Nowy Trener?

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
Zablokowany
wagner

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2011, 09:52

Mietson pisze:
wagner pisze:popieram, żadnych nowych wynalazków :whistle: chociaż osoby które podałeś za przykład, trenować nas w najbliższym czasie raczej nie będą :doh:
najlepszym poważnym kandydatem jest Spaletti.
no niby tak :whistle: szczyt marzeń to to nie jest ale . . :whistle: jeśli miałby wystarczyć na 4-3 miejsce to bierzemy :D .. chodź ja liczę na to że po sezonie "wyskoczy nam jakiś Filip z konopi" (czyt. dobry trener który po sezonie będzie zwolniony, a obecnie jest na stanowisku :whistle: )

chodź myślę że zostaniemy przy obecnym :doh: bo Del Neri przecież został z Sampy wykupiony z tego co pamiętam (już nie wiem czy to bezpośrednio wykupiony czy to jakieś odszkodowanie było :think: ) jakby nasi włodarze chcieli zatrudnić kogoś innego (lepszego) to mogli by to zrobić w podobny sposób :whistle: ale trzeba chcieć :doh:

samy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2011, 10:35

A co takiego zrobił Spalletti, czego nie zrobił Boas ? Chyba jedynym jego atutem jest to, że zna Włoską piłkę. Oczywiście, Spal to najlepsza możliwa opcja z Włoskich trenerów, bo Roma za jego kadencji grała naprawdę piękną piłkę, a skład nie powalał na kolana- szkoda tylko, że gra nie przekładała się na wyniki, zawsze drugi z Rzymianami, zawsze drugi...

blackadder

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2011, 10:45

samy pisze:A co takiego zrobił Spalletti, czego nie zrobił Boas ? Chyba jedynym jego atutem jest to, że zna Włoską piłkę. Oczywiście, Spal to najlepsza możliwa opcja z Włoskich trenerów, bo Roma za jego kadencji grała naprawdę piękną piłkę, a skład nie powalał na kolana- szkoda tylko, że gra nie przekładała się na wyniki, zawsze drugi z Rzymianami, zawsze drugi...
Niestety Rosella najpierw sprzedała Interowi Chivu a potem Manciniego. Spal miał potencjał na mistrzostwo i gdyby polityka Romy, sytuacja finansowa była trochę lepsza to zdobyliby Scudetto. My jednak potrzebujemy prawdziwego generała a nie przesympatycznego, zawsze uśmiechniętego Alojzego czy biegania za rączkę na treningach u Ferrary. Gdybyśmy połowę tych pieniędzy które wywalamy rokrocznie w błoto wydawali na pensję trenera, od 3 lat trenowałby nas Mourinho. Niestety ale jeśli oszczędności szuka się wszędzie to potem tak to wszystko wygląda.

Obrazek
Pan Mietek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2011, 12:39

samy pisze:A co takiego zrobił Spalletti, czego nie zrobił Boas ? Chyba jedynym jego atutem jest to, że zna Włoską piłkę. Oczywiście, Spal to najlepsza możliwa opcja z Włoskich trenerów, bo Roma za jego kadencji grała naprawdę piękną piłkę, a skład nie powalał na kolana- szkoda tylko, że gra nie przekładała się na wyniki, zawsze drugi z Rzymianami, zawsze drugi...
Pytasz co zrobił Spaletti czego nie zrobił Boas - ja odpowiem tak: Spaletti w przeciwieństwie do Boasa jest całkiem prawdopodobnym kandydatem.

Naprawdę, zadowolony będę ze Spalettiego. O Van Gaalu czy właśnie Boasie możemy raczej zapomnieć.

Piotr21

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2011, 13:00

Mietson pisze:
Pytasz co zrobił Spaletti czego nie zrobił Boas - ja odpowiem tak: Spaletti w przeciwieństwie do Boasa jest całkiem prawdopodobnym kandydatem.

Naprawdę, zadowolony będę ze Spalettiego. O Van Gaalu czy właśnie Boasie możemy raczej zapomnieć.
Najbardziej prawdopodobny jest Del Neri i niestety podpowiada mi coś że zostanie. Władzę powiedzą że coś zaczęło funkcjonować jak byśmy mieli dobrą końcówkę sezonu i że trzeba to kontynuować.Oby nie...

yanquez

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 9 razy
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2011, 13:48

samy pisze:A co takiego zrobił Spalletti, czego nie zrobił Boas ?
Obrazek

A co takiego zrobił Boas, czego nie zrobił Żoze? Spaletti byłby najlepszą opcją, gdyż na Boasów, VanGaali i Capellów nie ma szans... Dlatego właśnie piszemy "najlepszy możliwy kandydat"...

fazzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2011, 14:16

yanquez pisze:
samy pisze:A co takiego zrobił Spalletti, czego nie zrobił Boas ?
Obrazek

A co takiego zrobił Boas, czego nie zrobił Żoze? Spaletti byłby najlepszą opcją, gdyż na Boasów, VanGaali i Capellów nie ma szans... Dlatego właśnie piszemy "najlepszy możliwy kandydat"...
A dlaczego uważasz że na AVB nie ma szans ?? On nei zarabia jeszcze kokosów w przeciwieństwie do reszty, wygrał w cuglach ligę, LE pewnie też wygra, czemu nie miał by spróbować nowego wyzwania ?

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
wagner

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2011, 14:42

^FAZZI^ pisze:A dlaczego uważasz że na AVB nie ma szans ?? , LE pewnie też wygra,
stawiam że to Villarreal zagra w finale kosztem Porto :whistle:

deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2011, 14:48

Tutto stawia sprawę jasno: trener Juventusu zostanie wybrany spośród czwórkiSpalletti, Mazzarri, Mancini, Villas-Boas. Spośród tych panów, najlepszą opcją wydaje się być ten młody trener Porto. Jeśli jest dotknięty ręką Mourinho, to musi coś umieć. Jednak Mazzarri z Napoli też robi niezłą robotę, choć Spalletti ma większe osiągnięcia w lidze.

Mancini to niech idzie paść osły liguryjskie.
wagner pisze:
^FAZZI^ pisze:A dlaczego uważasz że na AVB nie ma szans ?? , LE pewnie też wygra,
stawiam że to Villarreal zagra w finale kosztem Porto :whistle:
Nie byłbym tego taki pewien ;)

I believe in Moise(s) Kean

http://www.pmiska.pl/
yanquez

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2011, 15:00

^FAZZI^ pisze: A dlaczego uważasz że na AVB nie ma szans ?? On nei zarabia jeszcze kokosów w przeciwieństwie do reszty, wygrał w cuglach ligę, LE pewnie też wygra, czemu nie miał by spróbować nowego wyzwania ?
W moim odczuciu będzie chciał zagrać w LM z drużyną, którą zbudował... Tu nie chodzi o zarobki. Ten gość jeszcze swoje w życiu zarobi ;)

Ouh_yeah

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2011, 15:22

yanquez pisze:Tu nie chodzi o zarobki. Ten gość jeszcze swoje w życiu zarobi ;)
Sprzedadzą mu Hulka i kogośtam jeszcze. Zaliczy nieudany sezon, upadnie mit o zdolnym trenerze i może już nigdy nie otrzymać oferty prowadzenia wielkiego klubu.

Futbol bywa okrutny.

fazzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2011, 15:34

yanquez pisze:
^FAZZI^ pisze: A dlaczego uważasz że na AVB nie ma szans ?? On nei zarabia jeszcze kokosów w przeciwieństwie do reszty, wygrał w cuglach ligę, LE pewnie też wygra, czemu nie miał by spróbować nowego wyzwania ?
W moim odczuciu będzie chciał zagrać w LM z drużyną, którą zbudował... Tu nie chodzi o zarobki. Ten gość jeszcze swoje w życiu zarobi ;)
Może tak być, ale za równie prawdopodobne uważam że może chcieć zbudować kolejną drużynę, która może mieć większy potencjał ( jednak jesteśmy bogatszym klubem od Porto ).

A co ręki Mourinho to wszyscy wiedzą jak drużyny Jose zawsze były świetnie pod względem taktycznym przygotowane. A to AVB odpowiadał ze rozpracowanie przeciwnika w Interze, Chelsea i wcześniej Porto.

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
yanquez

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2011, 15:49

Ouh_yeah pisze:
yanquez pisze:Tu nie chodzi o zarobki. Ten gość jeszcze swoje w życiu zarobi ;)
Zaliczy nieudany sezon, upadnie mit o zdolnym trenerze i może już nigdy nie otrzymać oferty prowadzenia wielkiego klubu.
Futbol bywa okrutny.
:shock:
Znajdź sobie dziewczynę - wiosenna frustracja Ci przejdzie ;)

Poza tym równie dobrze mógłbyś napisać: Przyjdzie do Juve, Marotta nakupuje mu nieudaczników, połowa się połamie, AVB przegra wszystko co możliwe i już nigdy nie otrzyma oferty prowadzenia innego wielkiego klubu.
Futbol bywa okrutny.

Ehhh... Idę do młodej ;)

Ouh_yeah

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2011, 15:58

yanquez pisze:Znajdź sobie dziewczynę - wiosenna frustracja Ci przejdzie ;)
Ale bez osobistych wycieczek. Ile my mamy lat?

Po prostu wątpliwy wydaje mi się argument, że Villas Boas odrzuciłby ofertę Juve wiedząc że zawojuje z Porto LM a później otrzyma szansę w lepszych klubach i ogólnie cała jego kariera usłana będzie różami. Różnie bywa, dlatego większość piłkarzy i trenerów chwyta się okazji rękami i nogami.

yanquez

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2011, 16:13

Ouh_yeah pisze:
yanquez pisze:Znajdź sobie dziewczynę - wiosenna frustracja Ci przejdzie ;)
Ale bez osobistych wycieczek. Ile my mamy lat?
No ja mam 26 ;)
hmm... ostatnio często udzielam tej odpowiedzi...
Ouh_yeah pisze: Po prostu wątpliwy wydaje mi się argument, że Villas Boas odrzuciłby ofertę Juve wiedząc że zawojuje z Porto LM a później otrzyma szansę w lepszych klubach i ogólnie cała jego kariera usłana będzie różami. Różnie bywa.
Ależ ja dokładnie to samo napisałem... Różnie bywa: raz Guardiola, raz Ferrara... Wiele bym dał, żeby to właśnie AVB poprowadził Juventus. Wolałbym jego od Spalettiego i reszty Contów, a nawet od VanGaala...
Po prostu wydaje mi się to bardzo mało prawdopodobne, zarówno jeśli chodzi o chęci Boasa, jak i preferencje obecnego Juventusu...

Zablokowany