Wszystko o AS Roma
- Pan Mietek
- Juventino
Mecz faktycznie był wyrównany, tzn. obie drużyny grały równie przeciętnie
Co nie zmienia faktu, że Roma zasłużyła. Mnie też cieszy ten wynik, bo dystans do Milanu zmniejszyliśmy

- Vimes
- Juventino
Każdy kij ma dwa końce - Roma zmniejszyła dystans do nas. Walka o pierwszą czwórkę zapowiada się naprawdę emocjonująco.Mietson pisze:Mecz faktycznie był wyrównany, tzn. obie drużyny grały równie przeciętnieCo nie zmienia faktu, że Roma zasłużyła. Mnie też cieszy ten wynik, bo dystans do Milanu zmniejszyliśmy
- jareckik
- Juventino
Roma właśnie dostała mały prezencik od sędziów w postaci karnego z d... Kapelusza
- gruzin_juve
- Juventino
http://www.goal.com/en/news/11/transfer ... ars-to-win Komentarz pani prezes do wczorajszego meczu.
Niestety trudno się z nią nie zgodzić
Niestety trudno się z nią nie zgodzić

CIAO IL CAPITANO
- Pan Mietek
- Juventino
Ja się nie zdziwię jak równocześnie z Siwym, wyleci Ancelotti z Chelsea i przejmie jego posadę<<W@jTEk>> pisze:Roma dzisiaj od 3:0 do 3:4 :shock: Ale polew...![]()
Ranieri chyba coraz bliżej odejścia...jestem czy już po odpadnięciu z CL go wywalą czy po dopadnięciu z CI

Roma jest magiczna. Tylko oni potrafią w kilkanaście minut stracić 3 gole

- ewerthon
- Juventino
Ranieri przestał panować nad sytuacją, ale co mu się dziwić, Roma od dłuższego czasu nie miała dobrego okienka transferowego, mają tylu słabych piłkarzy co Juventus i ich pozycja ligowa wcale nie jest zaskoczeniem spoglądając na skład jakim dysponują. Jeśli nowy właściciel sypnie kasą to być może coś się zmieni, bo bez tego na stałe dołączą do reszty ligowych średniaków, gdzie Juventus już się znajduję.
- Wojtek
- Juventino
Nie, nie chcemy. Przynajmniej ja nie chce. Ranieri już w Italii nie ma czego szukać! Niech idziej do Anglii, może ponownie obejmnie Chelsea bo tam też się szykują rozsadyPaolo#3 pisze: Co do Ranieriego - czy mi się zdaje, czy Wy chcecie go z powrotem w Juve

- Myzarel
- Juventino
No i Siwy podał się do dymisji: http://www.asroma.pl/index.php?id=5904
Ciekaw jestem niezmiernie kto go teraz zastąpi.
Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie. - Giampiero Boniperti
- Monte Cristo
- Juventino
A jeszcze pare dni temu gdy kibice domagali sie odejscia to odstrajal takie fochy jak u nas, mowiac ze sie nigdzie nie rusza i odstrzelil tekst Ferrary o tonacym statku. Dziwne.Myzarel pisze:No i Siwy podał się do dymisji: http://www.asroma.pl/index.php?id=5904
- darek
- Juventino
- Giacobbneri
- Juventino
Najśmieszniejsze jest to że Roma ma praktycznie tyle samo punktów co my i łatwiejszy terminarz. Wciąż gra w europejskich pucharach (wcale nie jestem przekonany że nie ograją Szachtara w dwumeczu) mimo braku poważnych wzmocnień a mimo to decydują się na zmiany. A my odpadliśmy z LE (!), szans na el. LM praktycznie już nie mamy a ciągle wszyscy są zadowoleni. Jak pokazuje przypadek Ranieriego nie da się oszukać przeznaczenia. Siwy też zawsze odchodził z klubów w niesławie i prędzej czy później czeka to też Delneriego 
Też jestem ciekaw kto będzie następcą Ranieriego. Czyżby Carlo Ancelotti był na wylocie z Chelsea ? Wydaje mi się że prędzej czy później (czyt. latem) Carlo zagości w Rzymie. Teraz najwyżej zatrudnią jakiegoś tymczasowego trenera. Na stronie asr wyczytałem :

Też jestem ciekaw kto będzie następcą Ranieriego. Czyżby Carlo Ancelotti był na wylocie z Chelsea ? Wydaje mi się że prędzej czy później (czyt. latem) Carlo zagości w Rzymie. Teraz najwyżej zatrudnią jakiegoś tymczasowego trenera. Na stronie asr wyczytałem :
W sumie już u nich pracuje i trenuje młodzież. Na emeryturę odszedł trzy sezony temu. Byłoby ciekawie. Nigdy bym nie przepuszczał że Aeroplanino będzie nawet nie tyle trenerem co będzie wymieniany jako kandydat do trenera czołowego klubuWśród potencjalnych następców Ranieriego, najczęściej wymienia się nazwisko Vincenzo Montelli.

Ouaresma, Benzema, Van Der Vaart i Huntelaar - takie rzeczy tylko w FM-ie !
Marnotta gdzie te transfery ? Delneri gdzie ta piękna gra ?
Moggi wróć !!! Lato 2011 już niedługo !!!
Marnotta gdzie te transfery ? Delneri gdzie ta piękna gra ?
Moggi wróć !!! Lato 2011 już niedługo !!!