Co się dzieje z Juve?
- Buri
- Juventino
Nie no Lypsky pojechałeś na maxa.Lypsky pisze:Akurat wczoraj nie był taki tragiczny. Przy niemal zerowym wsparciu stworzył sobie 2 dobre sytuacje.deszczowy pisze: myliłem się co do Amauriego (niestety) :płaczę:
Amauri stworzył sobie sam 2 dobre sytuacje

Wyczyn pierwsza klasa. Dlaczego złota piłka powędrowała do Messiego, a nie do amauriego ?!
"Kocham te barwy i nie wstydzę się tego powiedzieć. Kocham je i wszystko, co z nimi związane." - Alessandro Del Piero
- bajbek17
- Juventino
Nie no najlepiej to stać za wszystkimi i cisnąć Amauriemu bez względu czy to prawda czy nie. Lypsky dobrze prawi bo wczoraj był to jego najlepszy występ w serie A w tym sezonie.Buri pisze: Nie no Lypsky pojechałeś na maxa.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Wyczyn pierwsza klasa. Dlaczego złota piłka powędrowała do Messiego, a nie do amauriego ?!
- Łukasz
- Juventino
I dlatego trzeba go sprzedać. Bo ten jego najlepszy występ był ...beznadziejnie słaby.bajbek17 pisze:wczoraj był to jego najlepszy występ w serie A w tym sezonie.
- Lypsky
- Juventino
Z czym masz problem? Z tym, że wczoraj Amauri nie był tragiczny? Bo nie był, zagrał słabo, ale nie gorzej od reszty kopaczy. Za ten mecz bura należy się wszystkim, a największe gromy spadają jak zwykle na kudłatego. Dla porównania, Del Piero po wejściu nie stworzył sobie żadnej sytuacji.Buri pisze:Nie no Lypsky pojechałeś na maxa.Lypsky pisze:Akurat wczoraj nie był taki tragiczny. Przy niemal zerowym wsparciu stworzył sobie 2 dobre sytuacje.deszczowy pisze: myliłem się co do Amauriego (niestety) :płaczę:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Gotti
- Juventino
Dziękowałbym Bogu jak by w obronie zamiast Bonucciego grał Gallas albo Marquez. Nawet na prawej stronie Gallas mógł grać, ale nieważne.Ouh_yeah pisze:No i byłby w Ataku Dzeko z Suarezem a w obronie obecni + Gallas albo Marquez zamiast Bonucciego. Na skrzydle nie byłoby nawet Krasica.Gotti pisze:\Mi chodzi o to, że wydajemy grube miliony na kupę przeciętnych grajków zamiast kupić 2-3 porządnych jak Dzeko, Cassano, Suarez etc.
I nie taki super ten Krasić jak pokazał w ostatnich meczach i nie piszcie mi, że ciężko mu na podwojonym kryciu itd. , bo to jest śmieszne. Krasić ma szybkość, to fakt, ale jak biegnie to zbytnio nie myśli o niczym innym jak dobiec i wrzucić piłkę na oślep w pole karne. Przypomnij sobie Nedveda albo Camora za najlepszych lat to byli skrzydłowi.
Właśnie te 4-4-2 jest kompletnie do dupy w wykonaniu Del Neriego. Gdyby pozwolił zostać Diego wszystko by wyglądało inaczej, bo my nie mamy ŻADNEGO kreatywnego gracza na boisku, same drwale.Wizję ma, konsekwentnie trzyma się swojego sprawdzonego 4-4-2.
Marotta mówił, że kasa jest i transfery będą spektakularne. Sprowadził skandalicznie przeciętnego Martineza za 15 mln, który w dodatku jest kontuzjowany. Kpina. Camora Moggi kiedyś kupił za grosze, bo wiedział kogo kupuje mimo, że był to transfer wymuszony kontuzją Zambrotty bodajże.Pytanie na ile to wina samego Marotty, a na ile kwestia ograniczonego budżetu. Nie chcę go bronić, ale z pustego i Salomon nie naleje.
A co do Amauriego to był chyba najlepszy na boisku, więc skończcie o nim pisać, bo już nieporównywalnie słabiej zagrał Del Piero, Marchisio(o dziwo ze 3 razy go przy piłce widziałem) czy Krasić.
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
12. Jak Wy wszyscy uwielbiacie podkręcać kwoty transferów. Już czytałem że Diego odszedł za 10 albo "niewiele ponad 10" a Martinez przyszedł za 15,16.Gotti pisze:Sprowadził skandalicznie przeciętnego Martineza za 15 mln
Krasic strzela trzy bramki Cagliari - drugi Nedved. Krasic nie daje rady z Napoli - cienizna, zna tylko jeden zwód i jego jedynym atutem jest szybkość.Gotti pisze: I nie taki super ten Krasić jak pokazał w ostatnich meczach i nie piszcie mi, że ciężko mu na podwojonym kryciu itd.
- Gotti
- Juventino
Nie uogólniaj, bo ja nigdy nie napisałem, ani nie uważalem, że Krasić nawet w 50% dorówna Nedvedowi, a tym bardziej nie wyciągałem jakichś daleko idących wniosków po jego hattricku.Krasic strzela trzy bramki Cagliari - drugi Nedved. Krasic nie daje rady z Napoli - cienizna, zna tylko jeden zwód i jego jedynym atutem jest szybkość.
A ty myślisz, że np taki Ronaldo nie gra bez przerwy na podwojonym, a nawet potrojonym kryciu? Usprawiedliwianie Krasića w taki sposób jest śmieszne.To nie jest śmieszne - to jest prawdziwe.
Ostatnio zmieniony 10 stycznia 2011, 23:18 przez Gotti, łącznie zmieniany 2 razy.
- Łukasz
- Juventino
To nie jest śmieszne - to jest prawdziwe.Gotti pisze: I nie taki super ten Krasić jak pokazał w ostatnich meczach i nie piszcie mi, że ciężko mu na podwojonym kryciu itd. , bo to jest śmieszne.
- dr.DeV
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
to chyba się stanie tradycją (zakładanie takiego tematu) już drugi rok z rzędu w styczniu coś się dzieje z Juve... A co się dzieje? Nic nadzwyczajnego po prostu staczamy się po równi pochyłej... Zatrudniliśmy kolesi ze średniego zespołu i takim się staniemy (O ile już nie jesteśmy) Secco i spółka przynajmniej pograli trochę w FM'a i ściągnęli Diego i Melo, może dziś gralibyśmy w składzie z Torresem i Johnsonem? A nie Tonim i Mottą...
Należy wierzyć, że będzie lepiej bo gorzej chyba już być nie może?
Miejmy nadzieje, że chociaż wygramy z 20 w tabeli Bari..
Należy wierzyć, że będzie lepiej bo gorzej chyba już być nie może?
Miejmy nadzieje, że chociaż wygramy z 20 w tabeli Bari..
zobacz z kim gra Ronaldo a z kim Milos...Gotti pisze:A ty myślisz, że np taki Ronaldo nie gra bez przerwy na podwojonym, a nawet potrojonym kryciu? Usprawiedliwianie Krasića w taki sposób jest śmieszne.To nie jest śmieszne - to jest prawdziwe.
Ostatnio zmieniony 10 stycznia 2011, 23:26 przez dr.DeV, łącznie zmieniany 1 raz.

- Łukasz
- Juventino
Widzisz - kwestia jest tego rodzaju, że Real ma dwa pełnowartościowe skrzydła, bo di Maria absorbuje obrońców w nie mniejszym stopniu niż CR. U nas jest tylko jedno skrzydło, bo Pepe ani tym bardziej Marchisio nie są żadną alternatywą ataku dla Krasicia. Właśnie - przy okazji - Krasicia, nie Krasića.Gotti pisze: A ty myślisz, że np taki Ronaldo nie gra bez przerwy na podwojonym, a nawet potrojonym kryciu? Usprawiedliwianie Krasića w taki sposób jest śmieszne.
- Gotti
- Juventino
To był tylko przykład.zobacz z kim gra Ronaldo a z kim Milos...
Akurat Pepe nie gra tragicznie. Nie ma tej szybkości co Milos, ale ogórkiem nie jest.U nas jest tylko jedno skrzydło, bo Pepe ani tym bardziej Marchisio nie są żadną alternatywą ataku dla Krasicia. Właśnie - przy okazji - Krasicia, nie Krasića.
I przy okazji nie wytykaj mi błędów, których nie popełniam jeśli sam nie znasz poprawnej pisowni.
http://www.facebook.com/group.php?gid=121547110954
- rammstein
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
ja tylko nie bardzo wiem o co kaman z Amaurim, gral w Palermo, kazdy chcial go miec, przyszedl do Juve i od razu siaadł... tak samo mysle, ze mogloby tak byc nawet z Cavanim, ze w Juve nie za dobrze by mu szlo, ja juz nie wiem jak to jest..
- Łukasz
- Juventino
Pepe gra przeciętnie. To solidny zmiennik na prawe skrzydło, ale nie zawodnik do pierwszego składu, a już na pewno nie na lewą stronę. We wczorajszym meczu było to widać - kiedy Krasić był przy piłce coś się działo (inna rzecz, że rzeczywiście był nie najlepiej dysponowany i za sprawą specyficznej taktyki Napoli - potrajany), Pepe zaś był z lewej strony niewidoczny.Gotti pisze:
Akurat Pepe nie gra tragicznie. Nie ma tej szybkości co Milos, ale ogórkiem nie jest.
Popełniasz. Podałeś oryginalną odmianę, ale jesteś na polskim forum, na którym obowiązuje język polski i - choć nazwisko jest serbskie - polska odmiana.Gotti pisze:I przy okazji nie wytykaj mi błędów, których nie popełniam jeśli sam nie znasz poprawnej pisowni.
http://www.facebook.com/group.php?gid=121547110954
http://so.pwn.pl/zasady.php?id=629650
- Gotti
- Juventino
Nie nie popełniam. Piszę tak jak powinno się pisać poprawnie i zapewne tak jak on by sobie tego życzył. On nie jest Polakiem tylko Serbem i nazywa się po serbsku a nie po polsku. Jestem ciekaw czy chciał byś przykładowo żeby amerykanie pisali Kovalski zamiast Kowalski bo im tak bardziej pasuje.
EOT
EOT