Stroje na sezon 2011/2012
- alex_KiNiO
- Juventino
No ewidentnie "super spece" firmi Nike.... : |Martin pisze:Jak już rozmawiamy o projektach to powiedzcie mi co za kretyn w tym sezonie tak "fąfastycznie" wkomponował nazwę sponsora na naszych koszulkach? Hę?
A swoją drogą. Pewnie małe szanse, żeby któryś z kibicowskich projektów wszedł w życie oficjalnie. Więc może zróbmy akcję i zamówmy takie koszulki od jakiegoś producenta. Przecież to świetne wzory, które pewnie wielu z nas by chciało.

Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- @D@$
- Juventino
To wygląda tak jakby ktoś dokleił logo sponsora do gotowych koszulek. Trochę tak jak te kartki uczestników castingu Idola.Martin pisze:Jak już rozmawiamy o projektach to powiedzcie mi co za kretyn w tym sezonie tak "fąfastycznie" wkomponował nazwę sponsora na naszych koszulkach? Hę?
- ewerthon
- Juventino
To raczej nie jest kolor różowy, bardziej przypomina lawendowy.wagner pisze:tabo89 pisze:tabo89 pisze:Wyjazdowa:
nawet nawet ten pink kolor, zawsze może być też lepiej (albo gorzej
)
Ta z Del Piero na plecach miażdży wszystkie

- JuveFilip_8_
- Juventino
wg mnie? KONTRAKT ze sponsoremMartin pisze:Jak już rozmawiamy o projektach to powiedzcie mi co za kretyn w tym sezonie tak "fąfastycznie" wkomponował nazwę sponsora na naszych koszulkach? Hę?
Ludzie patrza i myślą sobie, co to tak tutaj nie pasuje? aaa, BetClick - reklama działa

- tabo89
- Juventino
Dużo lepiej by działała gdyby ludzie patrzeli na tą koszulkę i powiedzieli - o jaka zarąbista i jak ten BetClic świetnie wpasowany. Pozostałe zespoły mają to logo lepiej wpasowane (Lyon, Marsylia). Te zespoły miały wcześniej podpisane umowy sponsorskie, my tak trochę na ostatnią chwilę więc może to jest ten powód. Szczerze mówiąc mam taką nadzieję bo to by oznaczało, że w następnym sezonie będzie to jakoś wyglądało. Z drugiej strony z Balocco kontrakt został podpisany w trakcie sezonu a wygląda elegancko..
- CzarnyZkultury
- Juventino
2016 rok.francois pisze:Wie ktoś do kiedy mamy umowę z Nike?
bardzo dobry pomysł, szczególnie ta koszulka różowa(z 11 na plecach) i niebieska przypadły mi do gustualex_KiNiO pisze:może zróbmy akcję i zamówmy takie koszulki od jakiegoś producenta. Przecież to świetne wzory, które pewnie wielu z nas by chciało. Wink (oczywiście bez znaczka Nike Razz )

- mnowo
- Qualità Juventino
Hmm hmm... my na ostatnią chwilę? Nie powiedziałbym chyba, że BetClic wpadł na ostatnią chwilę...tabo89 pisze:Dużo lepiej by działała gdyby ludzie patrzeli na tą koszulkę i powiedzieli - o jaka zarąbista i jak ten BetClic świetnie wpasowany. Pozostałe zespoły mają to logo lepiej wpasowane (Lyon, Marsylia). Te zespoły miały wcześniej podpisane umowy sponsorskie, my tak trochę na ostatnią chwilę więc może to jest ten powód. Szczerze mówiąc mam taką nadzieję bo to by oznaczało, że w następnym sezonie będzie to jakoś wyglądało. Z drugiej strony z Balocco kontrakt został podpisany w trakcie sezonu a wygląda elegancko..

- KielbikJUVE
- Juventino
Aktualnie jest najgorsza koszulka jaką mogli by Najkowcy wymyśleć. W przyszłym sezonie napewno będzie lepsza
To jest pewne...

- gruzin_juve
- Juventino
W pełni się zgadzam. Dla mnie największą padaką jest ta ordynarna czcionka :evil: .KielbikJUVE pisze:Aktualnie jest najgorsza koszulka jaką mogli by Najkowcy wymyśleć. W przyszłym sezonie napewno będzie lepszaTo jest pewne...
Dobrze przynajmniej, że nie mamy takiej jaszczury na koszulce jak tamci...z tego.
CIAO IL CAPITANO
- Vanquish
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Ta mi najbardziej przypadła do gustu. Ale, może i jestem dziwny, nie lubię kołnierzyków. Nie wiem sam czemu.Mateuszello pisze:Pamięta ktoś te projekty z zeszłego roku? Nie były takie złe:
Ta chociaż Adidasa fajnie się prezentowała
No i Peroni, mógłbym wspierać Juve codziennie 8)
- Mateuszello
- Juventino
Na domową:

Na wyjazdową:

I ztymi koszulkami wygrywamy ligę, PW i wychodzimy z grupy LM

Na wyjazdową:

- Brutalo
- Juventino
Słitaśne że huhuMateuszello pisze:Na domową:
Na wyjazdową:

A obecne są złe, ale się człowiek przyzwyczaił.
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
My to w ogóle mamy ciekawe umowy sponsorskie. Jeśli dobrze pamiętam to według nowej, dłuższej umowy Balocco będzie w 1/3 wszystkich meczów. To znaczy że żaden sponsor nie był zainteresowany żeby zapłacić za pełne prawa do koszulek wyjazdowych? Albo, że BetClic zapłacił więcej od siebie, żebyśmy częściej grali w pierwszych strojach?tabo89 pisze:Z drugiej strony z Balocco kontrakt został podpisany w trakcie sezonu a wygląda elegancko..
Albo będzie trzeci sponsor, który będzie na koszulkach raz na pięć meczów
- JuveFilip_8_
- Juventino
tabo89 pisze:Dużo lepiej by działała gdyby ludzie patrzeli na tą koszulkę i powiedzieli - o jaka zarąbista i jak ten BetClic świetnie wpasowany. Pozostałe zespoły mają to logo lepiej wpasowane (Lyon, Marsylia). Te zespoły miały wcześniej podpisane umowy sponsorskie, my tak trochę na ostatnią chwilę więc może to jest ten powód. Szczerze mówiąc mam taką nadzieję bo to by oznaczało, że w następnym sezonie będzie to jakoś wyglądało. Z drugiej strony z Balocco kontrakt został podpisany w trakcie sezonu a wygląda elegancko..
z tym terminem podpisania konraktu to wydaje mi sie bledna teza. Mamy XXI wiek i taka technologie, takich specjalistów, ze wpasowanie loga w koszulke zajmuje do 15 minut.
Bayern i T-Mobile tez maja T-Mobile beznadziejnie wpasowane, wydaje mi sie wlasnie dlatego, zeby zauważyć co tam jest.