Serie A (25): JUVENTUS 1-0 Inter
- Filip
bajbek17 pisze:Nie nazwałbym tego nawet doniesieniami a raczej wymysłami prasowymi ;-)jarmel pisze:
Krótki szpic Palermo prowadzi 1-0 z Forentiną. Pastore, który według ostatnich doniesień prasowych latem trafi do Juve :lol: , strzela bramkę.
- bajbek17
- Juventino
Racja z tych nerwów to już nawet godzin nie potrafię odliczyć...zoff pisze:Ha, żeby tylko 5 godzin. Jeszcze 6 godzin 40 minut...bajbek17 pisze: Czemu ten mecz tak późno idzie? jeszcze tylko 5 godzin i 45 minut....
- Corcky
- Juventino
Kiedyś nie musiał się wracać do tyłu po piłkę, bo mieliśmy lepszy team. Teraz kiedy często nie idzie, Alex sam próbuję brać się za rozegranie. Tym bardziej, że jest kapitanem i ciąży na nim większa odpowiedzialność. W pełni zrozumiałe, tak z psychologicznego jak i taktycznego punktu widzenia. A potrafi rozegrać/podać tak, jak nikt inny w zespole.bajbek17 pisze: Lubię go choć przyznam, że jego gra ostatnimi czasy działa mi na nerwy. Jakoś wolę go bardziej w linii ataku gdzie nie raz rozpracowali wraz z Trezege obronę przeciwnika.
Nie tyle co ratuje nam cały czas tyłki, co faktycznie od kilku tygodni ciągłe gadanie o jego egoistycznej grze jest na wyrost. Robi co może i generalnie gra poprawnie.Wcześniej trochę mnie denerwował, bo grał zbyt samolubnie, ale od początku tego roku przy słabej formie Krasica i Aqu to Del Piero cały czas ratuje nam tyłki.
Mecz przed nami. Dużo dyskusji o napastnikach, ale to dobrze. Inaczej będzie musiała zagrać obrona Interu przy ustawieniu z Tonim, a inaczej przy Del Piero. Niech oni się martwią co wykombinuje nasz coach. Wg mnie już od meczu z Palermo nie gramy źle, wiele akcji się zazębia. Ciężko mi jednak sobie wyobrazić, żeby Inter nie strzelił nam gola. Zważywszy na nasze zamiłowanie do tracenia goli u siebie i na siłę ofensywną Interu...
Del Neri raczej spróbuje zagrać znowu defensywnie. Nie wyobrażam sobie, żeby zagrał Sorensen przeciwko Eto.
Zobaczymy czy nasi poradzą sobie z presją.

Alessandro Del Piero ole!
- wagner
- Juventino
Nacerino który był zawodnikiem Juventusu, obecnie podstawowy zawodnik Palermo oraz zawodnik w kręgu zainteresowań rep.Italii , strzela bramkę, to dopiero sztukajarmel pisze: Krótki szpic Palermo prowadzi 1-0 z Forentiną. Pastore, który według ostatnich doniesień prasowych latem trafi do Juve :lol: , strzela bramkę.

- juventusprzemek
- Juventino
U siebie to nam nie wypada przegrać, wiem wiem z Udine,Parmą polegliśmy.
Czy nie możemy choć raz pokazać wspaniałego widowiska na miarę jednej z najlepszych drużyn świata? Niech to zrobią dla nas kibiców.
Buffon-Chiellini-Bonucci-Barzagli-Grygera-Martinez-Marchisio-Melo-Krasić-Matri-Del Piero. Takim składem mamy szansę na 3 punkty.
W rękawie Aqua i Toni, być może Vicek.
Musimy rozgrywać piłkę mądrze i dokładnie, a Krasic niech za dużo nie drybluję bo traci niepotrzebnie piłkę, niech szybciej podaje i będzie ok.
Wygramy 2-1 lub 1-0.
Forza Juve!
Czy nie możemy choć raz pokazać wspaniałego widowiska na miarę jednej z najlepszych drużyn świata? Niech to zrobią dla nas kibiców.
Buffon-Chiellini-Bonucci-Barzagli-Grygera-Martinez-Marchisio-Melo-Krasić-Matri-Del Piero. Takim składem mamy szansę na 3 punkty.
Musimy rozgrywać piłkę mądrze i dokładnie, a Krasic niech za dużo nie drybluję bo traci niepotrzebnie piłkę, niech szybciej podaje i będzie ok.
Wygramy 2-1 lub 1-0.
Forza Juve!
- jarmel
- Redaktor
Wszystko fajnie, ale ja czegoś takiego nie pisałemwagner pisze:Nacerino który był zawodnikiem Juventusu, obecnie podstawowy zawodnik Palermo oraz zawodnik w kręgu zainteresowań rep.Italii , strzela bramkę, to dopiero sztukajarmel pisze: Krótki szpic Palermo prowadzi 1-0 z Forentiną. Pastore, który według ostatnich doniesień prasowych latem trafi do Juve :lol: , strzela bramkę.:roll:

Już tylko 6h i 45min :!:
#AllegriOut
- kdzr
- Juventino
Ok, Palermo "wykonało plan", teraz wszystko w rękach Juventusu.kdzr pisze:Patrząc na wynik wczorajszego meczu Romy z Napoli, ciśnienie jest coraz większe, jeżeli Palermo straci punkty, to w przypadku zwycięstwa z Interem zbliżymy się do LM dość poważniei.
- sk1le
- Juventino
Bardzo ważny mecz. Kiedy jak nie teraz wykorzystać potknięcie Romy i Palermo? Mam nadzieje, że piłkarze Juventusu maksymalnie się zmobilizują na to spotkanie i pokażą klasę interowcą. Dzisiaj musi być zwycięstwo.
- jarmel
- Redaktor
Jeślu Juventus dobrze zacznie mecz to jest szansa na wygraną. Ważne tylko by Del Neri odpowiednio zmotywował zawodników i by byli w pełni zmotywowani od samego początku meczu.
Już poprzednia potyczka z Interem pokazała że mamy szansę sobie z nimi poradzić, więc można z optymizmem patrzeć na dzisiejszy mecz.
Już poprzednia potyczka z Interem pokazała że mamy szansę sobie z nimi poradzić, więc można z optymizmem patrzeć na dzisiejszy mecz.
#AllegriOut
- Wiatrak
- Juventino
Czy gdyby twoj ojciec jadl hamburgera z podlogi to zabilbys go za Juventus?juventusprzemek pisze:U siebie to nam nie wypada przegrać, wiem wiem z Udine,Parmą polegliśmy.
Wygramy 2-1 lub 1-0.
Forza Juve!
- @D@$
- Juventino
U Alexa martwi mnie to, że ostatnio nie podaje tak jak kiedyś. Czy to z gry, czy ze stałego fragmentu umiał dobrze dograć kolegom, teraz jakoś zatracił precyzje (no chyba, że sam strzela).Corcky pisze:Nie tyle co ratuje nam cały czas tyłki, co faktycznie od kilku tygodni ciągłe gadanie o jego egoistycznej grze jest na wyrost. Robi co może i generalnie gra poprawnie.Wcześniej trochę mnie denerwował, bo grał zbyt samolubnie, ale od początku tego roku przy słabej formie Krasica i Aqu to Del Piero cały czas ratuje nam tyłki.
Niech stosuje się do taktyki Chiellona, w myśl zasady: "piłka może przejść, ale już zawodnik z piłką nie" :]Corcky pisze: Nie wyobrażam sobie, żeby zagrał Sorensen przeciwko Eto.
Niestety Lazio i Udinese prowadzą na wyjeżdzie po 2:0dzidzia pisze:Chyba nie wytrzymam do wieczora i zwyczajnie wybuchnę. Palermo wtopiło 2-4. Emocje sięgają zenitu. Jakby tak jeszcze Lazio i Udine zagrali dziś gorzej :roll:

Kurde, też się nie mogę doczekać, cały tydzień żyję tym meczem...
- juventusprzemek
- Juventino
Mój ojciec nie żyje od 18 lat i nie mogę wyobrazić sobie tej sytuacji.Wiatrak pisze: Czy gdyby twoj ojciec jadl hamburgera z podlogi to zabilbys go za Juventus?