Wszystko o AS Roma

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Pan Mietek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 grudnia 2010, 18:09

Mecz faktycznie był wyrównany, tzn. obie drużyny grały równie przeciętnie :) Co nie zmienia faktu, że Roma zasłużyła. Mnie też cieszy ten wynik, bo dystans do Milanu zmniejszyliśmy

Vimes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 grudnia 2010, 18:51

Mietson pisze:Mecz faktycznie był wyrównany, tzn. obie drużyny grały równie przeciętnie :) Co nie zmienia faktu, że Roma zasłużyła. Mnie też cieszy ten wynik, bo dystans do Milanu zmniejszyliśmy
Każdy kij ma dwa końce - Roma zmniejszyła dystans do nas. Walka o pierwszą czwórkę zapowiada się naprawdę emocjonująco.

Obrazek
jareckik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 stycznia 2011, 21:05

Roma właśnie dostała mały prezencik od sędziów w postaci karnego z d... Kapelusza

Obrazek

http://zmieleni.pl/ - postaw na jednomandatowe okręgi wyborcze!
gruzin_juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 stycznia 2011, 20:30

http://www.goal.com/en/news/11/transfer ... ars-to-win Komentarz pani prezes do wczorajszego meczu.
Niestety trudno się z nią nie zgodzić :angry:

CIAO IL CAPITANO
Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lutego 2011, 16:51

Roma dzisiaj od 3:0 do 3:4 :shock: Ale polew...:D

Ranieri chyba coraz bliżej odejścia...jestem czy już po odpadnięciu z CL go wywalą czy po dopadnięciu z CI :prochno:

Pan Mietek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lutego 2011, 16:58

<<W@jTEk>> pisze:Roma dzisiaj od 3:0 do 3:4 :shock: Ale polew...:D

Ranieri chyba coraz bliżej odejścia...jestem czy już po odpadnięciu z CL go wywalą czy po dopadnięciu z CI :prochno:
Ja się nie zdziwię jak równocześnie z Siwym, wyleci Ancelotti z Chelsea i przejmie jego posadę :) Chelsea wczoraj odpadła z Pucharu Anglii, została im tylko Liga Mistrzów.

Roma jest magiczna. Tylko oni potrafią w kilkanaście minut stracić 3 gole :wink: Tego to nawet Juve chyba nie potrafi :D

Dravil

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lutego 2011, 17:03

Oj potrafi potrafi. Nie daleko trzeba szukać w zeszłym sezonie ze Sieną...

Obrazek
ewerthon

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 20 lutego 2011, 17:20

Ranieri przestał panować nad sytuacją, ale co mu się dziwić, Roma od dłuższego czasu nie miała dobrego okienka transferowego, mają tylu słabych piłkarzy co Juventus i ich pozycja ligowa wcale nie jest zaskoczeniem spoglądając na skład jakim dysponują. Jeśli nowy właściciel sypnie kasą to być może coś się zmieni, bo bez tego na stałe dołączą do reszty ligowych średniaków, gdzie Juventus już się znajduję.

Pałlo3

Milanista
Milanista

Nieprzeczytany post 20 lutego 2011, 17:21

Dwie bramki Paloscchiego są miłym pocieszeniem po obejrzeniu tej padaki, którą zafundował mi Milan :]

Co do Ranieriego - czy mi się zdaje, czy Wy chcecie go z powrotem w Juve :wink:

FORZA MILAN!
Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lutego 2011, 17:39

Paolo#3 pisze: Co do Ranieriego - czy mi się zdaje, czy Wy chcecie go z powrotem w Juve :wink:
Nie, nie chcemy. Przynajmniej ja nie chce. Ranieri już w Italii nie ma czego szukać! Niech idziej do Anglii, może ponownie obejmnie Chelsea bo tam też się szykują rozsady :prochno:

Myzarel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lutego 2011, 21:49

No i Siwy podał się do dymisji: http://www.asroma.pl/index.php?id=5904
Ciekaw jestem niezmiernie kto go teraz zastąpi.

Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie. - Giampiero Boniperti
Monte Cristo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lutego 2011, 21:59

Myzarel pisze:No i Siwy podał się do dymisji: http://www.asroma.pl/index.php?id=5904
Ciekaw jestem niezmiernie kto go teraz zastąpi.
A jeszcze pare dni temu gdy kibice domagali sie odejscia to odstrajal takie fochy jak u nas, mowiac ze sie nigdzie nie rusza i odstrzelil tekst Ferrary o tonacym statku. Dziwne.

darek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lutego 2011, 22:43

Mietson pisze:stracić 3 gole :wink: Tego to nawet Juve chyba nie potrafi :D
Spokojnie, Del Neri już nad tym pracuje...

Nadawaliśmy na Siwego, ale to on od powrotu z serie b był najlepszym trenerem w naszym zespole...

Obrazek
Bianconeri Siamo Noi!
Giacobbneri

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lutego 2011, 22:43

Najśmieszniejsze jest to że Roma ma praktycznie tyle samo punktów co my i łatwiejszy terminarz. Wciąż gra w europejskich pucharach (wcale nie jestem przekonany że nie ograją Szachtara w dwumeczu) mimo braku poważnych wzmocnień a mimo to decydują się na zmiany. A my odpadliśmy z LE (!), szans na el. LM praktycznie już nie mamy a ciągle wszyscy są zadowoleni. Jak pokazuje przypadek Ranieriego nie da się oszukać przeznaczenia. Siwy też zawsze odchodził z klubów w niesławie i prędzej czy później czeka to też Delneriego :)

Też jestem ciekaw kto będzie następcą Ranieriego. Czyżby Carlo Ancelotti był na wylocie z Chelsea ? Wydaje mi się że prędzej czy później (czyt. latem) Carlo zagości w Rzymie. Teraz najwyżej zatrudnią jakiegoś tymczasowego trenera. Na stronie asr wyczytałem :
Wśród potencjalnych następców Ranieriego, najczęściej wymienia się nazwisko Vincenzo Montelli.
W sumie już u nich pracuje i trenuje młodzież. Na emeryturę odszedł trzy sezony temu. Byłoby ciekawie. Nigdy bym nie przepuszczał że Aeroplanino będzie nawet nie tyle trenerem co będzie wymieniany jako kandydat do trenera czołowego klubu ;)

Ouaresma, Benzema, Van Der Vaart i Huntelaar - takie rzeczy tylko w FM-ie !

Marnotta gdzie te transfery ? Delneri gdzie ta piękna gra ?

Moggi wróć !!! Lato 2011 już niedługo !!!
Negri

Juventino
Juventino
Podziekował: 5 razy
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 21 lutego 2011, 14:23

No i mamy Vicka Montellę na ławce trenerskiej w Romie.
Prognozuję - efekt nowej miotły, kilka spotkań do przodu a potem pójdzie w dół jak Ciro Balboa Ferrara.

ODPOWIEDZ