Boniek - Na San Siro bedzie remis
- Noodels
- Juventino
Albo 0-0 albo trzy punkty do turynu boniek ty juz lepiej sie nieodzywaj bo jak ty cos powiesz to mnie w odbycie szczypi Beskid Brenna i jak bedą grali z Dalinem Myslenice to se obstaw na profesjonalu wynik
- kouba
- Qualità Juventino
baran to żeś jest ty :!: takie rzeczy to se mów na tym waszym zasr.... forum milanu, boniek dobrze gada, to że mu nie wyszło za trenera to nie znaczy że musimy go przekreslać :!:dużo uczynił do polskiej piłki :!: ja juz też któryś raz pisze że wg mnie będzie też 1-1 :!: remis na wyjeżdzie jest bardzo dobrym wynikiem, u siebie juve wygra i będzie na zysku :!:FORZA MILAN pisze:Zaś ten baran musi sie wypowiedziec.Oczywiscie nie zgadzam sie z nim bo zapomnial o jeszcze jednej bramce Shevy.2-1 dla Milanu.
- Johnny777
- Juventino
....Powiedział co wiedział.... :evil: :evil: :evil:BIGGI pisze:- - Co prawda sentyment do Juventusu pozostał, ale od lat przyjaźnię się ze szkoleniowcem Milanu Carlo Ancelottim, dlatego wolałbym, żeby po meczu na boisku było raczej dwóch rannych niż jeden martwy. Stawiam na remis 1:1, a bramki strzelą Szewczenko dla Milanu i Nedved dla Juventusu.
żródło : lechsport.pl