NOWE AKCJE !!

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
Qrczak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 kwietnia 2011, 18:39

WADMIN pisze:Wlepki by się jeszcze przydały a ty ani widu ani słychu ;]
Przeglądaj forum zanim coś napiszesz !!!!!!

Kilka dni temu napisał jeden z forumowiczów na temacię KUPIĘ/SPRZEDAM/WYMIENIĘ

Napisz to może jeszcze ma .

A patrzcie co znalazłem :D nowy gadżet Juve :D
http://www.szaliki.com/img/albumy/22/58 ... 569554.JPG

-Lucas-

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 kwietnia 2011, 01:02

Pozwolę sobie nadmienić, że lada dzień zostanie zainicjowana druga akcja pod egidą JuvePoland. Uzbrójcie się w cierpliwość, bo jest na co czekać :D
Szczegóły niebawem, najpewniej po niedzieli ;)

Obrazek
Nicolas

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 kwietnia 2011, 08:42

-Lucas- pisze:Pozwolę sobie nadmienić, że lada dzień zostanie zainicjowana druga akcja pod egidą JuvePoland. Uzbrójcie się w cierpliwość, bo jest na co czekać :D
Ja już czekam ;d Dziś "serio" przyśnił mi sie projekt koszulki(na przyszłość np)
Na koszulce czarne tło przekreślony czerwonym krzyżykiem herb Interu i u góry napis(nad ich herbem)
ANTY, a pod herbem iNTER, na "sercu" może być herb Juve, a z tyłu napis FORZA JUVENTUS!
Nic nadzwyczajnego(taka lekka napinka), ale taką miałem wizję ;d
A vlepy rzeczywiście w niedalekiej przyszłości by się przydały

Gandalf8

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 kwietnia 2011, 21:28

Mietson pisze:
Gandalf8 pisze:
Mietson pisze:Jak chcecie wlepki to sami je zorganizujcie. Czy tak ciężko jest pojąć, że jak ktoś będzie chciał zorganizować akcję z vlepkami i będzie miał taką możliwość to je zorganizuje i żadne krzyki "Chcę vlepki!" mu do tego potrzebne nie będą?

Gdzie tutaj są krzyki "Chce vlepki!"?? Ludzie wyrażają swoją opinię o tym, że chętnie by takie vlepki zakupili, gdyby ktoś zorganizował akcję i może właśnie dzięki dużemu zainteresowaniu ktoś się tego podejmie a jak Ciebie ten temat nie interesuje to nie musisz sobie nabijać postów wypowiadając się w nim... Dziwi mnie ten twój post, bo większość Twoich wypowiedzi w innych tematach głupia nie jest :)

A co do vlepek to wydaje mi się, że jak będzie zainteresowanie to i organizator się znajdzie - wszystko jest kwestią czasu :)
Nie nabijam sobie postów, po prostu bawi mnie nieco sytuacja gdzie z propozycją akcji wychodzi osoba, która tej akcji nie organizuje :) Tak samo drażni mnie to, że w akcji z t-shirtami jest miliard postów "Faja, kiedy koszulki?". W połączeniu z zaleganiem z wpłatami, zupełnie się nie dziwię, że nikt akcji organizować nie chce. Może za ostro to napisałem, przyznaję.

No i teraz to jest post na Twoim poziomie :) I jak najbardziej się zgadzam, że to ciągłe pisanie "Faja, kiedy koszulki?" jest strasznie wkurzające - wiem, że się ludzie niecierpliwią, bo chcieli by mieć te koszulki jak najszybciej (sam na jedną z nich czekam i chciałbym już mieć, ale prędzej czy później będę miał, więc nie ma sensu się stresować), ale takie pisanie niczego nie przyspieszy...

A co do akcji z vlepkami to tak jak pisał tabo89, ciężko znaleźć komuś komu się zechce taką akcję zorganizować, ale samemu też trzeby być zorganizowanym, bo to dużo odpowiedzialność :)

Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
Pan Mietek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 kwietnia 2011, 21:35

Gandalf8 pisze:
Mietson pisze:
Gandalf8 pisze:

Gdzie tutaj są krzyki "Chce vlepki!"?? Ludzie wyrażają swoją opinię o tym, że chętnie by takie vlepki zakupili, gdyby ktoś zorganizował akcję i może właśnie dzięki dużemu zainteresowaniu ktoś się tego podejmie a jak Ciebie ten temat nie interesuje to nie musisz sobie nabijać postów wypowiadając się w nim... Dziwi mnie ten twój post, bo większość Twoich wypowiedzi w innych tematach głupia nie jest :)

A co do vlepek to wydaje mi się, że jak będzie zainteresowanie to i organizator się znajdzie - wszystko jest kwestią czasu :)
Nie nabijam sobie postów, po prostu bawi mnie nieco sytuacja gdzie z propozycją akcji wychodzi osoba, która tej akcji nie organizuje :) Tak samo drażni mnie to, że w akcji z t-shirtami jest miliard postów "Faja, kiedy koszulki?". W połączeniu z zaleganiem z wpłatami, zupełnie się nie dziwię, że nikt akcji organizować nie chce. Może za ostro to napisałem, przyznaję.

No i teraz to jest post na Twoim poziomie :) I jak najbardziej się zgadzam, że to ciągłe pisanie "Faja, kiedy koszulki?" jest strasznie wkurzające - wiem, że się ludzie niecierpliwią, bo chcieli by mieć te koszulki jak najszybciej (sam na jedną z nich czekam i chciałbym już mieć, ale prędzej czy później będę miał, więc nie ma sensu się stresować), ale takie pisanie niczego nie przyspieszy...

A co do akcji z vlepkami to tak jak pisał tabo89, ciężko znaleźć komuś komu się zechce taką akcję zorganizować, ale samemu też trzeby być zorganizowanym, bo to dużo odpowiedzialność :)
Dziękuję za uznanie :) Ja też czekam z niecierpliwością na koszulki od Faji ale jeszcze bardziej ciekawi mnie co to za nowa akcja ruszy w przyszłym tygodniu :)

Julek997

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 kwietnia 2011, 22:01

-Lucas- pisze:Pozwolę sobie nadmienić, że lada dzień zostanie zainicjowana druga akcja pod egidą JuvePoland. Uzbrójcie się w cierpliwość, bo jest na co czekać :D
to mam prośbe mała jak rusza ta akcja to dajcie news na juvepoland.com bo ja przegapie znowu jakąs akcje to nie dobrze będzie !!

Julek997

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 kwietnia 2011, 19:26

czy dziś bedzie o tym coś napisane ??

kedzior1392

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 kwietnia 2011, 19:43

A ja bym chciał akcję z kapciochami, takie z głowami zebr na czubkach :D

O krawatach wspominałem kiedyś, ale już po ptokach dawno było.

stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 kwietnia 2011, 20:15

kedzior1392 pisze:A ja bym chciał akcję z kapciochami, takie z głowami zebr na czubkach :D
Nie lepiej bokserki z głowami zebr na ### ? 8)

kedzior1392

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 kwietnia 2011, 20:29

stahoo pisze: Nie lepiej bokserki z głowami zebr na ### ? 8)
O taaaak! Jestem za! :D Tylko gdzie by znalazło się należyte miejsce na faje? :think:

Kiper69

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 kwietnia 2011, 22:22

Myślę, że jak by tam dać zdjęcie Miernotty i Del Neriego, to mijesce na faje idealne :)

Obrazek
Piotr21

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 kwietnia 2011, 22:28

Intryguje mnie ta Nowa akcja. Wiem że po niedzieli nie oznacza że już w poniedziałek coś będzie ale jednak potrafią robić ludziom ochotę zaraz po koszulkach coś następnego:) Mam nadzieję że z garderoby lub fajny gadżet:) majtek lepiej nie bo szkoda zakładać Juve na tyłek mimo takiej gry jak teraz;b

fazzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 18 kwietnia 2011, 23:03

Ja proponuję w następnych akcjach aby do ceny towaru doliczać np. 10% które pójdzie na premię dla organizatora akcji. Przecież to jest dużo zachodu zorganizować taką akcję i poświęcać swój czas dla innych. Wiem że to nie wiele ale zawsze coś.
Ostatnio zmieniony 18 kwietnia 2011, 23:16 przez fazzi, łącznie zmieniany 1 raz.

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
dav3d

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 kwietnia 2011, 23:09

Kiper69 pisze:Myślę, że jak by tam dać zdjęcie Miernotty i Del Neriego, to mijesce na faje idealne :)
no to takiej akcji faja na pewno nie zorganizuje :smile: myślę ,że 10 % to trochę za dużo.. z drugiej strony wtedy na pewno by się znalazło wielu chętnych do organizacji najprzeróżniejszych akcji :think: ale ta złotówka czy dwa złote od np jednej koszulki dla organizatora to już coś ;)

fazzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 18 kwietnia 2011, 23:16

dav3d pisze:
Kiper69 pisze:Myślę, że jak by tam dać zdjęcie Miernotty i Del Neriego, to mijesce na faje idealne :)
no to takiej akcji faja na pewno nie zorganizuje :smile: myślę ,że 10 % to trochę za dużo.. z drugiej strony wtedy na pewno by się znalazło wielu chętnych do organizacji najprzeróżniejszych akcji :think: ale ta złotówka czy dwa złote od np jednej koszulki dla organizatora to już coś ;)
to 5 do 10% ;) w zależności od wartości fantów ;)

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
ODPOWIEDZ