Nowy Trener?
- wagner
- Juventino
no niby takMietson pisze:najlepszym poważnym kandydatem jest Spaletti.wagner pisze:popieram, żadnych nowych wynalazkówchociaż osoby które podałeś za przykład, trenować nas w najbliższym czasie raczej nie będą :doh:

chodź myślę że zostaniemy przy obecnym :doh: bo Del Neri przecież został z Sampy wykupiony z tego co pamiętam (już nie wiem czy to bezpośrednio wykupiony czy to jakieś odszkodowanie było

- samy
- Juventino
A co takiego zrobił Spalletti, czego nie zrobił Boas ? Chyba jedynym jego atutem jest to, że zna Włoską piłkę. Oczywiście, Spal to najlepsza możliwa opcja z Włoskich trenerów, bo Roma za jego kadencji grała naprawdę piękną piłkę, a skład nie powalał na kolana- szkoda tylko, że gra nie przekładała się na wyniki, zawsze drugi z Rzymianami, zawsze drugi...
- blackadder
- Juventino
Niestety Rosella najpierw sprzedała Interowi Chivu a potem Manciniego. Spal miał potencjał na mistrzostwo i gdyby polityka Romy, sytuacja finansowa była trochę lepsza to zdobyliby Scudetto. My jednak potrzebujemy prawdziwego generała a nie przesympatycznego, zawsze uśmiechniętego Alojzego czy biegania za rączkę na treningach u Ferrary. Gdybyśmy połowę tych pieniędzy które wywalamy rokrocznie w błoto wydawali na pensję trenera, od 3 lat trenowałby nas Mourinho. Niestety ale jeśli oszczędności szuka się wszędzie to potem tak to wszystko wygląda.samy pisze:A co takiego zrobił Spalletti, czego nie zrobił Boas ? Chyba jedynym jego atutem jest to, że zna Włoską piłkę. Oczywiście, Spal to najlepsza możliwa opcja z Włoskich trenerów, bo Roma za jego kadencji grała naprawdę piękną piłkę, a skład nie powalał na kolana- szkoda tylko, że gra nie przekładała się na wyniki, zawsze drugi z Rzymianami, zawsze drugi...

- Pan Mietek
- Juventino
Pytasz co zrobił Spaletti czego nie zrobił Boas - ja odpowiem tak: Spaletti w przeciwieństwie do Boasa jest całkiem prawdopodobnym kandydatem.samy pisze:A co takiego zrobił Spalletti, czego nie zrobił Boas ? Chyba jedynym jego atutem jest to, że zna Włoską piłkę. Oczywiście, Spal to najlepsza możliwa opcja z Włoskich trenerów, bo Roma za jego kadencji grała naprawdę piękną piłkę, a skład nie powalał na kolana- szkoda tylko, że gra nie przekładała się na wyniki, zawsze drugi z Rzymianami, zawsze drugi...
Naprawdę, zadowolony będę ze Spalettiego. O Van Gaalu czy właśnie Boasie możemy raczej zapomnieć.
- Piotr21
- Juventino
Najbardziej prawdopodobny jest Del Neri i niestety podpowiada mi coś że zostanie. Władzę powiedzą że coś zaczęło funkcjonować jak byśmy mieli dobrą końcówkę sezonu i że trzeba to kontynuować.Oby nie...Mietson pisze:Pytasz co zrobił Spaletti czego nie zrobił Boas - ja odpowiem tak: Spaletti w przeciwieństwie do Boasa jest całkiem prawdopodobnym kandydatem.samy pisze:A co takiego zrobił Spalletti, czego nie zrobił Boas ? Chyba jedynym jego atutem jest to, że zna Włoską piłkę. Oczywiście, Spal to najlepsza możliwa opcja z Włoskich trenerów, bo Roma za jego kadencji grała naprawdę piękną piłkę, a skład nie powalał na kolana- szkoda tylko, że gra nie przekładała się na wyniki, zawsze drugi z Rzymianami, zawsze drugi...
Naprawdę, zadowolony będę ze Spalettiego. O Van Gaalu czy właśnie Boasie możemy raczej zapomnieć.
- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
samy pisze:A co takiego zrobił Spalletti, czego nie zrobił Boas ?

A co takiego zrobił Boas, czego nie zrobił Żoze? Spaletti byłby najlepszą opcją, gdyż na Boasów, VanGaali i Capellów nie ma szans... Dlatego właśnie piszemy "najlepszy możliwy kandydat"...
A dlaczego uważasz że na AVB nie ma szans ?? On nei zarabia jeszcze kokosów w przeciwieństwie do reszty, wygrał w cuglach ligę, LE pewnie też wygra, czemu nie miał by spróbować nowego wyzwania ?yanquez pisze:samy pisze:A co takiego zrobił Spalletti, czego nie zrobił Boas ?
A co takiego zrobił Boas, czego nie zrobił Żoze? Spaletti byłby najlepszą opcją, gdyż na Boasów, VanGaali i Capellów nie ma szans... Dlatego właśnie piszemy "najlepszy możliwy kandydat"...
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- deszczowy
- Juventino
Tutto stawia sprawę jasno: trener Juventusu zostanie wybrany spośród czwórkiSpalletti, Mazzarri, Mancini, Villas-Boas. Spośród tych panów, najlepszą opcją wydaje się być ten młody trener Porto. Jeśli jest dotknięty ręką Mourinho, to musi coś umieć. Jednak Mazzarri z Napoli też robi niezłą robotę, choć Spalletti ma większe osiągnięcia w lidze.
Mancini to niech idzie paść osły liguryjskie.

Mancini to niech idzie paść osły liguryjskie.
Nie byłbym tego taki pewienwagner pisze:stawiam że to Villarreal zagra w finale kosztem Porto^FAZZI^ pisze:A dlaczego uważasz że na AVB nie ma szans ?? , LE pewnie też wygra,

- yanquez
- Juventino
W moim odczuciu będzie chciał zagrać w LM z drużyną, którą zbudował... Tu nie chodzi o zarobki. Ten gość jeszcze swoje w życiu zarobi^FAZZI^ pisze: A dlaczego uważasz że na AVB nie ma szans ?? On nei zarabia jeszcze kokosów w przeciwieństwie do reszty, wygrał w cuglach ligę, LE pewnie też wygra, czemu nie miał by spróbować nowego wyzwania ?

- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Sprzedadzą mu Hulka i kogośtam jeszcze. Zaliczy nieudany sezon, upadnie mit o zdolnym trenerze i może już nigdy nie otrzymać oferty prowadzenia wielkiego klubu.yanquez pisze:Tu nie chodzi o zarobki. Ten gość jeszcze swoje w życiu zarobi
Futbol bywa okrutny.
Może tak być, ale za równie prawdopodobne uważam że może chcieć zbudować kolejną drużynę, która może mieć większy potencjał ( jednak jesteśmy bogatszym klubem od Porto ).yanquez pisze:W moim odczuciu będzie chciał zagrać w LM z drużyną, którą zbudował... Tu nie chodzi o zarobki. Ten gość jeszcze swoje w życiu zarobi^FAZZI^ pisze: A dlaczego uważasz że na AVB nie ma szans ?? On nei zarabia jeszcze kokosów w przeciwieństwie do reszty, wygrał w cuglach ligę, LE pewnie też wygra, czemu nie miał by spróbować nowego wyzwania ?
A co ręki Mourinho to wszyscy wiedzą jak drużyny Jose zawsze były świetnie pod względem taktycznym przygotowane. A to AVB odpowiadał ze rozpracowanie przeciwnika w Interze, Chelsea i wcześniej Porto.
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- yanquez
- Juventino
:shock:Ouh_yeah pisze:Zaliczy nieudany sezon, upadnie mit o zdolnym trenerze i może już nigdy nie otrzymać oferty prowadzenia wielkiego klubu.yanquez pisze:Tu nie chodzi o zarobki. Ten gość jeszcze swoje w życiu zarobi
Futbol bywa okrutny.
Znajdź sobie dziewczynę - wiosenna frustracja Ci przejdzie

Poza tym równie dobrze mógłbyś napisać: Przyjdzie do Juve, Marotta nakupuje mu nieudaczników, połowa się połamie, AVB przegra wszystko co możliwe i już nigdy nie otrzyma oferty prowadzenia innego wielkiego klubu.
Futbol bywa okrutny.
Ehhh... Idę do młodej

- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Ale bez osobistych wycieczek. Ile my mamy lat?yanquez pisze:Znajdź sobie dziewczynę - wiosenna frustracja Ci przejdzie
Po prostu wątpliwy wydaje mi się argument, że Villas Boas odrzuciłby ofertę Juve wiedząc że zawojuje z Porto LM a później otrzyma szansę w lepszych klubach i ogólnie cała jego kariera usłana będzie różami. Różnie bywa, dlatego większość piłkarzy i trenerów chwyta się okazji rękami i nogami.
- yanquez
- Juventino
No ja mam 26Ouh_yeah pisze:Ale bez osobistych wycieczek. Ile my mamy lat?yanquez pisze:Znajdź sobie dziewczynę - wiosenna frustracja Ci przejdzie

hmm... ostatnio często udzielam tej odpowiedzi...
Ależ ja dokładnie to samo napisałem... Różnie bywa: raz Guardiola, raz Ferrara... Wiele bym dał, żeby to właśnie AVB poprowadził Juventus. Wolałbym jego od Spalettiego i reszty Contów, a nawet od VanGaala...Ouh_yeah pisze: Po prostu wątpliwy wydaje mi się argument, że Villas Boas odrzuciłby ofertę Juve wiedząc że zawojuje z Porto LM a później otrzyma szansę w lepszych klubach i ogólnie cała jego kariera usłana będzie różami. Różnie bywa.
Po prostu wydaje mi się to bardzo mało prawdopodobne, zarówno jeśli chodzi o chęci Boasa, jak i preferencje obecnego Juventusu...