Wszystko o Interze
- Pan Mietek
- Juventino
Z tym Melo to bez przesady. Jak pisał Lord, równie dobrze mógł dostać 10 i w zasadzie nie byłoby się do czego przyczepić. A Chivu tak czy inaczej nie zagra z namiMrówa pisze:Melo dostał 3 mecze i czerwień. Zachował się jak kretyn, ale tamten koleś prawie mu wdeptał jaja w murawę.
rumun powinien dostać 5 meczów kary...a ile dostanie ?
Nie zdziwię się jak 3

- Campione d'Europa
- Juventino
Akurat w ostatnich meczach prezentował się dobrze. Tak czy inaczej, szybki Nagatomo to lepsze rozwiązanie na Krasicia.
Uderzenie ręką w twarz > kopnięcie w twarz? Ciekawe :C 3 mecze dostanie i nie produkuj się.rumun powinien dostać 5 meczów kary
- Pan Mietek
- Juventino
Pierwszy raz Campione d'Europa napisał coś normalnego. W sumie fakt - Krasić w pierwszym meczu jechał Chivu jak szmatę więc Nagatomo ma większe szanse, żeby go powstrzymać.Campione d'Europa pisze:Akurat w ostatnich meczach prezentował się dobrze. Tak czy inaczej, szybki Nagatomo to lepsze rozwiązanie na Krasicia.
Uderzenie ręką w twarz > kopnięcie w twarz? Ciekawe :C 3 mecze dostanie i nie produkuj się.rumun powinien dostać 5 meczów kary
- Lord of San Siro
- Interista
Pewnie będzie apelacja ze strony Interu, aby zmniejszyć tę karę. Ale szczerze wątpię, że coś przyniesie. Nie przypominam sobie, aby kiedykolwiek nasz podobny apel poskutkował.Simi pisze:Chivu dostał już zawieszenie. KLIK 4 mecze to odpowiednia kara.
No cóż Chivu narozrabiał i pretensje może mieć tylko do siebie. Myślę, że decydującym czynnikiem o długości kary jest tu fakt, ze Rumun nie wyleciał z boiska.
Cent'anni di storia ... di serie B non ho memoria!!!
- mateelv
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Powiedz szczerze. Uważasz, że kara powinna być mniejsza? Ja tak samo jak w przypadku Melo - nie.Lord of San Siro pisze:Pewnie będzie apelacja ze strony Interu, aby zmniejszyć tę karę. Ale szczerze wątpię, że coś przyniesie. Nie przypominam sobie, aby kiedykolwiek nasz podobny apel poskutkował.Simi pisze:Chivu dostał już zawieszenie. KLIK 4 mecze to odpowiednia kara.
- Skibil
- Redaktor
Nigdzie nie napisał, że wg. niego kara jest za duża.mateelv pisze: Powiedz szczerze. Uważasz, że kara powinna być mniejsza? Ja tak samo jak w przypadku Melo - nie.

- mateelv
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Wiem, ale interesuje mnie jego szczera odpowiedź, bez napinkiSkibil pisze:Nigdzie nie napisał, że wg. niego kara jest za duża.mateelv pisze: Powiedz szczerze. Uważasz, że kara powinna być mniejsza? Ja tak samo jak w przypadku Melo - nie.Ale władze klubu będą się odwoływać, bo mają takie prawo - normalka. Ja z kolei jestem ciekaw czy apelacja jakiegokolwiek klubu w takim przypadku coś dała...
- Lord of San Siro
- Interista
Kara jest słuszna i adekwatna do przewinienia. Gdyby sędzia zauważył uderzenie Chivu i ukarał go czerwoną kartką to zawieszenie powinno obejmować 3 spotkania, w tym wypadku jednak wykluczenia nie było, więc ban na 4 mecze jest zasadny.
Cent'anni di storia ... di serie B non ho memoria!!!
- L u k
- Interista
Dobry nos :pMietson pisze: 3 to minimum, 5 max jeśli się dobrze orientuję. Nie wiem czy ma to znaczenie przy przyznawaniu kary ale dałbym mu 4 bo mu się upiekło.
Swoja draga calkowicie sluszna kara. Klub zreszta tez dobrze zrobil, ze od kary sie nie odwolywal.
Chivu przeprosil, sam poszkodowany tez "wybaczyl", a nawet wspomnial jak Chivu znowu do niego dzwonil z przeprosinami.
Mysle, ze sprawa juz jest zamknieta.
...
Dzis mecz z Roma, z ktora zawsze nam jest bardzo ciezko.
- jareckik
- Juventino
Ogladam mecz Interu, i teraz Roma miała akcje w której powinna być bramka ale co zrobił J.C w bramce to po prostu mistrzostwo świata! Kiedy Buffon coś takiego wybroni ?
- KondzioJuveFans
- Juventino
oj przeżywasz .... J.C to dobry bramkarz i to co teraz zrobił , fakt mistrzostwo świata , ale poczekajmy na Buffona jeszcze z 2-3 mecze aby nabrał pewności siebie i wtedy zobaczysz jego parady ;-)jareckik pisze:Ogladam mecz Interu, i teraz Roma miała akcje w której powinna być bramka ale co zrobił J.C w bramce to po prostu mistrzostwo świata! Kiedy Buffon coś takiego wybroni ?
Fino Alla Fine Forza Juventus!