Seriale
- nerinka
- Juventino
http://www.filmweb.pl/serial/White+Coll ... 7/episodesfrancois pisze:Wie ktoś może, ile na dzień dzisiejszy powstało odcinków i sezonów White Collar?
Juventus zawsze był i zawsze będzie historią mojej miłości.
Pavel Nedvěd
Pavel Nedvěd
- steru
- Qualità Juventino
Jestem na bieżąco. 2 sezon, 13 epizod. Z tym, że do niego jeszcze nie ma napisów, ale mniemam że Ci to nie przeszkadza bo wnioskuje iż tam jeszcze nie dotarłeśfrancois pisze:Wie ktoś może, ile na dzień dzisiejszy powstało odcinków i sezonów White Collar?
Obejrzał ktoś wszystkie?

- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
14 odcinków. 2 dni temu miał premierę kolejny odcinek.steru pisze:Jestem na bieżąco. 2 sezon, 13 epizod. Z tym, że do niego jeszcze nie ma napisów, ale mniemam że Ci to nie przeszkadza bo wnioskuje iż tam jeszcze nie dotarłeśfrancois pisze:Wie ktoś może, ile na dzień dzisiejszy powstało odcinków i sezonów White Collar?
Obejrzał ktoś wszystkie?

The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- Eric6666
- Juventino
zdecydowanie najlepszy serial ostatnich lat jaki widziałem to: Spartacus każdy odcinek trzyma w napięciu od początku do końca i to jest najlepsze, aktorzy są świetni, sporo bardzo intrygujących postaci np. Ashur;d zacny Soloniusz;d ogólnie po obejrzeniu 2 sezonu teraz mam tylko w głowie jedno : czemu następny sezon dopiero za rok ;(
- steru
- Qualità Juventino
Wreszcie ktoś się poznał tu na SpartacusieEric6666 pisze:zdecydowanie najlepszy serial ostatnich lat jaki widziałem to: Spartacus każdy odcinek trzyma w napięciu od początku do końca i to jest najlepsze, aktorzy są świetni, sporo bardzo intrygujących postaci np. Ashur;d zacny Soloniusz;d ogólnie po obejrzeniu 2 sezonu teraz mam tylko w głowie jedno : czemu następny sezon dopiero za rok ;(

Pierwszy sezon i prequel genialne. Wierzę, że drugi sezon również będzie stał na wysokim poziomie. Szkoda jedynie zmian w obsadzie. Zmiana aktora grającego Spartacusa i aktorki wcielającej się w Naevie smucą... Oby zastępcy jakoś wypadli.
P.S. Liczę, że Gannicus i Spartacus połączą siły w nowym sezonie

- Eric6666
- Juventino
słyszałem, ze Mikel z Prison Breaka miał go zastąpić ;d ale byłaby chała, w takimrazie Gannikus mógłby go zabić na początku i przejąć rolę Spartacusa;dsteru pisze:Wreszcie ktoś się poznał tu na SpartacusieEric6666 pisze:zdecydowanie najlepszy serial ostatnich lat jaki widziałem to: Spartacus każdy odcinek trzyma w napięciu od początku do końca i to jest najlepsze, aktorzy są świetni, sporo bardzo intrygujących postaci np. Ashur;d zacny Soloniusz;d ogólnie po obejrzeniu 2 sezonu teraz mam tylko w głowie jedno : czemu następny sezon dopiero za rok ;(
Pierwszy sezon i prequel genialne. Wierzę, że drugi sezon również będzie stał na wysokim poziomie. Szkoda jedynie zmian w obsadzie. Zmiana aktora grającego Spartacusa i aktorki wcielającej się w Naevie smucą... Oby zastępcy jakoś wypadli.
P.S. Liczę, że Gannicus i Spartacus połączą siły w nowym sezonie
- steru
- Qualità Juventino
W. Miller jak Spartacus? To nie mogło wypalić. Bez przesady.
W rolę Spartacusa wcieli się Liam McIntyre. Na pierwszy rzut oka mi on nie pasuje, ale dam mu kredyt zaufania. W sumie lepiej mieć Spartacusa z nowym aktorem, niż wcale. Kto wie co będzie jak A. Whitfield wyzdrowieje? Może wróci w 4 sezonie? To byłoby najlepsze rozwiązanie.
W rolę Spartacusa wcieli się Liam McIntyre. Na pierwszy rzut oka mi on nie pasuje, ale dam mu kredyt zaufania. W sumie lepiej mieć Spartacusa z nowym aktorem, niż wcale. Kto wie co będzie jak A. Whitfield wyzdrowieje? Może wróci w 4 sezonie? To byłoby najlepsze rozwiązanie.
- couec
- Juventino
- steru
- Qualità Juventino
Sheen przegiął pałę. Nic dziwnego, że go wywalili. Facet jest skończony i nic już go nie uratuje. Prędzej czy później policja znajdzie go martwego w jakimś przydrożnym rowie. Co to kasa robi z ludźmi...
Warto jednak zastanowić się co dalej z serialem. Trzeba pamiętać, że Two and a half men to nie tylko Charlie. Jest jeszcze Alan, Jake, Berta, Herb. Myślę, że scenarzyści mają możliwość jakoś z tego wybrnąć. Nam pozostanie ocenić jak im to wyszło. Ostatecznie jak wyjdzie lipa to ludzie nie będą oglądać i zakończą serial.
Ah ten Sheen... :roll:
Warto jednak zastanowić się co dalej z serialem. Trzeba pamiętać, że Two and a half men to nie tylko Charlie. Jest jeszcze Alan, Jake, Berta, Herb. Myślę, że scenarzyści mają możliwość jakoś z tego wybrnąć. Nam pozostanie ocenić jak im to wyszło. Ostatecznie jak wyjdzie lipa to ludzie nie będą oglądać i zakończą serial.
Ah ten Sheen... :roll:
- steru
- Qualità Juventino
Jak dla mnie mogą zrobić pogrzeb serialowemu Charliemu. Chłop dużo pił i zapił się na śmierć. Droga otwarta do nowych wątków. Nie chce mi się wierzyć, że CBS uśmierci taki serial o takiej oglądalności. Spróbują coś zrobić.Torino1906 pisze:Oby nie dali innego aktora na jego miejsce, bo to najgorsza z opcji. A jak wymyślą że gdzieś wyjechał, to serial już nie będzie ten sam. Tak więc myślę że już po serialu.
- Łukasz
- Juventino
Oglądam nowy odcinek Cali i zastanawiam się, czym kierowali się scenarzyści, czyniąc Moody'ego ni stąd ni zowąd aż tak przejętego procesem... Jakoś mało to sensowne i wewnętrznie sprzeczne.
- Siewier
- Administrator
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Wszystkim, których wciągnęła seria Spartacus: Blood and Sand i czekają cały czas na drugi sezon gorąco polecam prequel tej serii Spartacus: Gods of the Arena - obejrzałem dzisiaj w nocy pierwszy odcinek (wszystkich jest 6, w Polsce wyemitowano póki co 2) i jestem mile zaskoczony