Koszulki Juve:)

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Korot

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 października 2003, 15:38

sluchajcie, co myslicie o nowych koszulkach juve? chodzi o te z meczu z bolognia. moim zdaniem sa <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>. mam nadzieje ze beda w nich czesto grali. te w ktorych graja na codzien i w lm, sa fatalne. widac ze nie sprawdził sie wzor złotych cyfr na czarno-białym tle (nic nie bylo widac) i musieli wlepic czrane tło pod numery. wyglada to...słabo.
a bramka nedveda - miodzio!

-poprosze pire ze smalcem
-nie ma ze smalcem. z dżemem są pire.
BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 października 2003, 15:44

Taki temat juz jest w tym samym pokoju, a co do koszulek to nie uważam żeby były tragiczne. Mi sie bardzo podobają, bardziej od tych Lotto. Ale to kwestia gustu....a granatowe są baaaardzo fajne.

A co do czarnego tła to nie jest ono z dlatego że są złote litery i cyfry. Kazda druzyna grająca w koszulkach w paski w LM ma czarne tło nawet gdy ma czarne litery (patrz. np Inter)

ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 października 2003, 15:47

Mnie podobają się te biało-czarne koszulki nie wiem co wy od nich chcecie, a te granatowe też są bardzo fajne.

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 października 2003, 15:49

ADAMJUVENTUSPL pisze:Mnie podobają się te biało-czarne koszulki nie wiem co wy od nich chcecie, a te granatowe też są bardzo fajne.
Ja jestem tego zdania co ty :D

Korot

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 października 2003, 15:52

BIGGI pisze:Taki temat juz jest w tym samym pokoju, a co do koszulek to nie uważam żeby były tragiczne. Mi sie bardzo podobają, bardziej od tych Lotto. Ale to kwestia gustu....a granatowe są baaaardzo fajne.

A co do czarnego tła to nie jest ono z dlatego że są złote litery i cyfry. Kazda druzyna grająca w koszulkach w paski w LM ma czarne tło nawet gdy ma czarne litery (patrz. np Inter)
nie. na samym pocztaku sezonu grali bez czarnego tła. dopiero jak wystartowała liga, to zaczeli z tłem. cos jest na rzeczy.

Korot

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 października 2003, 15:55

BIGGI pisze:
ADAMJUVENTUSPL pisze:Mnie podobają się te biało-czarne koszulki nie wiem co wy od nich chcecie, a te granatowe też są bardzo fajne.
Ja jestem tego zdania co ty :D
nie wydają ci sie gorsze od tych co były? mi sie podobały te złote numery. ale to czarne tło jest kiepskie. mozliwe ze mam zbytnio wyostrzony zmysł estetyczny.
ale nie jestem jedynym ktory tak twierdzi.

BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 października 2003, 15:55

Korot pisze:
BIGGI pisze:Taki temat juz jest w tym samym pokoju, a co do koszulek to nie uważam żeby były tragiczne. Mi sie bardzo podobają, bardziej od tych Lotto. Ale to kwestia gustu....a granatowe są baaaardzo fajne.

nie. na samym pocztaku sezonu grali bez czarnego tła. dopiero jak wystartowała liga, to zaczeli z tłem. cos jest na rzeczy.
Nie, w serie a grają bez tła, a tylko w LM z tłem. Popatrz sobie na inne druzyny mające koszulki w paski. Wszystkie mają czarne tło. Był już o tym temat i doszlismy do wniosku że to wymóg uefy. Ale racja, ze chodzi o to zeby widoczne bardziej były numery

nie wydają ci sie gorsze od tych co były? mi sie podobały te złote numery. ale to czarne tło jest kiepskie. mozliwe ze mam zbytnio wyostrzony zmysł estetyczny.
ale nie jestem jedynym ktory tak twierdzi.
Bardziej podobają mi sie koszulki Nike niż Lotto (więcej pasków, powrót do przeszłości ) ale numery mogły by byc czarne, to fakt. No a to czarne tło to wygląda brzydko. Ale ogólnie koszulki dla mnie są ładnijesze (hmm no może oprócz tego białego zakończenia u dołu :? )

Korot

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 października 2003, 15:59

BIGGI pisze:
Korot pisze:

Nie, w serie a grają bez tła, a tylko w LM z tłem. Popatrz sobie na inne druzyny mające koszulki w paski. Wszystkie mają czarne tło. Był już o tym temat i doszlismy do wniosku że to wymóg uefy. Ale racja, ze chodzi o to zeby widoczne bardziej były numery
bez tła w serie a? nie zauważyłem. c+ nie puszcza ostatnio meczy juve :evil:, wiec mogłem przeoczyć

BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 października 2003, 16:04

Korot pisze:
BIGGI pisze:
Korot pisze: nie. na samym pocztaku sezonu grali bez czarnego tła. dopiero jak wystartowała liga, to zaczeli z tłem. cos jest na rzeczy.
bez tła w serie a? nie zauważyłem. c+ nie puszcza ostatnio meczy juve :evil:, wiec mogłem przeoczyć
Tak, grają bez tła,

masz link - to z meczu z bologną 2 tyg. temu

http://www.juventus.it/juventus/it/gall ... 0juve5.jpg

ps. no niestety ostatnio nie puszczają ale widać to w SPORT+ 8)

Ale w sobote za to pokarzą meczyk - ahhh juz nie moge sie doczekać !!

Baszka

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 października 2003, 16:21

biggi, na litosc boska :wink: ! jak moga ci sie podobac koszulki z nike?! sa beznadziejne! z odleglego ujecia w ogole nie widac, ze sa w czarno-biale pasy tylko biale, nazwisk i numerow tez nie odczytasz. powrot do przeszlosci? - chyba nie bylo wtedy telewizji. uwazam, ze z lotto byly najbardziej estetyczne i czytelne.

BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 października 2003, 16:25

Baszka pisze:biggi, na litosc boska :wink: ! jak moga ci sie podobac koszulki z nike?! sa beznadziejne! z odleglego ujecia w ogole nie widac, ze sa w czarno-biale pasy tylko biale, nazwisk i numerow tez nie odczytasz. powrot do przeszlosci? - chyba nie bylo wtedy telewizji. uwazam, ze z lotto byly najbardziej estetyczne i czytelne.
Nie było telewizji w latach 80 ? Hmmmmmm dziwne.... :lol:

A co do koszulek dla mnie Lotto były niezbyt, za szerokie pasy, a te czerwone loga Lotto fuuuuu, to był dopiero brak estetyki, w ogóle były jakieś za czarne

Teraz jest elegancko no i białe spodenki 8) bardzo schudnie to wygląda

Ale o gustach sie nie dyskutuje....

Łyko

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 października 2003, 16:34

No macie racje te nowe koszulki są cooool :!: :!: :!: :!: ale do tych podstawowych tez nie mam pretensji
:twisted:

kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 27 października 2003, 16:40

podstawowe są najlepsze, czyli biało czarne paski, a wyjazdówki to lepsze są zdecydowanie te czarne od tych różowych, zdecydowanie :D

RadeKas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 października 2003, 16:47

Koszulki Nike sa zdecydowanie lepsze od Lotto. I nie trzeba szukac az w latach 80, bo w 90 tez mielismy koszulki z wikesza iloscia pasow. Mi sie one wydaja bardziej schludne i proste. A na tych Lotto bylo nawalone na chama co sie da ;P. ALe tamte tez byly fajne :wink:

srali muszki będzie wiosna
Yari

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 października 2003, 17:09

BIGGI pisze:
Baszka pisze:biggi, na litosc boska :wink: ! jak moga ci sie podobac koszulki z nike?! sa beznadziejne! z odleglego ujecia w ogole nie widac, ze sa w czarno-biale pasy tylko biale, nazwisk i numerow tez nie odczytasz. powrot do przeszlosci? - chyba nie bylo wtedy telewizji. uwazam, ze z lotto byly najbardziej estetyczne i czytelne.
Nie było telewizji w latach 80 ? Hmmmmmm dziwne.... :lol:

A co do koszulek dla mnie Lotto były niezbyt, za szerokie pasy, a te czerwone loga Lotto fuuuuu, to był dopiero brak estetyki, w ogóle były jakieś za czarne

Teraz jest elegancko no i białe spodenki 8) bardzo schudnie to wygląda

Ale o gustach sie nie dyskutuje....

Zgodze sie z Tobą Biggi absolutnie. Te co były w poprzednim sezonie był zbyt czarne. Kiedy oglądałem mecz Juve w lidze mistrzów wszedł do mnie do pokoju mój 5-letni kuzyn i pyta sie mnie czy ci czarni to źli :?: :-D :-D :-D :-D Teraz koszulki są naturalne i przypominają dawne Juve. Do tego dochodzą różowe związane z dawniejszą historią Juve. Jak dla mnie są świetne:)

ODPOWIEDZ