Nowy Trener?
- deszczowy
- Juventino
Nie wymyślaj. Lepszego "plug-and-play" w tej chwili na rynku nie ma.Łukasz pisze:Van Gaal jest trenerem tego samego typu co Lippi - to charyzmatyczny geniusz, który na poczekaniu potrafi wymyślić cuda-wianki, ale gdy dostanie dużo swobody i czasu działa na własną i zespołu niekorzyść - zjada go pewność siebie, za bardzo ufa we własny geniusz i nieomylność.francois pisze: Wg mnie Van Gaal jest trenerem z tego samego pieca co m. in. Ranieri czy Beenhakker
- dawid1897
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
Bo Benhałer i Siwy nie świecili jajami w szatni.pan Zambrotta pisze:porównaj to sobi z Benhałerem i Siwym.
To żeś popłynął, synek \o/
Do Lippiego nie ma startu, nie ta liga.Łukasz pisze:Van Gaal jest trenerem tego samego typu co Lippi - to charyzmatyczny geniusz, który na poczekaniu potrafi wymyślić cuda-wianki, ale gdy dostanie dużo swobody i czasu działa na własną i zespołu niekorzyść - zjada go pewność siebie, za bardzo ufa we własny geniusz i nieomylność.francois pisze: Wg mnie Van Gaal jest trenerem z tego samego pieca co m. in. Ranieri czy Beenhakker
FORZA JUVE!!!
- Pan Mietek
- Juventino
A czy Van Gaal nie mówił przypadkiem o tym, że robi sobie przerwę? Moim zdaniem, jego czas już minął. Uważam tak mimo sukcesów z zeszłego sezonu. Mecz Bayern - inter mnie w tym utwierdził.deszczowy pisze:Nie wymyślaj. Lepszego "plug-and-play" w tej chwili na rynku nie ma.Łukasz pisze:Van Gaal jest trenerem tego samego typu co Lippi - to charyzmatyczny geniusz, który na poczekaniu potrafi wymyślić cuda-wianki, ale gdy dostanie dużo swobody i czasu działa na własną i zespołu niekorzyść - zjada go pewność siebie, za bardzo ufa we własny geniusz i nieomylność.francois pisze: Wg mnie Van Gaal jest trenerem z tego samego pieca co m. in. Ranieri czy Beenhakker
Nie można wykluczyć tego, że jeszcze odniesie jakiś sukces ale ja w to mocno wątpię.
- Juras_Senat
- Qualità Juventino
Podobne frazesy można było usłyszeć kiedy opuszczał po raz drugi Barcelonę.Mietson o Van Gaal'u pisze: Moim zdaniem, jego czas już minął. Uważam tak mimo sukcesów z zeszłego sezonu. Mecz Bayern - inter mnie w tym utwierdził.
Tak czy inaczej, holendra w Juventusie nie zobaczymy. Raz że odpoczywa, dwa że Marotta poza Italią nam nic nie załatwi, bo nie umie
No chyba że Van Gaal zapuści blond włosy, zacznie gadać na lewo i prawo że kocha Juventus i sam się do nas zgłosi.
- deszczowy
- Juventino
Może angielskiego nie zna i się wstydzi?Juras_Senat pisze:Podobne frazesy można było usłyszeć kiedy opuszczał po raz drugi Barcelonę.Mietson o Van Gaal'u pisze: Moim zdaniem, jego czas już minął. Uważam tak mimo sukcesów z zeszłego sezonu. Mecz Bayern - inter mnie w tym utwierdził.
Tak czy inaczej, holendra w Juventusie nie zobaczymy. Raz że odpoczywa, dwa że Marotta poza Italią nam nic nie załatwi, bo nie umie![]()

Taaa, i własnym PiDżejem przyleci do TurynuJuras_Senat pisze:No chyba że Van Gaal zapuści blond włosy, zacznie gadać na lewo i prawo że kocha Juventus i sam się do nas zgłosi.

- Łukasz
- Juventino
Co Ty tam sobie robisz i z kim, to ja nie wnikam. Z naciskiem na "wnikam".deszczowy pisze:"plug-and-play"
Nie chodziło mi o "półkę", a o pewien trenerski sposób bycia, styl pracy.dawid91 pisze: Do Lippiego nie ma startu, nie ta liga.
Edit:
Nie czujemy ironii?
Ostatnio zmieniony 11 kwietnia 2011, 19:08 przez Łukasz, łącznie zmieniany 1 raz.
- deszczowy
- Juventino
Obawiam się, że zaszło nieporozumienie.Łukasz pisze:Co Ty tam sobie robisz i z kim, to ja nie wnikam. Z naciskiem na "wnikam".deszczowy pisze:"plug-and-play"
Nie przyjmujemy krytyki?

O jezuuuuu, przestańcie się licytować! Lippi jest emerytem i komentuje, a nie trenuje.Łukasz pisze:Nie chodziło mi o "półkę", a o pewien trenerski sposób bycia, styl pracy.dawid91 pisze: Do Lippiego nie ma startu, nie ta liga.
- Juras_Senat
- Qualità Juventino
Zróbmy prowokację rodem z "The Sun" i sprawdźmy.deszczowy pisze:Może angielskiego nie zna i się wstydzi?Juras_Senat pisze: Tak czy inaczej, holendra w Juventusie nie zobaczymy. Raz że odpoczywa, dwa że Marotta poza Italią nam nic nie załatwi, bo nie umie![]()
![]()
Ma ktoś nr. komóreczki do Beppe?
- Qrczak
- Juventino
proszę : 0 700 880 000Juras_Senat pisze:Zróbmy prowokację rodem z "The Sun" i sprawdźmy.deszczowy pisze:Może angielskiego nie zna i się wstydzi?Juras_Senat pisze: Tak czy inaczej, holendra w Juventusie nie zobaczymy. Raz że odpoczywa, dwa że Marotta poza Italią nam nic nie załatwi, bo nie umie![]()
![]()
![]()
Ma ktoś nr. komóreczki do Beppe?
może się odezwać sekretarka ,że rozkoszny beppe zajęty ;D
- dawid1897
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
No tak, jednak Van Gaal to bardziej kontrowersyjna postać.Łukasz pisze:Nie chodziło mi o "półkę", a o pewien trenerski sposób bycia, styl pracydawid91 pisze: Do Lippiego nie ma startu, nie ta liga.
Do tego grona pasuje jak ulał nasz obecny trenerŁukasz pisze:Van Gaal jest trenerem tego samego typu co Lippi - to charyzmatyczny geniusz, który na poczekaniu potrafi wymyślić cuda-wianki, ale gdy dostanie dużo swobody i czasu działa na własną i zespołu niekorzyść - zjada go pewność siebie, za bardzo ufa we własny geniusz i nieomylność.
FORZA JUVE!!!
- Łukasz
- Juventino
Tak, być może. Choć Lippi też budził niejednokrotnie kontrowersje. Być może nie pokazywał Toniemu co ma w spodniach, ale na takiego Panucciego obraził się ponad 10 lat temu i mu nie przeszło...dawid91 pisze: No tak, jednak Van Gaal to bardziej kontrowersyjna postać.
Jak ulał - nijak.dawid91 pisze: Do tego grona pasuje jak ulał nasz obecny trener

- Mateuszello
- Juventino
Chyba te jaja Van Gaala źle interpretowałem.
Myślałem że umie postawić na swoim, nie srać się z niczym, itp.?
Ale dopiero teraz(tak teraz) dowiedziałem się o co chodzi
:-D :lol: :C :rotfl:
-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie
-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą
-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero

-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą

-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero
- lenor
- Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 13 razy
Dobry jesteśMateuszello pisze:Chyba te jaja Van Gaala źle interpretowałem.

Ale i tak w moim odczuciu ten temat to tylko złudne marzenia. Marotta po sezonie powie, że DN zostaje, odwalił kawał świetnej roboty, a na budowę prawdziwej drużyny potrzeba czasu, dlatego nie było wyników, nadal wierzymy w nasz projekt i ble ble ble. Do tego wspaniały zakup Montolivo i Floro Flores( bo strzelił nam bramkę i jest obiecujący) i jak to mówią ch.b.s.

A KYSZ MYŚLI NIECZYSTE

- @D@$
- Juventino
Ten Luigi faktycznie jest dobry skoro do takiej czołówki porównywany.dawid91 pisze:Do tego grona pasuje jak ulał nasz obecny trenerŁukasz pisze:Van Gaal jest trenerem tego samego typu co Lippi - to charyzmatyczny geniusz, który na poczekaniu potrafi wymyślić cuda-wianki, ale gdy dostanie dużo swobody i czasu działa na własną i zespołu niekorzyść - zjada go pewność siebie, za bardzo ufa we własny geniusz i nieomylność.
Lippi to jednak nie zaruzomialec, nie ten typ bufona co np. Mourinho, raczej skromny gość, ja nie słyszałem żeby lekceważąco o kims mówił, aczkolwiek miał kilku piłkarzy ktorych nie lubił i na nich nie stawiał, nie tylko ze względów sportowych. Panucci, Cassano a przecież i tak wielu "bad boys" na mundial brał (Materazzi, Gattusso, De Rossi, Camoranesi). Wiesz może coś więcej o konflikcie z Panuccim o co poszło?Łukasz pisze:Tak, być może. Choć Lippi też budził niejednokrotnie kontrowersje. Być może nie pokazywał Toniemu co ma w spodniach, ale na takiego Panucciego obraził się ponad 10 lat temu i mu nie przeszło..
- Łukasz
- Juventino
Tu poszukaj, coś powinno być: http://www.juvepoland.com/text.php?id=566@D@$ pisze:Wiesz może coś więcej o konflikcie z Panuccim o co poszło?