami, którzy bronią wyniku 2-1 jakby grali z Barceloną w półfinale LM a ten wynik dawał im awans... Grali jednak z Catanią i po raz kolejny się zbłaźnili (a nie przepraszam, wywalczyli cenny punkt w meczu z bardzo silnym przeciwnikiem
)
A po pierwszej połowie miałem nadzieję, że 3 punkty mamy zapewnione
.

A po pierwszej połowie miałem nadzieję, że 3 punkty mamy zapewnione

Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
- lenor
- Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 13 razy
Obrzygane obsmarkane, obszczane, obcharkane, obgównione rzadkie klocki!!!!
Czyjaś głowa do cholery musi spaść. Sam niewiem jak to nazwać. My się nazywamy Juventus?
Taa stara dama jako ktoś wspomniał daje dupy każdemu
WSZYSCY WON Z TEGO KLUBU, Z ZEZOWATYM I DEL SRERIM NA CZELE!!!!!
(oprócz Alexa)
Lucek Wróć!!!!!!!!

Czyjaś głowa do cholery musi spaść. Sam niewiem jak to nazwać. My się nazywamy Juventus?
Taa stara dama jako ktoś wspomniał daje dupy każdemu

WSZYSCY WON Z TEGO KLUBU, Z ZEZOWATYM I DEL SRERIM NA CZELE!!!!!
(oprócz Alexa)
Lucek Wróć!!!!!!!!

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Chłopaki się chyba z powołaniem minęli - tyle można by rzec. Spotkanie wygrane przegrywać w ten sposób potrafimy tylko my. Frajersko tracimy bramki z ogórami i ostatecznie tracimy szanse na cokolwiek (podkreślę, że wspominanie o LM w przerwie było ironią...).
Nie ma to jak frajersko stracić okazję mając przewagę w ataku w stosunku 3-1, zresztą zbłaźnił się też Krasić po tym wspaniałym rajdzie Melo.
Ta gra to się na przemiał nadaje, ze sportem nic wspólnego to nie ma. Szkoda mi tylko Alexa, który jako bodaj jedyny coś w tym meczu pokazywał. Reszta niech sobie już lepiej wakacje zrobi, zasłużone przecież...
Nie ma to jak frajersko stracić okazję mając przewagę w ataku w stosunku 3-1, zresztą zbłaźnił się też Krasić po tym wspaniałym rajdzie Melo.
Ta gra to się na przemiał nadaje, ze sportem nic wspólnego to nie ma. Szkoda mi tylko Alexa, który jako bodaj jedyny coś w tym meczu pokazywał. Reszta niech sobie już lepiej wakacje zrobi, zasłużone przecież...
- Winiar1989JuveForever
- Juventino
Co z tego że prowdzilismy 2:0 skoro nic nie gralismy caly mecz, tylko jedna dobra sytacja po drugiej bramce del piero, nie ma to jak wychodzic 4 na jednego i nawet strzałem na banmke akcji nie zakonczyc.
Na plus jedynie Del Piero i Grosso , ewentualnie buffon.
Reszta totalne pasci, motta i sorensen to był dzisiaj poziom Polskiej A klasy , pokusze sie nawet o stwierdzenie ze motta poradzil sobie lepiej niz soresen który nie zagral kompletnie nic , wjeżdzali tam w niego jak chcieli.
Drugiej lini wogóle nie bylo, Aquilani w całym sezonie moze zagral 5 dobrych meczów, on niby ma być rezyserem gry w Juve? i mamy za niego dać 15 mln ? ja dziekuje za takie cos. Ten facet moze grac ale przeciętnie, nigdy nei pokazał czegoś nadzwyczajnego, zawsze sredniak, ile asyst bramkem mozna mu zawdzieczać , na palcach jednej reki można to polczyć
Matri jakby zmęczony dzis.
Ogólnie to bardzo dobrze że nie zagramy w lidze mistrzów, bedzie mozna spokojnie wywalic Del Neriego a z nim kilku sredniakaów.
Patrzac na caly sezon to Lazio czy Udine duzo bardziej zasluzylo na tą lige mistrzów.
Na plus jedynie Del Piero i Grosso , ewentualnie buffon.
Reszta totalne pasci, motta i sorensen to był dzisiaj poziom Polskiej A klasy , pokusze sie nawet o stwierdzenie ze motta poradzil sobie lepiej niz soresen który nie zagral kompletnie nic , wjeżdzali tam w niego jak chcieli.
Drugiej lini wogóle nie bylo, Aquilani w całym sezonie moze zagral 5 dobrych meczów, on niby ma być rezyserem gry w Juve? i mamy za niego dać 15 mln ? ja dziekuje za takie cos. Ten facet moze grac ale przeciętnie, nigdy nei pokazał czegoś nadzwyczajnego, zawsze sredniak, ile asyst bramkem mozna mu zawdzieczać , na palcach jednej reki można to polczyć
Matri jakby zmęczony dzis.
Ogólnie to bardzo dobrze że nie zagramy w lidze mistrzów, bedzie mozna spokojnie wywalic Del Neriego a z nim kilku sredniakaów.
Patrzac na caly sezon to Lazio czy Udine duzo bardziej zasluzylo na tą lige mistrzów.
- Qrczak
- Juventino
Filip pisze:A ja myślę, że będzie tak :Qrczak pisze:Nie przejmujcię sie !!!!
I tak nie mieliśmy szans na LM ,a tak przynajmniej może będzie nowy trener
Marotta: "Graliśmy nieźle, ale zabrakło szczęścia. Dalej realizujemy plan z Del Nerim i póki co będzie pełnił kontrakt, który prawdopodobnie przedłużymy. "
hahaha nie strasz ;D
Ale mogę sie założyć o flaszkę ,że Del Neri właśnie tak powie że grali dobrze i zabrakło szczęscia !!
Kto chce się flaszki pozbyć?
- YaSq
- Juventino
Ktos chyba odpowiada za przygotowanie mentalne ? Bo skoro nie odpowiada nawet za to, to rownie dorze moge ja poprowadzic Juve, i nie sadze ze bedzie gorzej bedzie rownie ch.... yyy... zleSirRose pisze:Del Neri nie jest winny. Po prostu w tym klubie nie ma już woli walki, brak prawdziwych liderów z charakterem. Piłkarze którzy biegają w koszulkach Juve są przeciętniakami, którzy trafili tu przez przypadek.
"Gwizdy z trybun? Jeszcze trochę i będą nam bić brawo" L. Del Neri