Stroje na sezon 2011/2012

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
Zablokowany
alex_KiNiO

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 lutego 2011, 12:56

Martin pisze:Jak już rozmawiamy o projektach to powiedzcie mi co za kretyn w tym sezonie tak "fąfastycznie" wkomponował nazwę sponsora na naszych koszulkach? Hę?
No ewidentnie "super spece" firmi Nike.... : |

A swoją drogą. Pewnie małe szanse, żeby któryś z kibicowskich projektów wszedł w życie oficjalnie. Więc może zróbmy akcję i zamówmy takie koszulki od jakiegoś producenta. Przecież to świetne wzory, które pewnie wielu z nas by chciało. :wink: (oczywiście bez znaczka Nike :P )

Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości.
Gianni Agnelli
@D@$

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 lutego 2011, 13:31

Martin pisze:Jak już rozmawiamy o projektach to powiedzcie mi co za kretyn w tym sezonie tak "fąfastycznie" wkomponował nazwę sponsora na naszych koszulkach? Hę?
To wygląda tak jakby ktoś dokleił logo sponsora do gotowych koszulek. Trochę tak jak te kartki uczestników castingu Idola.

ewerthon

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 25 lutego 2011, 14:04

wagner pisze:
tabo89 pisze:
tabo89 pisze:Wyjazdowa:
Obrazek

:ok: nawet nawet ten pink kolor, zawsze może być też lepiej (albo gorzej :prochno: )
To raczej nie jest kolor różowy, bardziej przypomina lawendowy.

Ta z Del Piero na plecach miażdży wszystkie :ok: Ja nie mam żadnej nowszej koszulki, nie podobają mi się po prostu. Nadal mam tą z sezonu 2006/2007 i uważam, że do tej pory nic fajniejszego nie zrobili.

JuveFilip_8_

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 lutego 2011, 15:17

wg mnie? KONTRAKT ze sponsorem
Ludzie patrza i myślą sobie, co to tak tutaj nie pasuje? aaa, BetClick - reklama działa :)

Obrazek
tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 lutego 2011, 15:26

Dużo lepiej by działała gdyby ludzie patrzeli na tą koszulkę i powiedzieli - o jaka zarąbista i jak ten BetClic świetnie wpasowany. Pozostałe zespoły mają to logo lepiej wpasowane (Lyon, Marsylia). Te zespoły miały wcześniej podpisane umowy sponsorskie, my tak trochę na ostatnią chwilę więc może to jest ten powód. Szczerze mówiąc mam taką nadzieję bo to by oznaczało, że w następnym sezonie będzie to jakoś wyglądało. Z drugiej strony z Balocco kontrakt został podpisany w trakcie sezonu a wygląda elegancko..

Obrazek
Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 lutego 2011, 15:39

tabo89 pisze: Wyjazdowa:
Obrazek
Obrazek
Rewelacyjne, szczególnie ta z Matrim.

CzarnyZkultury

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 lutego 2011, 15:40

francois pisze:Wie ktoś do kiedy mamy umowę z Nike?
2016 rok.
alex_KiNiO pisze:może zróbmy akcję i zamówmy takie koszulki od jakiegoś producenta. Przecież to świetne wzory, które pewnie wielu z nas by chciało. Wink (oczywiście bez znaczka Nike Razz )
bardzo dobry pomysł, szczególnie ta koszulka różowa(z 11 na plecach) i niebieska przypadły mi do gustu ;)

mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 lutego 2011, 16:34

tabo89 pisze:Dużo lepiej by działała gdyby ludzie patrzeli na tą koszulkę i powiedzieli - o jaka zarąbista i jak ten BetClic świetnie wpasowany. Pozostałe zespoły mają to logo lepiej wpasowane (Lyon, Marsylia). Te zespoły miały wcześniej podpisane umowy sponsorskie, my tak trochę na ostatnią chwilę więc może to jest ten powód. Szczerze mówiąc mam taką nadzieję bo to by oznaczało, że w następnym sezonie będzie to jakoś wyglądało. Z drugiej strony z Balocco kontrakt został podpisany w trakcie sezonu a wygląda elegancko..
Hmm hmm... my na ostatnią chwilę? Nie powiedziałbym chyba, że BetClic wpadł na ostatnią chwilę... :think: A poza tym może coś przyświrowali z włoskiego BetClica i zażyczyli sobie logo na białym tle - choć i to wtedy da się rozegrać lepiej niż taką "vlepką".

KielbikJUVE

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 lutego 2011, 17:08

Aktualnie jest najgorsza koszulka jaką mogli by Najkowcy wymyśleć. W przyszłym sezonie napewno będzie lepsza :) To jest pewne...

Obrazek
gruzin_juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 lutego 2011, 18:50

KielbikJUVE pisze:Aktualnie jest najgorsza koszulka jaką mogli by Najkowcy wymyśleć. W przyszłym sezonie napewno będzie lepsza :) To jest pewne...
W pełni się zgadzam. Dla mnie największą padaką jest ta ordynarna czcionka :evil: .

Dobrze przynajmniej, że nie mamy takiej jaszczury na koszulce jak tamci...z tego.

CIAO IL CAPITANO
Vanquish

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy
Otrzymał podziękowanie: 6 razy

Nieprzeczytany post 25 lutego 2011, 19:48

Mateuszello pisze:Pamięta ktoś te projekty z zeszłego roku? Nie były takie złe:
Obrazek
Ta chociaż Adidasa fajnie się prezentowała
Ta mi najbardziej przypadła do gustu. Ale, może i jestem dziwny, nie lubię kołnierzyków. Nie wiem sam czemu.
No i Peroni, mógłbym wspierać Juve codziennie 8)

Mateuszello

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 lutego 2011, 20:49

Na domową:
Obrazek
Na wyjazdową:

Obrazek
I ztymi koszulkami wygrywamy ligę, PW i wychodzimy z grupy LM :prochno:

Brutalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 lutego 2011, 21:13

Mateuszello pisze:Na domową:
Obrazek
Na wyjazdową:

Obrazek
I ztymi koszulkami wygrywamy ligę, PW i wychodzimy z grupy LM :prochno:
Słitaśne że huhu :bravo:
A obecne są złe, ale się człowiek przyzwyczaił.

Obrazek
WWW.PAJACYK.PL <-- KLIKNIJ
Ouh_yeah

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 lutego 2011, 08:29

tabo89 pisze:Z drugiej strony z Balocco kontrakt został podpisany w trakcie sezonu a wygląda elegancko..
My to w ogóle mamy ciekawe umowy sponsorskie. Jeśli dobrze pamiętam to według nowej, dłuższej umowy Balocco będzie w 1/3 wszystkich meczów. To znaczy że żaden sponsor nie był zainteresowany żeby zapłacić za pełne prawa do koszulek wyjazdowych? Albo, że BetClic zapłacił więcej od siebie, żebyśmy częściej grali w pierwszych strojach?

Albo będzie trzeci sponsor, który będzie na koszulkach raz na pięć meczów :smile: Polskie mleko np.

JuveFilip_8_

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 lutego 2011, 09:34

tabo89 pisze:Dużo lepiej by działała gdyby ludzie patrzeli na tą koszulkę i powiedzieli - o jaka zarąbista i jak ten BetClic świetnie wpasowany. Pozostałe zespoły mają to logo lepiej wpasowane (Lyon, Marsylia). Te zespoły miały wcześniej podpisane umowy sponsorskie, my tak trochę na ostatnią chwilę więc może to jest ten powód. Szczerze mówiąc mam taką nadzieję bo to by oznaczało, że w następnym sezonie będzie to jakoś wyglądało. Z drugiej strony z Balocco kontrakt został podpisany w trakcie sezonu a wygląda elegancko..

z tym terminem podpisania konraktu to wydaje mi sie bledna teza. Mamy XXI wiek i taka technologie, takich specjalistów, ze wpasowanie loga w koszulke zajmuje do 15 minut.
Bayern i T-Mobile tez maja T-Mobile beznadziejnie wpasowane, wydaje mi sie wlasnie dlatego, zeby zauważyć co tam jest.

Obrazek
Zablokowany