Nowy Trener?
- Castiel
- Juventino
Ciekawe kogo Ty byś kupił z takim "pokaźnym" budżetem.Del pisze:Jak się uda, to po tym meczu jesteśmy na... 10 miejscu. No nic.. LM pewna
Marotta out definitywnie wg mnie. To jego mega transfery tak "wzmocnily" nasz klub. Quaglia i Krasic, dra udane transfery i to chyba dlatego, ze prasa juz tak o nich mowila ze musial ich kupic... pozostalych 10 graczy mozna wypieprzyc. Miernoty.
- mateusz6
- Juventino
Taa każdy out. Sprzątaczki, ciecie itd. Nie wiem dlaczego dodałeś do tej listy Beppe. On dał Del Neriemu zawodników na 4 miejsce w lidze (to był cel przed sezonem), a on ich po prostu nie wykorzystał dobrze.Mietson pisze: Delneri OUT, Marotta OUT, Martinez OUT, Iaquinta OUT, w ogóle - wszyscy OUT chciałoby się napisać.
Van Gaal i wszystko jasne
Nigdy nie jest tak źle, żeby nie mogło być gorzej.
- Łukasz
- Juventino
Nie dał mu bocznych obrońców i lewego pomocnika. On gra od września niekpompletnym składem.mateusz6 pisze: Taa każdy out. Sprzątaczki, ciecie itd. Nie wiem dlaczego dodałeś do tej listy Beppe. On dał Del Neriemu zawodników na 4 miejsce w lidze (to był cel przed sezonem), a on ich po prostu nie wykorzystał dobrze.
PS. Co do tych "outów" - na Iaquintę i Marchisio nie mogę patrzeć, a świadomość ceny Martineza dobija.
- Pan Mietek
- Juventino
Marotta jest zbyt ograniczony, żeby zająć się zagranicznymi talentami i sprowadza w większości przeciętnych makaroniarzy. To dobre dla Sampdorii. Delneri nie robi już NIC. Mam takie wrażenie, że on tylko ustala skład i zmiany. Motywowanie piłkarzy, strategia na mecz - tego w ogóle NIE WIDAĆ.Łukasz pisze:Nie dał mu bocznych obrońców i lewego pomocnika. On gra od września niekpompletnym składem.mateusz6 pisze: Taa każdy out. Sprzątaczki, ciecie itd. Nie wiem dlaczego dodałeś do tej listy Beppe. On dał Del Neriemu zawodników na 4 miejsce w lidze (to był cel przed sezonem), a on ich po prostu nie wykorzystał dobrze.
PS. Co do tych "outów" - na Iaquintę i Marchisio nie mogę patrzeć, a świadomość ceny Martineza dobija.
- mateusz6
- Juventino
Tylko to pogrubione zdanie mnie zdenerwowało. Sorensen czy Piazon są Włochami? Opierniczajmy Marottę, ale sensownie, a nie, że jego winą są kontuzje czy to, że drużyna z Interem wygrywa 1-0, a już z Lecce 0-2 w plecy.Mietson pisze:Marotta jest zbyt ograniczony, żeby zająć się zagranicznymi talentami i sprowadza w większości przeciętnych makaroniarzy. To dobre dla Sampdorii. Delneri nie robi już NIC. Mam takie wrażenie, że on tylko ustala skład i zmiany. Motywowanie piłkarzy, strategia na mecz - tego w ogóle NIE WIDAĆ.Łukasz pisze:Nie dał mu bocznych obrońców i lewego pomocnika. On gra od września niekpompletnym składem.mateusz6 pisze: Taa każdy out. Sprzątaczki, ciecie itd. Nie wiem dlaczego dodałeś do tej listy Beppe. On dał Del Neriemu zawodników na 4 miejsce w lidze (to był cel przed sezonem), a on ich po prostu nie wykorzystał dobrze.
PS. Post nr 500

PS2
http://www.solojuve.com/komentarze_pras ... oprawe.php
LM? Co on brał?
Ostatnio zmieniony 06 marca 2011, 00:32 przez mateusz6, łącznie zmieniany 1 raz.
- jakku1
- Juventino
Generalnie bylem bardzo przeciwny zwalnianiu trenera w srodku sezonu. To nie sprawdza sie za bardzo, zwlaszcza, ze potencjalnych kandydatow nie ma za wielu, wiec wybor moze byc niezbyt trafny. Ale...
Del Neri wypowiedzia pomeczowa mnie rozwalil. Sorry, ale po trzech porazkach z rzedu, nawet gdyby zamiast Juventusu prowadzil Cagliari albo Parme, takie gadanie byloby po prostu niestosowne. "Bedzie lepiej, z Pepe i Aquilanim znow wrocimy na szczyt i walczymy o LM".
Juventus mial takie sezony, gdzie przegrywal w lidze mniej, niz 3 spotkania przez 34 albo 38 kolejek. Od nowego roku poleglismy juz 7 rany, a Del Neri po prostu nie nadaje sie na trenera Juve - niestety. Jesli on uwaza, ze nic sie nie stalo, ze porazki sa wkalkulowane, to co maja myslec pilkarze? Przegraja nastepny mecz - znow trener stwierdzi, ze nic sie nie stalo i nie wszystko stracone? To nie jest filozofia na Juventus.
Del Neri wypowiedzia pomeczowa mnie rozwalil. Sorry, ale po trzech porazkach z rzedu, nawet gdyby zamiast Juventusu prowadzil Cagliari albo Parme, takie gadanie byloby po prostu niestosowne. "Bedzie lepiej, z Pepe i Aquilanim znow wrocimy na szczyt i walczymy o LM".
Juventus mial takie sezony, gdzie przegrywal w lidze mniej, niz 3 spotkania przez 34 albo 38 kolejek. Od nowego roku poleglismy juz 7 rany, a Del Neri po prostu nie nadaje sie na trenera Juve - niestety. Jesli on uwaza, ze nic sie nie stalo, ze porazki sa wkalkulowane, to co maja myslec pilkarze? Przegraja nastepny mecz - znow trener stwierdzi, ze nic sie nie stalo i nie wszystko stracone? To nie jest filozofia na Juventus.
- Monte Cristo
- Juventino
Del Neri niedlugo raczej poleci. Za Ranieriego i Ferrary tez bylo takie gadanie ze ufamy mu bla bla bla.
- mateusz6
- Juventino
Ale jednak tymi scoutami rządzi Marotta. Nie ma co się zagłębiać w tę dyskusję.Bartek88 pisze:A Ty myslisz, ze Piazona wypatrzym Marotta? W sorensena, ze to jest jego reka tez nie chce mi sie wierzyc. To raczej jest zasluga naszych skautow.
Obecna sytuacja to wina Del Neriego i tyle w temacie.
- Pan Mietek
- Juventino
Sorensen i Piazon. I tyle. Mi chodziło raczej o zawodników już gotowych do gry na wysokim poziomie. Marotta ściągnął prawie samych zawodników z Włoch. Po co Martinez i czemu za 12 mln?! W Europie za taką kasę moglibyśmy mieć teraz wielką gwiazdę.mateusz6 pisze:Tylko to pogrubione zdanie mnie zdenerwowało. Sorensen czy Piazon są Włochami?
- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
No i nie podał się nasz Alojz do dymisji. Co musi się stać, żeby ten typ odszedł?
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- Łukasz
- Juventino
Spłycasz i to bardzo mocno. Zespół jest niekompletny, a to sprawka dyrektora sportowego i zarządu.mateusz6 pisze: Obecna sytuacja to wina Del Neriego i tyle w temacie.