NOWE AKCJE !!
- Qrczak
- Juventino
Przeglądaj forum zanim coś napiszesz !!!!!!WADMIN pisze:Wlepki by się jeszcze przydały a ty ani widu ani słychu ;]
Kilka dni temu napisał jeden z forumowiczów na temacię KUPIĘ/SPRZEDAM/WYMIENIĘ
W razie jakby ktos byl zainteresowany vlepkami Juventusu:
http://allegro.pl/vlepki-juventus-7x7cm ... 25435.html
http://allegro.pl/vlepki-juventus-5x5cm ... 41084.html
Napisz to może jeszcze ma .
A patrzcie co znalazłem

http://www.szaliki.com/img/albumy/22/58 ... 569554.JPG
- Nicolas
- Juventino
Ja już czekam ;d Dziś "serio" przyśnił mi sie projekt koszulki(na przyszłość np)-Lucas- pisze:Pozwolę sobie nadmienić, że lada dzień zostanie zainicjowana druga akcja pod egidą JuvePoland. Uzbrójcie się w cierpliwość, bo jest na co czekać![]()
Szczegóły niebawem, najpewniej po niedzieli
Na koszulce czarne tło przekreślony czerwonym krzyżykiem herb Interu i u góry napis(nad ich herbem)
ANTY, a pod herbem iNTER, na "sercu" może być herb Juve, a z tyłu napis FORZA JUVENTUS!
Nic nadzwyczajnego(taka lekka napinka), ale taką miałem wizję ;d
A vlepy rzeczywiście w niedalekiej przyszłości by się przydały
- Gandalf8
- Juventino
Mietson pisze:Nie nabijam sobie postów, po prostu bawi mnie nieco sytuacja gdzie z propozycją akcji wychodzi osoba, która tej akcji nie organizujeGandalf8 pisze:Mietson pisze:Jak chcecie wlepki to sami je zorganizujcie. Czy tak ciężko jest pojąć, że jak ktoś będzie chciał zorganizować akcję z vlepkami i będzie miał taką możliwość to je zorganizuje i żadne krzyki "Chcę vlepki!" mu do tego potrzebne nie będą?
Gdzie tutaj są krzyki "Chce vlepki!"?? Ludzie wyrażają swoją opinię o tym, że chętnie by takie vlepki zakupili, gdyby ktoś zorganizował akcję i może właśnie dzięki dużemu zainteresowaniu ktoś się tego podejmie a jak Ciebie ten temat nie interesuje to nie musisz sobie nabijać postów wypowiadając się w nim... Dziwi mnie ten twój post, bo większość Twoich wypowiedzi w innych tematach głupia nie jest
A co do vlepek to wydaje mi się, że jak będzie zainteresowanie to i organizator się znajdzie - wszystko jest kwestią czasuTak samo drażni mnie to, że w akcji z t-shirtami jest miliard postów "Faja, kiedy koszulki?". W połączeniu z zaleganiem z wpłatami, zupełnie się nie dziwię, że nikt akcji organizować nie chce. Może za ostro to napisałem, przyznaję.
No i teraz to jest post na Twoim poziomie

A co do akcji z vlepkami to tak jak pisał tabo89, ciężko znaleźć komuś komu się zechce taką akcję zorganizować, ale samemu też trzeby być zorganizowanym, bo to dużo odpowiedzialność

Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
- Pan Mietek
- Juventino
Dziękuję za uznanieGandalf8 pisze:Mietson pisze:Nie nabijam sobie postów, po prostu bawi mnie nieco sytuacja gdzie z propozycją akcji wychodzi osoba, która tej akcji nie organizujeGandalf8 pisze:
Gdzie tutaj są krzyki "Chce vlepki!"?? Ludzie wyrażają swoją opinię o tym, że chętnie by takie vlepki zakupili, gdyby ktoś zorganizował akcję i może właśnie dzięki dużemu zainteresowaniu ktoś się tego podejmie a jak Ciebie ten temat nie interesuje to nie musisz sobie nabijać postów wypowiadając się w nim... Dziwi mnie ten twój post, bo większość Twoich wypowiedzi w innych tematach głupia nie jest
A co do vlepek to wydaje mi się, że jak będzie zainteresowanie to i organizator się znajdzie - wszystko jest kwestią czasuTak samo drażni mnie to, że w akcji z t-shirtami jest miliard postów "Faja, kiedy koszulki?". W połączeniu z zaleganiem z wpłatami, zupełnie się nie dziwię, że nikt akcji organizować nie chce. Może za ostro to napisałem, przyznaję.
No i teraz to jest post na Twoim poziomieI jak najbardziej się zgadzam, że to ciągłe pisanie "Faja, kiedy koszulki?" jest strasznie wkurzające - wiem, że się ludzie niecierpliwią, bo chcieli by mieć te koszulki jak najszybciej (sam na jedną z nich czekam i chciałbym już mieć, ale prędzej czy później będę miał, więc nie ma sensu się stresować), ale takie pisanie niczego nie przyspieszy...
A co do akcji z vlepkami to tak jak pisał tabo89, ciężko znaleźć komuś komu się zechce taką akcję zorganizować, ale samemu też trzeby być zorganizowanym, bo to dużo odpowiedzialność

- Julek997
- Juventino
to mam prośbe mała jak rusza ta akcja to dajcie news na juvepoland.com bo ja przegapie znowu jakąs akcje to nie dobrze będzie !!-Lucas- pisze:Pozwolę sobie nadmienić, że lada dzień zostanie zainicjowana druga akcja pod egidą JuvePoland. Uzbrójcie się w cierpliwość, bo jest na co czekać![]()
- Julek997
- Juventino
czy dziś bedzie o tym coś napisane ??-Lucas- pisze:Pozwolę sobie nadmienić, że lada dzień zostanie zainicjowana druga akcja pod egidą JuvePoland. Uzbrójcie się w cierpliwość, bo jest na co czekać![]()
- kedzior1392
- Juventino
A ja bym chciał akcję z kapciochami, takie z głowami zebr na czubkach
O krawatach wspominałem kiedyś, ale już po ptokach dawno było.

O krawatach wspominałem kiedyś, ale już po ptokach dawno było.
- kedzior1392
- Juventino
O taaaak! Jestem za!stahoo pisze: Nie lepiej bokserki z głowami zebr na ### ? 8)

- Piotr21
- Juventino
Intryguje mnie ta Nowa akcja. Wiem że po niedzieli nie oznacza że już w poniedziałek coś będzie ale jednak potrafią robić ludziom ochotę zaraz po koszulkach coś następnego:) Mam nadzieję że z garderoby lub fajny gadżet:) majtek lepiej nie bo szkoda zakładać Juve na tyłek mimo takiej gry jak teraz;b
Ja proponuję w następnych akcjach aby do ceny towaru doliczać np. 10% które pójdzie na premię dla organizatora akcji. Przecież to jest dużo zachodu zorganizować taką akcję i poświęcać swój czas dla innych. Wiem że to nie wiele ale zawsze coś.
Ostatnio zmieniony 18 kwietnia 2011, 23:16 przez fazzi, łącznie zmieniany 1 raz.
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- dav3d
- Juventino
no to takiej akcji faja na pewno nie zorganizujeKiper69 pisze:Myślę, że jak by tam dać zdjęcie Miernotty i Del Neriego, to mijesce na faje idealne

to 5 do 10%dav3d pisze:no to takiej akcji faja na pewno nie zorganizujeKiper69 pisze:Myślę, że jak by tam dać zdjęcie Miernotty i Del Neriego, to mijesce na faje idealnemyślę ,że 10 % to trochę za dużo.. z drugiej strony wtedy na pewno by się znalazło wielu chętnych do organizacji najprzeróżniejszych akcji
ale ta złotówka czy dwa złote od np jednej koszulki dla organizatora to już coś

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"