Wszystko o Interze

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Mrówa

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 lutego 2011, 11:23

Melo dostał 3 mecze i czerwień. Zachował się jak kretyn, ale tamten koleś prawie mu wdeptał jaja w murawę.

rumun powinien dostać 5 meczów kary...a ile dostanie ?
Nie zdziwię się jak 3 :whistle:

Obrazek
Pan Mietek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 lutego 2011, 13:12

Mrówa pisze:Melo dostał 3 mecze i czerwień. Zachował się jak kretyn, ale tamten koleś prawie mu wdeptał jaja w murawę.

rumun powinien dostać 5 meczów kary...a ile dostanie ?
Nie zdziwię się jak 3 :whistle:
Z tym Melo to bez przesady. Jak pisał Lord, równie dobrze mógł dostać 10 i w zasadzie nie byłoby się do czego przyczepić. A Chivu tak czy inaczej nie zagra z nami :happy:

D-Rose

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 04 lutego 2011, 13:18

Czytajac komentarze ludzi symaptyzujacych z interem(na temat rumuna) to fakt ze Gustlik nie zagra z Juve to chyba wzmocnienie miedzynarodowych :think:

Obrazek
Campione d'Europa

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 lutego 2011, 13:27

Akurat w ostatnich meczach prezentował się dobrze. Tak czy inaczej, szybki Nagatomo to lepsze rozwiązanie na Krasicia.
rumun powinien dostać 5 meczów kary
Uderzenie ręką w twarz > kopnięcie w twarz? Ciekawe :C 3 mecze dostanie i nie produkuj się.

Pan Mietek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 lutego 2011, 13:38

Campione d'Europa pisze:Akurat w ostatnich meczach prezentował się dobrze. Tak czy inaczej, szybki Nagatomo to lepsze rozwiązanie na Krasicia.
rumun powinien dostać 5 meczów kary
Uderzenie ręką w twarz > kopnięcie w twarz? Ciekawe :C 3 mecze dostanie i nie produkuj się.
Pierwszy raz Campione d'Europa napisał coś normalnego. W sumie fakt - Krasić w pierwszym meczu jechał Chivu jak szmatę więc Nagatomo ma większe szanse, żeby go powstrzymać.

Simi

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 lutego 2011, 13:41

Chivu dostał już zawieszenie. KLIK 4 mecze to odpowiednia kara.

Lord of San Siro

Interista
Interista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 lutego 2011, 13:53

Simi pisze:Chivu dostał już zawieszenie. KLIK 4 mecze to odpowiednia kara.
Pewnie będzie apelacja ze strony Interu, aby zmniejszyć tę karę. Ale szczerze wątpię, że coś przyniesie. Nie przypominam sobie, aby kiedykolwiek nasz podobny apel poskutkował.

No cóż Chivu narozrabiał i pretensje może mieć tylko do siebie. Myślę, że decydującym czynnikiem o długości kary jest tu fakt, ze Rumun nie wyleciał z boiska.

Cent'anni di storia ... di serie B non ho memoria!!!
mateelv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 04 lutego 2011, 16:02

Lord of San Siro pisze:
Simi pisze:Chivu dostał już zawieszenie. KLIK 4 mecze to odpowiednia kara.
Pewnie będzie apelacja ze strony Interu, aby zmniejszyć tę karę. Ale szczerze wątpię, że coś przyniesie. Nie przypominam sobie, aby kiedykolwiek nasz podobny apel poskutkował.
Powiedz szczerze. Uważasz, że kara powinna być mniejsza? Ja tak samo jak w przypadku Melo - nie. :wink:

Skibil

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 lutego 2011, 16:10

mateelv pisze: Powiedz szczerze. Uważasz, że kara powinna być mniejsza? Ja tak samo jak w przypadku Melo - nie. :wink:
Nigdzie nie napisał, że wg. niego kara jest za duża. ;) Ale władze klubu będą się odwoływać, bo mają takie prawo - normalka. Ja z kolei jestem ciekaw czy apelacja jakiegokolwiek klubu w takim przypadku coś dała...

mateelv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 lutego 2011, 16:14

Skibil pisze:
mateelv pisze: Powiedz szczerze. Uważasz, że kara powinna być mniejsza? Ja tak samo jak w przypadku Melo - nie. :wink:
Nigdzie nie napisał, że wg. niego kara jest za duża. ;) Ale władze klubu będą się odwoływać, bo mają takie prawo - normalka. Ja z kolei jestem ciekaw czy apelacja jakiegokolwiek klubu w takim przypadku coś dała...
Wiem, ale interesuje mnie jego szczera odpowiedź, bez napinki :wink:

Lord of San Siro

Interista
Interista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 lutego 2011, 17:46

Kara jest słuszna i adekwatna do przewinienia. Gdyby sędzia zauważył uderzenie Chivu i ukarał go czerwoną kartką to zawieszenie powinno obejmować 3 spotkania, w tym wypadku jednak wykluczenia nie było, więc ban na 4 mecze jest zasadny.

Cent'anni di storia ... di serie B non ho memoria!!!
L u k

Interista
Interista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lutego 2011, 12:25

Mietson pisze: 3 to minimum, 5 max jeśli się dobrze orientuję. Nie wiem czy ma to znaczenie przy przyznawaniu kary ale dałbym mu 4 bo mu się upiekło.
Dobry nos :p

Swoja draga calkowicie sluszna kara. Klub zreszta tez dobrze zrobil, ze od kary sie nie odwolywal.

Chivu przeprosil, sam poszkodowany tez "wybaczyl", a nawet wspomnial jak Chivu znowu do niego dzwonil z przeprosinami.

Mysle, ze sprawa juz jest zamknieta.

...

Dzis mecz z Roma, z ktora zawsze nam jest bardzo ciezko.

Obrazek
jareckik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lutego 2011, 20:59

Ogladam mecz Interu, i teraz Roma miała akcje w której powinna być bramka ale co zrobił J.C w bramce to po prostu mistrzostwo świata! Kiedy Buffon coś takiego wybroni ?

Obrazek

http://zmieleni.pl/ - postaw na jednomandatowe okręgi wyborcze!
KondzioJuveFans

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lutego 2011, 21:17

jareckik pisze:Ogladam mecz Interu, i teraz Roma miała akcje w której powinna być bramka ale co zrobił J.C w bramce to po prostu mistrzostwo świata! Kiedy Buffon coś takiego wybroni ?
oj przeżywasz .... J.C to dobry bramkarz i to co teraz zrobił , fakt mistrzostwo świata , ale poczekajmy na Buffona jeszcze z 2-3 mecze aby nabrał pewności siebie i wtedy zobaczysz jego parady ;-)

Fino Alla Fine Forza Juventus!
mateelv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lutego 2011, 21:24

dajcie jakiś dobry link ; |

ODPOWIEDZ