Koszulki Juve:)
- Korot
- Juventino
sluchajcie, co myslicie o nowych koszulkach juve? chodzi o te z meczu z bolognia. moim zdaniem sa <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>. mam nadzieje ze beda w nich czesto grali. te w ktorych graja na codzien i w lm, sa fatalne. widac ze nie sprawdził sie wzor złotych cyfr na czarno-białym tle (nic nie bylo widac) i musieli wlepic czrane tło pod numery. wyglada to...słabo.
a bramka nedveda - miodzio!
a bramka nedveda - miodzio!
-poprosze pire ze smalcem
-nie ma ze smalcem. z dżemem są pire.
- BIGGI
- Qualità Juventino
Taki temat juz jest w tym samym pokoju, a co do koszulek to nie uważam żeby były tragiczne. Mi sie bardzo podobają, bardziej od tych Lotto. Ale to kwestia gustu....a granatowe są baaaardzo fajne.
A co do czarnego tła to nie jest ono z dlatego że są złote litery i cyfry. Kazda druzyna grająca w koszulkach w paski w LM ma czarne tło nawet gdy ma czarne litery (patrz. np Inter)
A co do czarnego tła to nie jest ono z dlatego że są złote litery i cyfry. Kazda druzyna grająca w koszulkach w paski w LM ma czarne tło nawet gdy ma czarne litery (patrz. np Inter)
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Mnie podobają się te biało-czarne koszulki nie wiem co wy od nich chcecie, a te granatowe też są bardzo fajne.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- Korot
- Juventino
nie. na samym pocztaku sezonu grali bez czarnego tła. dopiero jak wystartowała liga, to zaczeli z tłem. cos jest na rzeczy.BIGGI pisze:Taki temat juz jest w tym samym pokoju, a co do koszulek to nie uważam żeby były tragiczne. Mi sie bardzo podobają, bardziej od tych Lotto. Ale to kwestia gustu....a granatowe są baaaardzo fajne.
- Korot
- Juventino
nie wydają ci sie gorsze od tych co były? mi sie podobały te złote numery. ale to czarne tło jest kiepskie. mozliwe ze mam zbytnio wyostrzony zmysł estetyczny.BIGGI pisze:Ja jestem tego zdania co tyADAMJUVENTUSPL pisze:Mnie podobają się te biało-czarne koszulki nie wiem co wy od nich chcecie, a te granatowe też są bardzo fajne.
ale nie jestem jedynym ktory tak twierdzi.
- BIGGI
- Qualità Juventino
Nie, w serie a grają bez tła, a tylko w LM z tłem. Popatrz sobie na inne druzyny mające koszulki w paski. Wszystkie mają czarne tło. Był już o tym temat i doszlismy do wniosku że to wymóg uefy. Ale racja, ze chodzi o to zeby widoczne bardziej były numeryKorot pisze:nie. na samym pocztaku sezonu grali bez czarnego tła. dopiero jak wystartowała liga, to zaczeli z tłem. cos jest na rzeczy.BIGGI pisze:Taki temat juz jest w tym samym pokoju, a co do koszulek to nie uważam żeby były tragiczne. Mi sie bardzo podobają, bardziej od tych Lotto. Ale to kwestia gustu....a granatowe są baaaardzo fajne.
Bardziej podobają mi sie koszulki Nike niż Lotto (więcej pasków, powrót do przeszłości ) ale numery mogły by byc czarne, to fakt. No a to czarne tło to wygląda brzydko. Ale ogólnie koszulki dla mnie są ładnijesze (hmm no może oprócz tego białego zakończenia u dołu :? )nie wydają ci sie gorsze od tych co były? mi sie podobały te złote numery. ale to czarne tło jest kiepskie. mozliwe ze mam zbytnio wyostrzony zmysł estetyczny.
ale nie jestem jedynym ktory tak twierdzi.
- Korot
- Juventino
bez tła w serie a? nie zauważyłem. c+ nie puszcza ostatnio meczy juve :evil:, wiec mogłem przeoczyćBIGGI pisze:Nie, w serie a grają bez tła, a tylko w LM z tłem. Popatrz sobie na inne druzyny mające koszulki w paski. Wszystkie mają czarne tło. Był już o tym temat i doszlismy do wniosku że to wymóg uefy. Ale racja, ze chodzi o to zeby widoczne bardziej były numeryKorot pisze:nie. na samym pocztaku sezonu grali bez czarnego tła. dopiero jak wystartowała liga, to zaczeli z tłem. cos jest na rzeczy.BIGGI pisze:Taki temat juz jest w tym samym pokoju, a co do koszulek to nie uważam żeby były tragiczne. Mi sie bardzo podobają, bardziej od tych Lotto. Ale to kwestia gustu....a granatowe są baaaardzo fajne.
- BIGGI
- Qualità Juventino
Tak, grają bez tła,Korot pisze:bez tła w serie a? nie zauważyłem. c+ nie puszcza ostatnio meczy juve :evil:, wiec mogłem przeoczyćBIGGI pisze:Nie, w serie a grają bez tła, a tylko w LM z tłem. Popatrz sobie na inne druzyny mające koszulki w paski. Wszystkie mają czarne tło. Był już o tym temat i doszlismy do wniosku że to wymóg uefy. Ale racja, ze chodzi o to zeby widoczne bardziej były numeryKorot pisze: nie. na samym pocztaku sezonu grali bez czarnego tła. dopiero jak wystartowała liga, to zaczeli z tłem. cos jest na rzeczy.
masz link - to z meczu z bologną 2 tyg. temu
http://www.juventus.it/juventus/it/gall ... 0juve5.jpg
ps. no niestety ostatnio nie puszczają ale widać to w SPORT+ 8)
Ale w sobote za to pokarzą meczyk - ahhh juz nie moge sie doczekać !!
- Baszka
- Juventino
biggi, na litosc boska
! jak moga ci sie podobac koszulki z nike?! sa beznadziejne! z odleglego ujecia w ogole nie widac, ze sa w czarno-biale pasy tylko biale, nazwisk i numerow tez nie odczytasz. powrot do przeszlosci? - chyba nie bylo wtedy telewizji. uwazam, ze z lotto byly najbardziej estetyczne i czytelne.
- BIGGI
- Qualità Juventino
Nie było telewizji w latach 80 ? Hmmmmmm dziwne.... :lol:Baszka pisze:biggi, na litosc boska! jak moga ci sie podobac koszulki z nike?! sa beznadziejne! z odleglego ujecia w ogole nie widac, ze sa w czarno-biale pasy tylko biale, nazwisk i numerow tez nie odczytasz. powrot do przeszlosci? - chyba nie bylo wtedy telewizji. uwazam, ze z lotto byly najbardziej estetyczne i czytelne.
A co do koszulek dla mnie Lotto były niezbyt, za szerokie pasy, a te czerwone loga Lotto fuuuuu, to był dopiero brak estetyki, w ogóle były jakieś za czarne
Teraz jest elegancko no i białe spodenki 8) bardzo schudnie to wygląda
Ale o gustach sie nie dyskutuje....
- RadeKas
- Juventino
Koszulki Nike sa zdecydowanie lepsze od Lotto. I nie trzeba szukac az w latach 80, bo w 90 tez mielismy koszulki z wikesza iloscia pasow. Mi sie one wydaja bardziej schludne i proste. A na tych Lotto bylo nawalone na chama co sie da ;P. ALe tamte tez byly fajne 
srali muszki będzie wiosna
- Yari
- Juventino
BIGGI pisze:Nie było telewizji w latach 80 ? Hmmmmmm dziwne.... :lol:Baszka pisze:biggi, na litosc boska! jak moga ci sie podobac koszulki z nike?! sa beznadziejne! z odleglego ujecia w ogole nie widac, ze sa w czarno-biale pasy tylko biale, nazwisk i numerow tez nie odczytasz. powrot do przeszlosci? - chyba nie bylo wtedy telewizji. uwazam, ze z lotto byly najbardziej estetyczne i czytelne.
A co do koszulek dla mnie Lotto były niezbyt, za szerokie pasy, a te czerwone loga Lotto fuuuuu, to był dopiero brak estetyki, w ogóle były jakieś za czarne
Teraz jest elegancko no i białe spodenki 8) bardzo schudnie to wygląda
Ale o gustach sie nie dyskutuje....
Zgodze sie z Tobą Biggi absolutnie. Te co były w poprzednim sezonie był zbyt czarne. Kiedy oglądałem mecz Juve w lidze mistrzów wszedł do mnie do pokoju mój 5-letni kuzyn i pyta sie mnie czy ci czarni to źli