Alberto Aquilani

Wszystko o transferach Juventusu, wasze przewidywania, opinie, najnowsze informacje.
Zablokowany
jakku1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lutego 2011, 22:50

Antichrist pisze:
Cobra pisze:Moim zdaniem, Aqua powinien zostac wykupiony. Razem z Melo doskonale sie uzupelniaja i bez jednego, ani bez drugiego nasz srodek drugiej lini lezy. Jest to gracz niezwykle kreatywny, i uwazam, ze gdyby dorwal sie do niego klasowy trener, to nie raz, ani nawet nie dwa, bysmy na rekach go nosili.
Niestety Alberto ostatnimi czasy bardzo obniżył loty, aczkolwiek mam nadzieję, że wróci do tego, co prezentował na samym początku i warto będzie zainwestować w niego kasę.
W meczu kadry Aqua pokazal, ze grac NAPRAWDE potrafi.

Licze, ze to wszystko oznacza zwyzke formy. Najwyzszy czas!

bajbek17

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lutego 2011, 23:05

jakku1 pisze:
Antichrist pisze:
Cobra pisze:Moim zdaniem, Aqua powinien zostac wykupiony. Razem z Melo doskonale sie uzupelniaja i bez jednego, ani bez drugiego nasz srodek drugiej lini lezy. Jest to gracz niezwykle kreatywny, i uwazam, ze gdyby dorwal sie do niego klasowy trener, to nie raz, ani nawet nie dwa, bysmy na rekach go nosili.
Niestety Alberto ostatnimi czasy bardzo obniżył loty, aczkolwiek mam nadzieję, że wróci do tego, co prezentował na samym początku i warto będzie zainwestować w niego kasę.

Też bym tego chciał, ale obawiam się, że chciał zaimponować selekcjonerowi czego nie musi robić już w klubie bo Luigi pomimo spadku formy ciągle na niego stawia.

wagner

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lutego 2011, 23:43

bajbek17 pisze:
jakku1 pisze:
Antichrist pisze:

Też bym tego chciał, ale obawiam się, że chciał zaimponować selekcjonerowi czego nie musi robić już w klubie bo Luigi pomimo spadku formy ciągle na niego stawia.
myślenie że w klubie gra słabo bo ma pewne miejsce w składzie jest chyba bardzo głupim myśleniem, bo wiadomo że każdy piłkarz chce grać jak najlepiej, a bardzo trudno jest utrzymać równy poziom przez cały sezon, jeśli jeszcze do tego dojdzie spadek całej drużyny . . :whistle: to jeszcze trudnej się jest odbudować, nieprawdaż ? :think:

Ferbi90

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 lutego 2011, 20:15

NO a glupi prezes nie chce wykupic Aque bo mowi ze nie warto wydac 16 mln i go napewno juve straci

ferbi
Nasir

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lutego 2011, 20:16

Ferbi90 pisze:NO a glupi prezes nie chce wykupic Aque bo mowi ze nie warto wydac 16 mln i go napewno juve straci

Bo nie warto za 16 mln jest parę nazwisk ciekawszych od AA.

wagner

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lutego 2011, 20:23

ale niepozyskanie Aquilaniego = kolejna rewolucja :angry: wtedy to ja padam :/ kolejna rewolucja i kolejne 7/6 miejsce :/ a wydawało się że do pierwszej 11 pozyskamy tylko kogoś na LP, a tu się robi że będziemy potrzebować PO, LO, LP, ŚP, N + rezerwowi BR, ŚP, N a te wszystko pozycje znowu będą musiał być uzupełnione za grosze i znowu będziemy się rozdrabniać :doh: Matineza za 12 a za Alberto nie chcą dać o 4 mil euro (a i tak wydaje mi się że Liverpool opuści z ceny :whistle: ) . . nie wiadomo czy :rotfl: czy :płaczę: pf

Eric6666

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lutego 2011, 21:13

oby z tym Pastore to były jaja, bo czeka znowu nas zabawa jak z Diego, przychodzi gwiazda i cała taktyka znowu od nowa -_-

http://www.solojuve.com/transfery/juve_ ... _taiwo.php

podobno walczymy o Taiwo -_- już to widzę jak Marotta chce kogoś na boki obrony

Aquillani jest dobrym zawodnikiem, ale widać, że brakuje mu motywacji + nie ma z kim grać, bo co on sam może? osobiście nie podobają mi się kosmiczne odstępy formacji od siebie ( obrona ==pomoc==atak ) ;/
niestety znowu wydaje mi się, że kolejne letnie mercato będzie najlepsze jak zmieni się pare osób u góry, niekoniecznie na boisku.

maati

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 marca 2011, 20:59

Aquillani przekonywał mnie do siebie na początku sezonu, teraz mam spore wątpliwości czy jest on wart aż 16 milionów. Za tą kasę można sprowdzic lepszego środkowego np Mascherano. Chociaż z naszym mistrzem negocjacji możemy raczej o nim zapomniec.

Pan Mietek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 marca 2011, 21:14

maati pisze:Aquillani przekonywał mnie do siebie na początku sezonu, teraz mam spore wątpliwości czy jest on wart aż 16 milionów. Za tą kasę można sprowdzic lepszego środkowego np Mascherano. Chociaż z naszym mistrzem negocjacji możemy raczej o nim zapomniec.
Mascherano nie jest rozgrywającym. Dwoma DMF w środku pola raczej się nie gra, chyba, że przed nimi jest kreatywny zawodnik. W sumie, niezłym wyjściem jest wykupienie Aquy i do tego Mascherano. To piłkarz, który na pewno się sprawdzi we Włoszech. W Hiszpanii mu nie idzie, bo tam nie pozwala się na ostrą grę i bardzo ważna jest technika, w Serie A dałby radę.

Łukasz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 marca 2011, 21:18

Biorąc pod uwagę naszą obecną sytuację i aspiracje Argentyńczyka - Mascherano nie jest piłkarzem w naszym zasięgu.

Ale, Alex, Alessandro. DEL PIERO!

http://wsamookno.bloog.pl
Pan Mietek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 marca 2011, 21:25

Łukasz pisze:Biorąc pod uwagę naszą obecną sytuację i aspiracje Argentyńczyka - Mascherano nie jest piłkarzem w naszym zasięgu.
Co prawda to prawda. Chociaż, nigdy nie wiadomo. Ciekawe czy on w ogóle myśli o wyprowadzce?

maati

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 marca 2011, 21:33

Czytałem gdzieś, że on specjalnie przeprowadził się do Barcelony po to żeby odnosic sukcesy w LM jeśli naprawdę o to chodziło to raczej nie przeprowadzi się do nas.

Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 marca 2011, 14:43

maati pisze:Czytałem gdzieś, że on specjalnie przeprowadził się do Barcelony po to żeby odnosic sukcesy w LM jeśli naprawdę o to chodziło to raczej nie przeprowadzi się do nas.
ale może wrócił mu rozum do głowy i znudziło mu się siedzienie w wielkiej drużynie...pewnie chce grać chłopak i tu jest nasza sznasa pytanie za ile?

Więc jeśli udało by się go sprowadzić to wykup Aquy nie wchodziłby w gre :whistle: pytanie za ile?

Łoles

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 03 marca 2011, 15:19

Mam nadzieję że zostanie wykupiony i udowodni wszystkim że wart jest tych pieniędzy , bo imo jest uch wart. Potrzeba mu tylko stabilizacji, udowodnił już na początku sezonu że potrafi grać w piłkę a tego podobnie jak z jazdą na rowerze , się nie zapomina. Ja osobiście życzę mu jak najlepiej i oby został i grał jak prawdziwy mistrz.

"Prawda jest taka, że ty jesteś słaby, a ja jestem tyranią złych ludzi. Ale staram się Ringo, naprawdę bardzo się staram być pasterzem..."
pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 marca 2011, 19:13

Dla mnie to jest wielki idiotyzm Marotty i pokazanie, jak on prowadził transfery w lecie. Po kiego grzyba umawiał się z Liverpoolem na wykupienie Aquy za 16 milionów, a teraz nagle chce zbić z ceny? Myślał, że Liverpool machnie ręką: "chcecie to bierzcie" ? :lol:

Daję głowę, że podobne cyrki będą przy transferze Quagli bądź Matriego. Zezowaty tylko nas kompromituje.

prezes3c pisze: 12 sierpnia 2020, 22:06
Sorek21 pisze: 12 sierpnia 2020, 21:45Neymar mógł trzy gole wsadzić do przerwy.
A Juventus mógł 2 razy wygrać LM między 2015 a 2017
Zablokowany