Ouh_yeah pisze:Gotti pisze:\Mi chodzi o to, że wydajemy grube miliony na kupę przeciętnych grajków zamiast kupić 2-3 porządnych jak Dzeko, Cassano, Suarez etc.
No i byłby w Ataku Dzeko z Suarezem a w obronie obecni + Gallas albo Marquez zamiast Bonucciego. Na skrzydle nie byłoby nawet Krasica.
Dziękowałbym Bogu jak by w obronie zamiast Bonucciego grał Gallas albo Marquez. Nawet na prawej stronie Gallas mógł grać, ale nieważne.
I nie taki super ten Krasić jak pokazał w ostatnich meczach i nie piszcie mi, że ciężko mu na podwojonym kryciu itd. , bo to jest śmieszne. Krasić ma szybkość, to fakt, ale jak biegnie to zbytnio nie myśli o niczym innym jak dobiec i wrzucić piłkę na oślep w pole karne. Przypomnij sobie Nedveda albo Camora za najlepszych lat to byli skrzydłowi.
Wizję ma, konsekwentnie trzyma się swojego sprawdzonego 4-4-2.
Właśnie te 4-4-2 jest kompletnie do dupy w wykonaniu Del Neriego. Gdyby pozwolił zostać Diego wszystko by wyglądało inaczej, bo my nie mamy ŻADNEGO kreatywnego gracza na boisku, same drwale.
Pytanie na ile to wina samego Marotty, a na ile kwestia ograniczonego budżetu. Nie chcę go bronić, ale z pustego i Salomon nie naleje.
Marotta mówił, że kasa jest i transfery będą spektakularne. Sprowadził skandalicznie przeciętnego Martineza za 15 mln, który w dodatku jest kontuzjowany. Kpina. Camora Moggi kiedyś kupił za grosze, bo wiedział kogo kupuje mimo, że był to transfer wymuszony kontuzją Zambrotty bodajże.
A co do Amauriego to był chyba najlepszy na boisku, więc skończcie o nim pisać, bo już nieporównywalnie słabiej zagrał Del Piero, Marchisio(o dziwo ze 3 razy go przy piłce widziałem) czy Krasić.