Alberto Aquilani
- jakku1
- Juventino
W meczu kadry Aqua pokazal, ze grac NAPRAWDE potrafi.Antichrist pisze:Niestety Alberto ostatnimi czasy bardzo obniżył loty, aczkolwiek mam nadzieję, że wróci do tego, co prezentował na samym początku i warto będzie zainwestować w niego kasę.Cobra pisze:Moim zdaniem, Aqua powinien zostac wykupiony. Razem z Melo doskonale sie uzupelniaja i bez jednego, ani bez drugiego nasz srodek drugiej lini lezy. Jest to gracz niezwykle kreatywny, i uwazam, ze gdyby dorwal sie do niego klasowy trener, to nie raz, ani nawet nie dwa, bysmy na rekach go nosili.
Licze, ze to wszystko oznacza zwyzke formy. Najwyzszy czas!
- bajbek17
- Juventino
Też bym tego chciał, ale obawiam się, że chciał zaimponować selekcjonerowi czego nie musi robić już w klubie bo Luigi pomimo spadku formy ciągle na niego stawia.jakku1 pisze:W meczu kadry Aqua pokazal, ze grac NAPRAWDE potrafi.Antichrist pisze:Niestety Alberto ostatnimi czasy bardzo obniżył loty, aczkolwiek mam nadzieję, że wróci do tego, co prezentował na samym początku i warto będzie zainwestować w niego kasę.Cobra pisze:Moim zdaniem, Aqua powinien zostac wykupiony. Razem z Melo doskonale sie uzupelniaja i bez jednego, ani bez drugiego nasz srodek drugiej lini lezy. Jest to gracz niezwykle kreatywny, i uwazam, ze gdyby dorwal sie do niego klasowy trener, to nie raz, ani nawet nie dwa, bysmy na rekach go nosili.
- wagner
- Juventino
myślenie że w klubie gra słabo bo ma pewne miejsce w składzie jest chyba bardzo głupim myśleniem, bo wiadomo że każdy piłkarz chce grać jak najlepiej, a bardzo trudno jest utrzymać równy poziom przez cały sezon, jeśli jeszcze do tego dojdzie spadek całej drużyny . .bajbek17 pisze:Też bym tego chciał, ale obawiam się, że chciał zaimponować selekcjonerowi czego nie musi robić już w klubie bo Luigi pomimo spadku formy ciągle na niego stawia.jakku1 pisze:W meczu kadry Aqua pokazal, ze grac NAPRAWDE potrafi.Antichrist pisze:
Niestety Alberto ostatnimi czasy bardzo obniżył loty, aczkolwiek mam nadzieję, że wróci do tego, co prezentował na samym początku i warto będzie zainwestować w niego kasę.

- wagner
- Juventino
ale niepozyskanie Aquilaniego = kolejna rewolucja
wtedy to ja padam
kolejna rewolucja i kolejne 7/6 miejsce
a wydawało się że do pierwszej 11 pozyskamy tylko kogoś na LP, a tu się robi że będziemy potrzebować PO, LO, LP, ŚP, N + rezerwowi BR, ŚP, N a te wszystko pozycje znowu będą musiał być uzupełnione za grosze i znowu będziemy się rozdrabniać :doh: Matineza za 12 a za Alberto nie chcą dać o 4 mil euro (a i tak wydaje mi się że Liverpool opuści z ceny
) . . nie wiadomo czy :rotfl: czy :płaczę: pf

- Eric6666
- Juventino
oby z tym Pastore to były jaja, bo czeka znowu nas zabawa jak z Diego, przychodzi gwiazda i cała taktyka znowu od nowa -_-
http://www.solojuve.com/transfery/juve_ ... _taiwo.php
podobno walczymy o Taiwo -_- już to widzę jak Marotta chce kogoś na boki obrony
Aquillani jest dobrym zawodnikiem, ale widać, że brakuje mu motywacji + nie ma z kim grać, bo co on sam może? osobiście nie podobają mi się kosmiczne odstępy formacji od siebie ( obrona ==pomoc==atak ) ;/
niestety znowu wydaje mi się, że kolejne letnie mercato będzie najlepsze jak zmieni się pare osób u góry, niekoniecznie na boisku.
http://www.solojuve.com/transfery/juve_ ... _taiwo.php
podobno walczymy o Taiwo -_- już to widzę jak Marotta chce kogoś na boki obrony
Aquillani jest dobrym zawodnikiem, ale widać, że brakuje mu motywacji + nie ma z kim grać, bo co on sam może? osobiście nie podobają mi się kosmiczne odstępy formacji od siebie ( obrona ==pomoc==atak ) ;/
niestety znowu wydaje mi się, że kolejne letnie mercato będzie najlepsze jak zmieni się pare osób u góry, niekoniecznie na boisku.
- maati
- Juventino
Aquillani przekonywał mnie do siebie na początku sezonu, teraz mam spore wątpliwości czy jest on wart aż 16 milionów. Za tą kasę można sprowdzic lepszego środkowego np Mascherano. Chociaż z naszym mistrzem negocjacji możemy raczej o nim zapomniec.
- Pan Mietek
- Juventino
Mascherano nie jest rozgrywającym. Dwoma DMF w środku pola raczej się nie gra, chyba, że przed nimi jest kreatywny zawodnik. W sumie, niezłym wyjściem jest wykupienie Aquy i do tego Mascherano. To piłkarz, który na pewno się sprawdzi we Włoszech. W Hiszpanii mu nie idzie, bo tam nie pozwala się na ostrą grę i bardzo ważna jest technika, w Serie A dałby radę.maati pisze:Aquillani przekonywał mnie do siebie na początku sezonu, teraz mam spore wątpliwości czy jest on wart aż 16 milionów. Za tą kasę można sprowdzic lepszego środkowego np Mascherano. Chociaż z naszym mistrzem negocjacji możemy raczej o nim zapomniec.
- Łukasz
- Juventino
Biorąc pod uwagę naszą obecną sytuację i aspiracje Argentyńczyka - Mascherano nie jest piłkarzem w naszym zasięgu.
- Pan Mietek
- Juventino
Co prawda to prawda. Chociaż, nigdy nie wiadomo. Ciekawe czy on w ogóle myśli o wyprowadzce?Łukasz pisze:Biorąc pod uwagę naszą obecną sytuację i aspiracje Argentyńczyka - Mascherano nie jest piłkarzem w naszym zasięgu.
- Wojtek
- Juventino
ale może wrócił mu rozum do głowy i znudziło mu się siedzienie w wielkiej drużynie...pewnie chce grać chłopak i tu jest nasza sznasa pytanie za ile?maati pisze:Czytałem gdzieś, że on specjalnie przeprowadził się do Barcelony po to żeby odnosic sukcesy w LM jeśli naprawdę o to chodziło to raczej nie przeprowadzi się do nas.
Więc jeśli udało by się go sprowadzić to wykup Aquy nie wchodziłby w gre

- Łoles
- Juventino
Mam nadzieję że zostanie wykupiony i udowodni wszystkim że wart jest tych pieniędzy , bo imo jest uch wart. Potrzeba mu tylko stabilizacji, udowodnił już na początku sezonu że potrafi grać w piłkę a tego podobnie jak z jazdą na rowerze , się nie zapomina. Ja osobiście życzę mu jak najlepiej i oby został i grał jak prawdziwy mistrz.
"Prawda jest taka, że ty jesteś słaby, a ja jestem tyranią złych ludzi. Ale staram się Ringo, naprawdę bardzo się staram być pasterzem..."
- pan Zambrotta
- Juventino
Dla mnie to jest wielki idiotyzm Marotty i pokazanie, jak on prowadził transfery w lecie. Po kiego grzyba umawiał się z Liverpoolem na wykupienie Aquy za 16 milionów, a teraz nagle chce zbić z ceny? Myślał, że Liverpool machnie ręką: "chcecie to bierzcie" ? :lol:
Daję głowę, że podobne cyrki będą przy transferze Quagli bądź Matriego. Zezowaty tylko nas kompromituje.
Daję głowę, że podobne cyrki będą przy transferze Quagli bądź Matriego. Zezowaty tylko nas kompromituje.