Nowy Trener?

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
Zablokowany
Castiel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 marca 2011, 23:12

Del pisze:Jak się uda, to po tym meczu jesteśmy na... 10 miejscu. No nic.. LM pewna ;)
Marotta out definitywnie wg mnie. To jego mega transfery tak "wzmocnily" nasz klub. Quaglia i Krasic, dra udane transfery i to chyba dlatego, ze prasa juz tak o nich mowila ze musial ich kupic... pozostalych 10 graczy mozna wypieprzyc. Miernoty.
Ciekawe kogo Ty byś kupił z takim "pokaźnym" budżetem.

mateusz6

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 marca 2011, 23:21

Mietson pisze: Delneri OUT, Marotta OUT, Martinez OUT, Iaquinta OUT, w ogóle - wszyscy OUT chciałoby się napisać.
Taa każdy out. Sprzątaczki, ciecie itd. Nie wiem dlaczego dodałeś do tej listy Beppe. On dał Del Neriemu zawodników na 4 miejsce w lidze (to był cel przed sezonem), a on ich po prostu nie wykorzystał dobrze.
Van Gaal i wszystko jasne :wink:

Nigdy nie jest tak źle, żeby nie mogło być gorzej.
Łukasz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 marca 2011, 23:25

mateusz6 pisze: Taa każdy out. Sprzątaczki, ciecie itd. Nie wiem dlaczego dodałeś do tej listy Beppe. On dał Del Neriemu zawodników na 4 miejsce w lidze (to był cel przed sezonem), a on ich po prostu nie wykorzystał dobrze.
Nie dał mu bocznych obrońców i lewego pomocnika. On gra od września niekpompletnym składem.

PS. Co do tych "outów" - na Iaquintę i Marchisio nie mogę patrzeć, a świadomość ceny Martineza dobija.

Ale, Alex, Alessandro. DEL PIERO!

http://wsamookno.bloog.pl
Pan Mietek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 marca 2011, 23:50

Łukasz pisze:
mateusz6 pisze: Taa każdy out. Sprzątaczki, ciecie itd. Nie wiem dlaczego dodałeś do tej listy Beppe. On dał Del Neriemu zawodników na 4 miejsce w lidze (to był cel przed sezonem), a on ich po prostu nie wykorzystał dobrze.
Nie dał mu bocznych obrońców i lewego pomocnika. On gra od września niekpompletnym składem.

PS. Co do tych "outów" - na Iaquintę i Marchisio nie mogę patrzeć, a świadomość ceny Martineza dobija.
Marotta jest zbyt ograniczony, żeby zająć się zagranicznymi talentami i sprowadza w większości przeciętnych makaroniarzy. To dobre dla Sampdorii. Delneri nie robi już NIC. Mam takie wrażenie, że on tylko ustala skład i zmiany. Motywowanie piłkarzy, strategia na mecz - tego w ogóle NIE WIDAĆ.

rufi8

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 marca 2011, 00:23

Ja nie mogę ten cymbał Del Neri mało, że nie podał się do dymisji po dzisiejszym meczu,to ma nadzieję na ligę mistrzów jeszcze :rotfl:
no chyba, że mówi o tej na play station :D

mateusz6

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 marca 2011, 00:27

Mietson pisze:
Łukasz pisze:

Marotta jest zbyt ograniczony, żeby zająć się zagranicznymi talentami i sprowadza w większości przeciętnych makaroniarzy. To dobre dla Sampdorii. Delneri nie robi już NIC. Mam takie wrażenie, że on tylko ustala skład i zmiany. Motywowanie piłkarzy, strategia na mecz - tego w ogóle NIE WIDAĆ.
Tylko to pogrubione zdanie mnie zdenerwowało. Sorensen czy Piazon są Włochami? Opierniczajmy Marottę, ale sensownie, a nie, że jego winą są kontuzje czy to, że drużyna z Interem wygrywa 1-0, a już z Lecce 0-2 w plecy.

PS. Post nr 500 :D

PS2
http://www.solojuve.com/komentarze_pras ... oprawe.php
LM? Co on brał?
Ostatnio zmieniony 06 marca 2011, 00:32 przez mateusz6, łącznie zmieniany 1 raz.

jakku1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 marca 2011, 00:29

Generalnie bylem bardzo przeciwny zwalnianiu trenera w srodku sezonu. To nie sprawdza sie za bardzo, zwlaszcza, ze potencjalnych kandydatow nie ma za wielu, wiec wybor moze byc niezbyt trafny. Ale...

Del Neri wypowiedzia pomeczowa mnie rozwalil. Sorry, ale po trzech porazkach z rzedu, nawet gdyby zamiast Juventusu prowadzil Cagliari albo Parme, takie gadanie byloby po prostu niestosowne. "Bedzie lepiej, z Pepe i Aquilanim znow wrocimy na szczyt i walczymy o LM".

Juventus mial takie sezony, gdzie przegrywal w lidze mniej, niz 3 spotkania przez 34 albo 38 kolejek. Od nowego roku poleglismy juz 7 rany, a Del Neri po prostu nie nadaje sie na trenera Juve - niestety. Jesli on uwaza, ze nic sie nie stalo, ze porazki sa wkalkulowane, to co maja myslec pilkarze? Przegraja nastepny mecz - znow trener stwierdzi, ze nic sie nie stalo i nie wszystko stracone? To nie jest filozofia na Juventus.

Monte Cristo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 marca 2011, 00:31

Del Neri niedlugo raczej poleci. Za Ranieriego i Ferrary tez bylo takie gadanie ze ufamy mu bla bla bla.

Bartek88

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 marca 2011, 00:33

A Ty myslisz, ze Piazona wypatrzym Marotta? W sorensena, ze to jest jego reka tez nie chce mi sie wierzyc. To raczej jest zasluga naszych skautow.

KLIK ==>www
Andryk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 marca 2011, 00:36

czasem mam wrażenie, że Ferrara przy Del Nerim to trener światowej klasy... Jakby nie było średnio wierzę w rychłe zwolnienie naszego kołcza.

mateusz6

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 marca 2011, 00:37

Bartek88 pisze:A Ty myslisz, ze Piazona wypatrzym Marotta? W sorensena, ze to jest jego reka tez nie chce mi sie wierzyc. To raczej jest zasluga naszych skautow.
Ale jednak tymi scoutami rządzi Marotta. Nie ma co się zagłębiać w tę dyskusję.
Obecna sytuacja to wina Del Neriego i tyle w temacie.

Pan Mietek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 marca 2011, 00:47

mateusz6 pisze:Tylko to pogrubione zdanie mnie zdenerwowało. Sorensen czy Piazon są Włochami?
Sorensen i Piazon. I tyle. Mi chodziło raczej o zawodników już gotowych do gry na wysokim poziomie. Marotta ściągnął prawie samych zawodników z Włoch. Po co Martinez i czemu za 12 mln?! W Europie za taką kasę moglibyśmy mieć teraz wielką gwiazdę.

Bartek88

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 marca 2011, 00:59

Mietson pisze: Po co Martinez i czemu za 12 mln?!
Bo Diego za 15,5 mln.

KLIK ==>www
Antichrist

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 06 marca 2011, 08:51

No i nie podał się nasz Alojz do dymisji. Co musi się stać, żeby ten typ odszedł?

The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
Łukasz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 marca 2011, 09:01

mateusz6 pisze: Obecna sytuacja to wina Del Neriego i tyle w temacie.
Spłycasz i to bardzo mocno. Zespół jest niekompletny, a to sprawka dyrektora sportowego i zarządu.

Ale, Alex, Alessandro. DEL PIERO!

http://wsamookno.bloog.pl
Zablokowany