Serie A (27): JUVENTUS 0-2 Bologna
- karosznurek
- Juventino
W pierwszej kolejności trzeba Iaquinte zmienić, jeśli chcemy wygrać.
"Vincere non importante l'unica cosa che conta."
- romek20.20
- Juventino
jak narazie to nie jest mecz, tylko dobranocka dla dzieci
"Nazywam się Agnelli, a to do czegoś zobowiązuje"
"Moim priorytetem jest boisko, nie kontrakt". - A. Del Piero
"Moim priorytetem jest boisko, nie kontrakt". - A. Del Piero
- jakku1
- Juventino
Nom. Iaquinta gra piach. Najslabszy w Naszej druzynie.
Na duzy plus Melo i Matri. Na maly plus Krasic. Na minus zdecydowanie Iaquinta. Grygera zupelnie niewidoczny z przodu. Martinez mial niezly poczatek, potem bylo troche gorzej. Obrona bez bledow, ale tez trzeba powiedziec, ze Bologna tylko sie broni.
W drugiej polowie widzialbym na boisku Toniego albo Del Piero.
Na duzy plus Melo i Matri. Na maly plus Krasic. Na minus zdecydowanie Iaquinta. Grygera zupelnie niewidoczny z przodu. Martinez mial niezly poczatek, potem bylo troche gorzej. Obrona bez bledow, ale tez trzeba powiedziec, ze Bologna tylko sie broni.
W drugiej polowie widzialbym na boisku Toniego albo Del Piero.
- Vincitore
- Juventino
Iaquinta i Martinez wyjazd z boiska i po placku w japę każdy za grę w pierwszej połowie. Dawać Pepe niech coś ruszy na skrzydle i Toni co by wrzutkę jakąś zbił do bramki i będzie dobrze. Melo najlepszy póki co na boisku, nie możemy tego nie wygrać.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Ludzie co za żenada...nie mam już sił. To co wyprawia ,,pinokio'' i Martinez to kryminał!!! Martineza bym strzelił w łeb za to co robi, on się z głupim na rozumy pozamieniał? :shock: 12 mln. :!: Del Neri wystawieniem Iaquinty zakpił z kibiców...mając do dyspozycji Alexa i Toniego. Nie da się tego oglądać, 2 chopów do boksu i Del Piero z Pepe na boisko!
Bologna jest przetragiczna! Wtyd, że nie strzeliliśmy im gola :roll:
I ta podręcznikowa ,,dziura'' Grygery

Bologna jest przetragiczna! Wtyd, że nie strzeliliśmy im gola :roll:
I ta podręcznikowa ,,dziura'' Grygery

- Kubba
- Juventino
Utrzymujemy się praktycznie cały czas przy piłce, ale pod bramką Bolognii nie potrafimy stworzyć dobrej i groźnej sytuacji. Jedyną zmarnował Iaquinta trafiając w słupek...
Martinez? Ten gość powinien mieć za przezwisko Padaka, a nie Malaka... Przecież to co on prezentuje to sezonowcy Barcy nazwaliby "totalnym antyfutbolem". Trzeba się go pozbyć jak najszybciej...
Pepe za Martineza i Del Piero/Toni za Vicka...
Martinez? Ten gość powinien mieć za przezwisko Padaka, a nie Malaka... Przecież to co on prezentuje to sezonowcy Barcy nazwaliby "totalnym antyfutbolem". Trzeba się go pozbyć jak najszybciej...
Pepe za Martineza i Del Piero/Toni za Vicka...
- Moonk
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Kolejny raz gramy w 10, Martinez widzę, że nadal jest zmęczony tyle już się nagrała chłopina w tym sezonie, że nawet mu się biegać nie chcę, nie chciało mi się liczyć ilości jego strat, ale napewno było ich sporo.
Krasic widać, że troszkę odpoczął i odrazu dyga na prawej stronie jak po dopalaczach, szkoda tylko tych jego wrzutek, ale to jest chyba syndrom Juve, bo na początku miał je naprawdę na wysokim poziomie, a ostatnio rzadko kiedy mu wychodzą.
Mecz jest do wygrania, chociaż jak patrzę na obydwie drużyny to się zastanawiam która grała mecz w środku tygodnia, a która się opieprzała na treningach.Iaquinta jak zwykle miał już chyba z 2 dogodne sytuacje, może jak będzie miał jeszcze z 3 to uda mu się strzelić bramkę
Pepe za Martineza, w drugiej połowie...to pewne :!: :!:
Krasic widać, że troszkę odpoczął i odrazu dyga na prawej stronie jak po dopalaczach, szkoda tylko tych jego wrzutek, ale to jest chyba syndrom Juve, bo na początku miał je naprawdę na wysokim poziomie, a ostatnio rzadko kiedy mu wychodzą.
Mecz jest do wygrania, chociaż jak patrzę na obydwie drużyny to się zastanawiam która grała mecz w środku tygodnia, a która się opieprzała na treningach.Iaquinta jak zwykle miał już chyba z 2 dogodne sytuacje, może jak będzie miał jeszcze z 3 to uda mu się strzelić bramkę

Pepe za Martineza, w drugiej połowie...to pewne :!: :!:
- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Na razie najlepszy Melo. Najgorszy Iaquinta i Martinez.
Dzisiaj dokładnie widać, dlaczego musimy wykupić Aquilaniego! Marchisio jest słaaaaaby!
Mam nadzieję, że DelNeri nie uraczy nas jakąś taktyczną zmianą w stylu Melo->Pepe... Obowiązkowo Toni/Alex za Iaquintę.
FORZA JUVE!!!
Dzisiaj dokładnie widać, dlaczego musimy wykupić Aquilaniego! Marchisio jest słaaaaaby!
Mam nadzieję, że DelNeri nie uraczy nas jakąś taktyczną zmianą w stylu Melo->Pepe... Obowiązkowo Toni/Alex za Iaquintę.
FORZA JUVE!!!
- juventini22
- Juventino
Jak mamy wygrac jak jedna sytuacje se stworzylismy smiech an sali, zal patrzec
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Nie żeby coś ale pomyślałem o tym samym.^FAZZI^ pisze:Czy Chiellini ok. 10 min dostał sraczki ?
Lub też Bologna wykreuje pierwszą i ostatnią sytuację w meczu, strzelą nam bramkę i przegramy 1:0, a wtedy usłyszymy, że nas dziko zaskoczyli.mnowo pisze:Coś mi się zdaje, że może być taki scenariusz: po szarpaninie i nieco drewnianej grze strzelimy na 1:0, a Del Neri ogłosi, że wyszliśmy na prostą.
Iaquinta nie powinien grać. On się kompromituje. Nie sądziłem, że to powiem, ale myślę, że Marotta dobrze zrobił sprowadziając Toniego, którego mam nadzieję zobaczyć TUŻ po pierwszym gwizdku w drugiej połowie.
- Marian.
- Juventino
Boże niech ten Iaquinta już zejdzie, bo żal patrzeć. Martinez też słabo - cały czas się kiwa i cały czas traci. Najlepiej do tej pory Melo. Gra na prawdę dobrze. Co do reszty - nieźle.
Strasznie przydałby się dziś Quagliarella, bo Matri sam w ataku nic nie zdziała, a Vickowi się piłka od sęków cały czas odbija.
Miejmy nadzieję, że w drugiej połowie będzie lepiej i wygramy ten mecz.
Strasznie przydałby się dziś Quagliarella, bo Matri sam w ataku nic nie zdziała, a Vickowi się piłka od sęków cały czas odbija.
Miejmy nadzieję, że w drugiej połowie będzie lepiej i wygramy ten mecz.
- ewerthon
- Juventino
Przecież jego nominalną pozycją jest prawe skrzydło ataku lub cofnięty napastnik. Dzisiaj obaj z Iaquintą walczą o miano zawodnika który częściej upadnie, pewnie założyli się o to przed meczem.mazi12 pisze: Pierwszy raz chyba zobaczę Martineza na swojej nominalnej pozycji.
Żałosne widowisko, pewnie Pepe wejdzie w drugiej połowie, jakoś mnie to w ogóle nie cieszy.
- nowik92
- Juventino
Mi tam mecz się podoba...romek20.20 pisze:jak narazie to nie jest mecz, tylko dobranocka dla dzieci
W końcu coś musi wpaść (prawda?) tak jak było w ostatnim meczu Interu w LM, Bayern cisnął, cisnął i wreszcie strzelili.
Melo mecz życia?
Krasic jak zwykle biega jak szalony
Matri wystawił VI na 'setkę', a skończyło się... kontuzją zapewne VI na kolejne milion miesięcy
Martineza zostawię bez komenatrza
Storari pewny jak i od początku sezonu (teraz pewno ktoś się przyczepi do jednej interwencji jakiejś)
Dawać Toniego lub Del Piero i kończymy ten mecz z wynikiem na +, innej opcji nie widzę :naughty: