Serie A (25): JUVENTUS 1-0 Inter

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
zoff

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 13 lutego 2011, 13:15

bajbek17 pisze: Czemu ten mecz tak późno idzie? jeszcze tylko 5 godzin i 45 minut....
Ha, żeby tylko 5 godzin. Jeszcze 6 godzin 40 minut...

Obrazek
Filip

Nieprzeczytany post 13 lutego 2011, 13:17

bajbek17 pisze:
jarmel pisze:

Krótki szpic Palermo prowadzi 1-0 z Forentiną. Pastore, który według ostatnich doniesień prasowych latem trafi do Juve :lol: , strzela bramkę.
Nie nazwałbym tego nawet doniesieniami a raczej wymysłami prasowymi ;-)

bajbek17

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lutego 2011, 13:18

zoff pisze:
bajbek17 pisze: Czemu ten mecz tak późno idzie? jeszcze tylko 5 godzin i 45 minut....
Ha, żeby tylko 5 godzin. Jeszcze 6 godzin 40 minut...
Racja z tych nerwów to już nawet godzin nie potrafię odliczyć...

Corcky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lutego 2011, 13:24

bajbek17 pisze: Lubię go choć przyznam, że jego gra ostatnimi czasy działa mi na nerwy. Jakoś wolę go bardziej w linii ataku gdzie nie raz rozpracowali wraz z Trezege obronę przeciwnika.
Kiedyś nie musiał się wracać do tyłu po piłkę, bo mieliśmy lepszy team. Teraz kiedy często nie idzie, Alex sam próbuję brać się za rozegranie. Tym bardziej, że jest kapitanem i ciąży na nim większa odpowiedzialność. W pełni zrozumiałe, tak z psychologicznego jak i taktycznego punktu widzenia. A potrafi rozegrać/podać tak, jak nikt inny w zespole.
Wcześniej trochę mnie denerwował, bo grał zbyt samolubnie, ale od początku tego roku przy słabej formie Krasica i Aqu to Del Piero cały czas ratuje nam tyłki.
Nie tyle co ratuje nam cały czas tyłki, co faktycznie od kilku tygodni ciągłe gadanie o jego egoistycznej grze jest na wyrost. Robi co może i generalnie gra poprawnie.

Mecz przed nami. Dużo dyskusji o napastnikach, ale to dobrze. Inaczej będzie musiała zagrać obrona Interu przy ustawieniu z Tonim, a inaczej przy Del Piero. Niech oni się martwią co wykombinuje nasz coach. Wg mnie już od meczu z Palermo nie gramy źle, wiele akcji się zazębia. Ciężko mi jednak sobie wyobrazić, żeby Inter nie strzelił nam gola. Zważywszy na nasze zamiłowanie do tracenia goli u siebie i na siłę ofensywną Interu...
Del Neri raczej spróbuje zagrać znowu defensywnie. Nie wyobrażam sobie, żeby zagrał Sorensen przeciwko Eto.

Zobaczymy czy nasi poradzą sobie z presją.

Obrazek
Alessandro Del Piero ole!
wagner

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lutego 2011, 13:43

jarmel pisze: Krótki szpic Palermo prowadzi 1-0 z Forentiną. Pastore, który według ostatnich doniesień prasowych latem trafi do Juve :lol: , strzela bramkę.
Nacerino który był zawodnikiem Juventusu, obecnie podstawowy zawodnik Palermo oraz zawodnik w kręgu zainteresowań rep.Italii , strzela bramkę, to dopiero sztuka :whistle: :roll: :D

juventusprzemek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lutego 2011, 13:48

U siebie to nam nie wypada przegrać, wiem wiem z Udine,Parmą polegliśmy.
Czy nie możemy choć raz pokazać wspaniałego widowiska na miarę jednej z najlepszych drużyn świata? Niech to zrobią dla nas kibiców.
Buffon-Chiellini-Bonucci-Barzagli-Grygera-Martinez-Marchisio-Melo-Krasić-Matri-Del Piero. Takim składem mamy szansę na 3 punkty.
W rękawie Aqua i Toni, być może Vicek.
Musimy rozgrywać piłkę mądrze i dokładnie, a Krasic niech za dużo nie drybluję bo traci niepotrzebnie piłkę, niech szybciej podaje i będzie ok.
Wygramy 2-1 lub 1-0.
Forza Juve!

jarmel

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lutego 2011, 13:57

wagner pisze:
jarmel pisze: Krótki szpic Palermo prowadzi 1-0 z Forentiną. Pastore, który według ostatnich doniesień prasowych latem trafi do Juve :lol: , strzela bramkę.
Nacerino który był zawodnikiem Juventusu, obecnie podstawowy zawodnik Palermo oraz zawodnik w kręgu zainteresowań rep.Italii , strzela bramkę, to dopiero sztuka :whistle: :roll: :D
Wszystko fajnie, ale ja czegoś takiego nie pisałem :D

Już tylko 6h i 45min :!:

#AllegriOut
kdzr

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lutego 2011, 14:18

kdzr pisze:Patrząc na wynik wczorajszego meczu Romy z Napoli, ciśnienie jest coraz większe, jeżeli Palermo straci punkty, to w przypadku zwycięstwa z Interem zbliżymy się do LM dość poważniei.
Ok, Palermo "wykonało plan", teraz wszystko w rękach Juventusu.

dzidzia

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lutego 2011, 14:25

Chyba nie wytrzymam do wieczora i zwyczajnie wybuchnę. Palermo wtopiło 2-4. Emocje sięgają zenitu. Jakby tak jeszcze Lazio i Udine zagrali dziś gorzej :roll:

sk1le

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lutego 2011, 14:26

Bardzo ważny mecz. Kiedy jak nie teraz wykorzystać potknięcie Romy i Palermo? Mam nadzieje, że piłkarze Juventusu maksymalnie się zmobilizują na to spotkanie i pokażą klasę interowcą. Dzisiaj musi być zwycięstwo.

jarmel

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lutego 2011, 14:33

Jeślu Juventus dobrze zacznie mecz to jest szansa na wygraną. Ważne tylko by Del Neri odpowiednio zmotywował zawodników i by byli w pełni zmotywowani od samego początku meczu.

Już poprzednia potyczka z Interem pokazała że mamy szansę sobie z nimi poradzić, więc można z optymizmem patrzeć na dzisiejszy mecz.

#AllegriOut
Ferbi90

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 13 lutego 2011, 15:30

Mysle ze JUve dzis pokaze dobra pilke dla oka i mam nadziej ze wygra licze na MAtriego na gola

ferbi
Wiatrak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lutego 2011, 16:16

juventusprzemek pisze:U siebie to nam nie wypada przegrać, wiem wiem z Udine,Parmą polegliśmy.
Czy nie możemy choć raz pokazać wspaniałego widowiska na miarę jednej z najlepszych drużyn świata? Niech to zrobią dla nas kibiców.
Buffon-Chiellini-Bonucci-Barzagli-Grygera-Martinez-Marchisio-Melo-Krasić-Matri-Del Piero. Takim składem mamy szansę na 3 punkty.
W rękawie Aqua i Toni, być może Vicek.
Musimy rozgrywać piłkę mądrze i dokładnie, a Krasic niech za dużo nie drybluję bo traci niepotrzebnie piłkę, niech szybciej podaje i będzie ok.
Wygramy 2-1 lub 1-0.
Forza Juve!
Czy gdyby twoj ojciec jadl hamburgera z podlogi to zabilbys go za Juventus?

@D@$

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lutego 2011, 16:29

Corcky pisze:
Wcześniej trochę mnie denerwował, bo grał zbyt samolubnie, ale od początku tego roku przy słabej formie Krasica i Aqu to Del Piero cały czas ratuje nam tyłki.
Nie tyle co ratuje nam cały czas tyłki, co faktycznie od kilku tygodni ciągłe gadanie o jego egoistycznej grze jest na wyrost. Robi co może i generalnie gra poprawnie.
U Alexa martwi mnie to, że ostatnio nie podaje tak jak kiedyś. Czy to z gry, czy ze stałego fragmentu umiał dobrze dograć kolegom, teraz jakoś zatracił precyzje (no chyba, że sam strzela).
Corcky pisze: Nie wyobrażam sobie, żeby zagrał Sorensen przeciwko Eto.
Niech stosuje się do taktyki Chiellona, w myśl zasady: "piłka może przejść, ale już zawodnik z piłką nie" :]
dzidzia pisze:Chyba nie wytrzymam do wieczora i zwyczajnie wybuchnę. Palermo wtopiło 2-4. Emocje sięgają zenitu. Jakby tak jeszcze Lazio i Udine zagrali dziś gorzej :roll:
Niestety Lazio i Udinese prowadzą na wyjeżdzie po 2:0 :/ Ale patrzmy na siebie. Nawet najlepsze wyniki rywali nic nam nie dadzą, jeśli nie będziemy sami wygrywać...

Kurde, też się nie mogę doczekać, cały tydzień żyję tym meczem...

juventusprzemek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lutego 2011, 16:52

Wiatrak pisze: Czy gdyby twoj ojciec jadl hamburgera z podlogi to zabilbys go za Juventus?
Mój ojciec nie żyje od 18 lat i nie mogę wyobrazić sobie tej sytuacji. :(

Zablokowany