Boniek - Na San Siro bedzie remis

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Noodels

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 31 października 2003, 20:08

Albo 0-0 albo trzy punkty do turynu boniek ty juz lepiej sie nieodzywaj bo jak ty cos powiesz to mnie w odbycie szczypi Beskid Brenna i jak bedą grali z Dalinem Myslenice to se obstaw na profesjonalu wynik

kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 31 października 2003, 20:11

FORZA MILAN pisze:Zaś ten baran musi sie wypowiedziec.Oczywiscie nie zgadzam sie z nim bo zapomnial o jeszcze jednej bramce Shevy.2-1 dla Milanu.
baran to żeś jest ty :!: takie rzeczy to se mów na tym waszym zasr.... forum milanu, boniek dobrze gada, to że mu nie wyszło za trenera to nie znaczy że musimy go przekreslać :!:dużo uczynił do polskiej piłki :!: ja juz też któryś raz pisze że wg mnie będzie też 1-1 :!: remis na wyjeżdzie jest bardzo dobrym wynikiem, u siebie juve wygra i będzie na zysku :!:

Johnny777

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 listopada 2003, 01:04

BIGGI pisze:- - Co prawda sentyment do Juventusu pozostał, ale od lat przyjaźnię się ze szkoleniowcem Milanu Carlo Ancelottim, dlatego wolałbym, żeby po meczu na boisku było raczej dwóch rannych niż jeden martwy. Stawiam na remis 1:1, a bramki strzelą Szewczenko dla Milanu i Nedved dla Juventusu.

żródło : lechsport.pl
....Powiedział co wiedział.... :evil: :evil: :evil:

alexxxks

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 listopada 2003, 10:45

No i wykrakał remis :-D :evil:

Moja jedyna miłość to...Juve!!!!!!!! :-)
ODPOWIEDZ