Premier League
- Wojtek
- Juventino
Przy żadnej bramce nie zawinił, dwa karne (przy czym drugi prawie wychwycił)...Ogólnie jego występ raczej na plus.Klasyczna 10 pisze:Jak zagrał Szczęsny?
Mam nadzieje że mój imiennik zostanie jeszcze długo w bramce Arsenalu jako number one
- ewerthon
- Juventino
Większych błędów nie popełnił. Tutaj jest dobry skrót:Klasyczna 10 pisze: Jak zagrał Szczęsny?
http://www.dailymotion.pl/video/xgwla1_ ... enal_sport
Barton powinien wylecieć razem z Diabim. A ten drugi rzut karny to nie wiem z czego sędzia wynalazł...
- deszczowy
- Juventino
- Pan Mietek
- Juventino
Rónej ładnie
I bardzo dobrze, niech te patałachy z City spadną jeszcze niżej.
Nie wiem czy to do końca na temat ale chciałbym, żeby Juve miało takiego trenera jak Dalglish:
1. Ulubieniec kibiców i zawodników
2. Wie jak zrobić coś z niczego, eksperymentuje, próbuje różnych ustawień
3. Pewnie nie ciągnie za dużo kasy
Naprawdę, zrobił na mnie wrażenie sposób w jaki Liverpool ograł Chelsea. 5 obrońców, Meirelles w ataku, Joe Cole na ławce ale zdał egzamin. Bez Suareza i Carrolla ograli Chelsea.
Dlatego właśnie marzy mi się powrót Deschampsa bo on potrafiłby ogarnąć naszych piłkarzy.
A Meirelles znowu strzela gola. Kibice Liverpoolu to chyba już kompletnie zapomnieli o tym, że półtora roku temu do ich klubu dołączył Alberto Aquilani

Nie wiem czy to do końca na temat ale chciałbym, żeby Juve miało takiego trenera jak Dalglish:
1. Ulubieniec kibiców i zawodników
2. Wie jak zrobić coś z niczego, eksperymentuje, próbuje różnych ustawień
3. Pewnie nie ciągnie za dużo kasy

Naprawdę, zrobił na mnie wrażenie sposób w jaki Liverpool ograł Chelsea. 5 obrońców, Meirelles w ataku, Joe Cole na ławce ale zdał egzamin. Bez Suareza i Carrolla ograli Chelsea.
Dlatego właśnie marzy mi się powrót Deschampsa bo on potrafiłby ogarnąć naszych piłkarzy.
A Meirelles znowu strzela gola. Kibice Liverpoolu to chyba już kompletnie zapomnieli o tym, że półtora roku temu do ich klubu dołączył Alberto Aquilani

- deszczowy
- Juventino
Miejmy nadzieję, powiadam CiMietson pisze: A Meirelles znowu strzela gola. Kibice Liverpoolu to chyba już kompletnie zapomnieli o tym, że półtora roku temu do ich klubu dołączył Alberto Aquilani

- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Przypominam, że w Manchesterze jest tyko jeden prawdziwy klub... United to raczej wieśniaki z prowincjiMietson pisze:Rónej ładnieI bardzo dobrze, niech te patałachy z City spadną jeszcze niżej.

Co Ty? W Anglii na zmywaku nie byłeś, czy co?
- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Ależ spotkanie Spurs z Kanonierami. Już 5 goli padło. Mam dylemat, czy przełączyć na Real - Barca.
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- M.R.
- Juventino
Tottenham - Arsenal przebiło finał Pucharu Króla...wszystkim. Niesamowity mecz po którym żadna z drużyn nie może być zadowolona. Arsenal znów nie zdobędzie mistrzostwa a Tottenhamowi oddaliła się Liga Mistrzów. Drużynie Kanonierów przydałaby się mała rewolucja w składzie , ponieważ tym co mają w przyszłym sezonie też raczej nic nie zwojują. Ale pewnie Wenger sprowadzi znów 2 - 3 nastolatków i powie że jest ok. Jeżeli w przyszłym sezonie znów nic nie osiągną powinien polecieć z Emirates.
- DiaVolO
- Juventino
Czyli czym ? Brakuje tutaj perełki że wczorajszy finał CdR był nudny :rotfl: ano tak,zapomniałem,Premiership,twarda męska gra,prawdziwi piłkarze,niezapomniane widowiska. Ohhh jak to dobrze że jest taka ligaM.R. pisze:Tottenham - Arsenal przebiło finał Pucharu Króla...wszystkim.

- M.R.
- Juventino
Oczywiście że dobrze, że jest taka liga jak Premiership. Podobnie jak dobrze że jest piękna technicznie Primera Division, nieprzewidywalna Ligue 1, rozkręcająca się z roku na rok Bundesliga i oczywiście Serie A, która również ma swoje uroki i którą warto też oglądać. A we wczorajszym meczu Tottenhamu z Arsenalem padło 6 bramek, gra była toczona szybko, od pola karnego do pola karnego, mecz mógł się podobać. Nie powiem, że finał Pucharu Króla był "nudny" ale pod względem widowiskowości mecz Premier League był lepszy. Tyle. Nie jestem "fanbojem" ligi angielskiej ani jej przeciwnikiem. Lubię od czasu do czasu obejrzeć jakieś spotkanie z Anglii na równi z meczami z Hiszpanii czy Włoch.
- DiaVolO
- Juventino
Primera już nie jest taka piękna i mocna,zgadnij przez kogo. Ligue 1 co roku jest okradana z największych talentów,zgadnij przez kogo. Serie A jest cienka jak dupa węża,z własnej głupoty. Nienawidzę Premiershitów,tej ligi,tej kultury piłkarskiej,nienawidzę tych petrodrużyn,bleeeeee....M.R. pisze:Podobnie jak dobrze że jest piękna technicznie Primera Division, nieprzewidywalna Ligue 1, rozkręcająca się z roku na rok Bundesliga i oczywiście Serie A
- Pan Mietek
- Juventino
Oczywiście Ty wiesz lepiejM.R. pisze:Tottenham - Arsenal przebiło finał Pucharu Króla...wszystkim. Niesamowity mecz po którym żadna z drużyn nie może być zadowolona. Arsenal znów nie zdobędzie mistrzostwa a Tottenhamowi oddaliła się Liga Mistrzów. Drużynie Kanonierów przydałaby się mała rewolucja w składzie , ponieważ tym co mają w przyszłym sezonie też raczej nic nie zwojują. Ale pewnie Wenger sprowadzi znów 2 - 3 nastolatków i powie że jest ok. Jeżeli w przyszłym sezonie znów nic nie osiągną powinien polecieć z Emirates.

Nie zanosi się na to, żeby ktoś latem odszedł więc z roku na rok może być tylko lepiej.
- M.R.
- Juventino
Nie wiem lepiej i możliwe,że trochę przesadziłem w swojej wypowiedzi. Arsenal jest dla mnie po prostu dziwną drużyną, która co roku ma grać o mistrzostwo i w końcu je zdobyć , to ma być ich sezon a od 6 lat nic nie wygrali. Ani mistrzostwa, ani pucharu ligi, ani pucharu Anglii, brak również sukcesów w rozgrywkach europejskich. Nic.Czy przez 6 lat można mieć non-stop pecha i być krzywdzony przez sędziów? I to w tylu rozgrywkach?