Seriale

Wszystko co nie związane z Juventusem i sportem. Aktualne wydarzenia ze świata polityki, muzyki i kina.
ODPOWIEDZ
francois

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lutego 2011, 17:10

Wie ktoś może, ile na dzień dzisiejszy powstało odcinków i sezonów White Collar?

Obejrzał ktoś wszystkie?

nerinka

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lutego 2011, 17:21

francois pisze:Wie ktoś może, ile na dzień dzisiejszy powstało odcinków i sezonów White Collar?
http://www.filmweb.pl/serial/White+Coll ... 7/episodes

Juventus zawsze był i zawsze będzie historią mojej miłości.
Pavel Nedvěd
steru

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lutego 2011, 19:20

francois pisze:Wie ktoś może, ile na dzień dzisiejszy powstało odcinków i sezonów White Collar?

Obejrzał ktoś wszystkie?
Jestem na bieżąco. 2 sezon, 13 epizod. Z tym, że do niego jeszcze nie ma napisów, ale mniemam że Ci to nie przeszkadza bo wnioskuje iż tam jeszcze nie dotarłeś :)

Antichrist

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 24 lutego 2011, 20:30

steru pisze:

Obejrzał ktoś wszystkie?
Jestem na bieżąco. 2 sezon, 13 epizod. Z tym, że do niego jeszcze nie ma napisów, ale mniemam że Ci to nie przeszkadza bo wnioskuje iż tam jeszcze nie dotarłeś :)
14 odcinków. 2 dni temu miał premierę kolejny odcinek. ;)

The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
Eric6666

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 marca 2011, 14:20

zdecydowanie najlepszy serial ostatnich lat jaki widziałem to: Spartacus każdy odcinek trzyma w napięciu od początku do końca i to jest najlepsze, aktorzy są świetni, sporo bardzo intrygujących postaci np. Ashur;d zacny Soloniusz;d ogólnie po obejrzeniu 2 sezonu teraz mam tylko w głowie jedno : czemu następny sezon dopiero za rok ;(

steru

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 marca 2011, 14:23

Eric6666 pisze:zdecydowanie najlepszy serial ostatnich lat jaki widziałem to: Spartacus każdy odcinek trzyma w napięciu od początku do końca i to jest najlepsze, aktorzy są świetni, sporo bardzo intrygujących postaci np. Ashur;d zacny Soloniusz;d ogólnie po obejrzeniu 2 sezonu teraz mam tylko w głowie jedno : czemu następny sezon dopiero za rok ;(
Wreszcie ktoś się poznał tu na Spartacusie :)

Pierwszy sezon i prequel genialne. Wierzę, że drugi sezon również będzie stał na wysokim poziomie. Szkoda jedynie zmian w obsadzie. Zmiana aktora grającego Spartacusa i aktorki wcielającej się w Naevie smucą... Oby zastępcy jakoś wypadli.

P.S. Liczę, że Gannicus i Spartacus połączą siły w nowym sezonie :whistle:

Eric6666

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 marca 2011, 14:43

steru pisze:
Eric6666 pisze:zdecydowanie najlepszy serial ostatnich lat jaki widziałem to: Spartacus każdy odcinek trzyma w napięciu od początku do końca i to jest najlepsze, aktorzy są świetni, sporo bardzo intrygujących postaci np. Ashur;d zacny Soloniusz;d ogólnie po obejrzeniu 2 sezonu teraz mam tylko w głowie jedno : czemu następny sezon dopiero za rok ;(
Wreszcie ktoś się poznał tu na Spartacusie :)

Pierwszy sezon i prequel genialne. Wierzę, że drugi sezon również będzie stał na wysokim poziomie. Szkoda jedynie zmian w obsadzie. Zmiana aktora grającego Spartacusa i aktorki wcielającej się w Naevie smucą... Oby zastępcy jakoś wypadli.

P.S. Liczę, że Gannicus i Spartacus połączą siły w nowym sezonie :whistle:
słyszałem, ze Mikel z Prison Breaka miał go zastąpić ;d ale byłaby chała, w takimrazie Gannikus mógłby go zabić na początku i przejąć rolę Spartacusa;d

steru

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 marca 2011, 14:47

W. Miller jak Spartacus? To nie mogło wypalić. Bez przesady.

W rolę Spartacusa wcieli się Liam McIntyre. Na pierwszy rzut oka mi on nie pasuje, ale dam mu kredyt zaufania. W sumie lepiej mieć Spartacusa z nowym aktorem, niż wcale. Kto wie co będzie jak A. Whitfield wyzdrowieje? Może wróci w 4 sezonie? To byłoby najlepsze rozwiązanie.

couec

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 marca 2011, 20:08

[*][/url]

To koniec jakże genialnego serialu komediowego. Uwielbiałem oglądać Charliego w roli Charliego. Bez niego ten serial straci autentyczność, to będzie jak piwo bezalkoholowe, niby nadal piwo, ale...

Smok-u

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 marca 2011, 20:25

D0N pisze:[*][/url]

To koniec jakże genialnego serialu komediowego. Uwielbiałem oglądać Charliego w roli Charliego. Bez niego ten serial straci autentyczność, to będzie jak piwo bezalkoholowe, niby nadal piwo, ale...
Zgadzam się, bez Charliego to już nie będzie to samo. Coś czuję ,że będę się ograniczał tylko do oglądania odcinków z w/w aktorem.

steru

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 marca 2011, 23:06

Sheen przegiął pałę. Nic dziwnego, że go wywalili. Facet jest skończony i nic już go nie uratuje. Prędzej czy później policja znajdzie go martwego w jakimś przydrożnym rowie. Co to kasa robi z ludźmi...

Warto jednak zastanowić się co dalej z serialem. Trzeba pamiętać, że Two and a half men to nie tylko Charlie. Jest jeszcze Alan, Jake, Berta, Herb. Myślę, że scenarzyści mają możliwość jakoś z tego wybrnąć. Nam pozostanie ocenić jak im to wyszło. Ostatecznie jak wyjdzie lipa to ludzie nie będą oglądać i zakończą serial.

Ah ten Sheen... :roll:

Hanson

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 marca 2011, 23:16

delete
Ostatnio zmieniony 14 kwietnia 2012, 01:10 przez Hanson, łącznie zmieniany 1 raz.

steru

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 marca 2011, 23:20

Torino1906 pisze:Oby nie dali innego aktora na jego miejsce, bo to najgorsza z opcji. A jak wymyślą że gdzieś wyjechał, to serial już nie będzie ten sam. Tak więc myślę że już po serialu.
Jak dla mnie mogą zrobić pogrzeb serialowemu Charliemu. Chłop dużo pił i zapił się na śmierć. Droga otwarta do nowych wątków. Nie chce mi się wierzyć, że CBS uśmierci taki serial o takiej oglądalności. Spróbują coś zrobić.

Łukasz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 marca 2011, 17:10

Oglądam nowy odcinek Cali i zastanawiam się, czym kierowali się scenarzyści, czyniąc Moody'ego ni stąd ni zowąd aż tak przejętego procesem... Jakoś mało to sensowne i wewnętrznie sprzeczne.

Ale, Alex, Alessandro. DEL PIERO!

http://wsamookno.bloog.pl
Siewier

Administrator
Administrator
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy

Nieprzeczytany post 17 marca 2011, 11:46

Wszystkim, których wciągnęła seria Spartacus: Blood and Sand i czekają cały czas na drugi sezon gorąco polecam prequel tej serii Spartacus: Gods of the Arena - obejrzałem dzisiaj w nocy pierwszy odcinek (wszystkich jest 6, w Polsce wyemitowano póki co 2) i jestem mile zaskoczony :)

ODPOWIEDZ