Serie A (26): Lecce 2-0 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
RuTeK

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lutego 2011, 14:26

zawsze możemy liczyć, że gościu od Krykieta sypnie kasą...

- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "

WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
Angelu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Gdzie są ci co uważali, że lekko z palcem w pupce wygramy ten mecz 4:0?!
Panowie, trochę pokory na przyszłość...

lukatg

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

I gdzie są Ci wszyscy co mówili żeby dać szansę Marocie i Delneriemu?
3,5 dobrego transferu na 15 sprowadzonych to trochę za mało.
D..a tego murzyna w której jesteśmy jest mega pojemna, bo światełka nie widać, a nawet takie Lecce nas ru..a
Nie pamiętam kiedy ostatnio przełączyłem z meczu Juve na inny. Było to w 51 minucie gdy 4 graczy Lecce było sam na sam ze Strotarim. Polecam Old Firm Derby, za chwilę zacznie się druga połowa.

KamilTKWM

Juventino
Juventino

Tragedia.

TKWM
JuveForeverPoznan

Juventino
Juventino

marek.siedlce pisze:Eh, a ja głupi się łudziłem że coś się zmieniło :doh:
nie jestes sam. ale zakochany czlowiek glupieje.

nie winie Buffona. z taka defensywa ja bym nawet nie wchodzil na boisko.
dobrze ze zszedl Sorensen, ale IAQUINTA za niego?! :think: :doh: :angry: od razu zamienilem piwo na whisky jak to zobaczylem. nasza defensywa to najgorsza defensywa swiata, do tego brak skrzydel i kleska gotowa. nawet Trezegol w zyciowej formie nic by nie ustrzelil grajac z ta banda pajacow.
powinni oberwac po kieszeni, znalezc im psychologa, wstrzasnac. i pozbyc sie trenera, nie potrafi ani zmotywowac ani ustawic zawodnikow.
tak jak mialbym problem z wybraniem naszej 11 wszechczasow to z najgorsza 11 nie bylo by problemu

karosznurek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lutego 2011, 14:27

Mecz masakra. Nasi za dużo pozwolili rywalowi na gra w pobliżu pola karnego. Obrona nic dobrego nie pokazała, tak samo jak atak. Wprowadzenie napastnika z numerem 9 jak zawsze okazało się błędem. Martwię się o następny mecz bo znowu jest z zespołem pokroju Lecce.

"Vincere non importante l'unica cosa che conta."
Donnie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

No nie mam słów. Gra na poziomie... nie chciał bym naszej rodzimej C klasy obrażać, więc nie napiszę na jakim. I to z kim? Z Lecce, drużyną broniącą się przed spadkiem. Zmiany do dupy lekko mówiąc. Zamiast Krasicia powinien zejść Toni, wejście Iaquinty to już w ogóle nic nie wniosło, koleś nie różni się obecnie niczym od Amauriego. Długie piły Bonucciego doprowadzały mnie do szewskiej pasji. Ostatnia akcja meczu w rogu boiska wyglądała jak z meczu dorosłych z dziećmi z podstawówki, tzn. dwóch dryblasów bierze piłę i popisuje się przed pięcioma otaczającymi ich małolatami. Szkoda, że bramka z tego nie wpadła. Podobnie jak z nożyc Chevantona.

Na pocieszenie napiszę, że spokojnie mogło być ze 4:0. Więc ... cieszmy się :angry:

kosciu88

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Co za wstyd, oslabione buraki z Lecce nas jada. I pytam sie dlaczego nasi nie umieja pilki rozegrac, gorzej niz w Coca cola championship, obronca ma pilke i dluga pod pole karne rywala, sterata, odbior i znowu to samo, szkoda gadac. Del Neri powinien kazac im grac poziemi i pocwiczyc to na treningu bo chyba podania po ziemi sa dla niech za trudne :angry: :angry: :angry:

mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 20 lutego 2011, 14:28

Wstyd, że mój ukochany klub reprezentuje banda nieudaczników i przebierańców. Sezon o wiele gorszy od poprzedniego i można śmiało powiedzieć, że nie gramy już o nic. Na LM nie mamy już żadnych szans - trzeba to sobie powiedzieć wprost.

Dlaczego oni gryzą murawę w spotkaniu z interem, a z takim Lecce grają piach?

Za jakie grzechy musimy być świadkami takiego badziewia? :angry:

Iaquinta nie potrafi grać w piłkę. To drewno. Drewno się wycina.

Arrivederci Roma.

Temu klubowi nie kibicują już chyba żadne Janusze - selekcja wśród kibiców jest ostra, a tą determinują wyniki, "gra", ogólnie całe to szambo.

Angelu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lutego 2011, 14:29

karosznurek pisze:Mecz masakra. Nasi za dużo pozwolili rywalowi na gra w pobliżu pola karnego. Obrona nic dobrego nie pokazała, tak samo jak atak. Wprowadzenie napastnika z numerem 9 jak zawsze okazało się błędem. Martwię się o następny mecz bo znowu jest z zespołem pokroju Lecce.
Ale to będzie mecz po porażce. Więc teraz znów wygramy 2 mecze i wszyscy będą się cieszyć...do 3 kolejnego meczu po 2 zwycięstwach ;)

bajbek17

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nie dziwie się, że większość Włochów ma długie włosy skoro graja jak panienki. Ta liga jest żenująca.

Antichrist

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

kosciu88 pisze:Del Neri powinien kazac im grac poziemi i pocwiczyc to na treningu bo chyba podania po ziemi sa dla niech za trudne :angry: :angry: :angry:
Czego Ty wymagasz od naszego coacha? Przecież to jego jedyna, słuszna filozofia gry. 4-4-2 czterema środkowymi obrońcami i tylko wykopy do przodu, a nóż Bozia jest z nami i wygramy.

The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
Bartek88

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lutego 2011, 14:30

Oczym wy mowicie?!? To, ze BUffon dostal czerwona kartke i nie dopuscil do gola to jest jak najbardziej na plus. Niestety nie wzial pod uwage ze partacz Nel Deri nie bedzie mial pomyslu na dalsza gre.

Swoja droga, nie wiem czy to nie bedzie dobre jak niezakwalifukujemy sie do LM, spadniemy na dno. Marotta wtedy mysle, ze sam odejdzie, wroci Lucjan i mimo braku kasy pomoze nam sie odbic od dna, kupi kilku porzadnych graczy, nieoszlifowane diamenty jak to kiedys robil i bedziemy zbawieni.
Ostatnio zmieniony 20 lutego 2011, 14:31 przez Bartek88, łącznie zmieniany 2 razy.

KLIK ==>www
Mrówa

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Bastos jak to oglądał to się udławił własnym bełtem...ze śmiechu, więc z transferu nici :prochno:

Grazie Ragazzi :!: :*

Obrazek
Kubba

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Miszczowska gra obronna, miszczowskie zaangażowanie i efekt końcowy znakomity! Już nie mogę doczekać się gadek, że cały czas walczymy o Ligę Mistrzów. Ja już chyba zwątpiłem...

Zablokowany