Kontuzje
- deszczowy
- Juventino
Już pewne. Zerwane więzadła.Mati1990 pisze:Sky sports donosi, że Quagliarella nie zagra od 4 do 6 miesięcy.
4 sezon niszczą nas kontuzje... jak tak co roku ma być, to my nigdy nie wygramy nic.
- typkens
- Juventino
Ktoś kto myśli teraz trzeźwo niech mi wytłumaczy, jak to teraz będzie? Przecież bez Fabio nasz atak jest na minusie - przykładem tego była Liga Europejska, gdzie Włoch nie mógł grać.
Btw! To kara za to, że zarząd nie zainteresował się Cassano! Gdybyśmy mieli go dziś w kadrze nie byłoby aż takiego ogromnego problemu.
Btw! To kara za to, że zarząd nie zainteresował się Cassano! Gdybyśmy mieli go dziś w kadrze nie byłoby aż takiego ogromnego problemu.
- blackadder
- Juventino
Wie ktoś może gdzie znajdował się nasz poprzedni ośrodek treningowy?

- KondzioJuveFans
- Juventino
Pięknie
Podobno Sissoko ma jakiś problem z kolanem i ma nie zagrać z Napoli : http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=38135
tak więc nie widzę innej możliwości jak Marchisio z Aquą na środku i Pepe na boku.

tak więc nie widzę innej możliwości jak Marchisio z Aquą na środku i Pepe na boku.
Fino Alla Fine Forza Juventus!
- Kingofthehill
- Juventino
filmik na czasie...
- Brutalo
- Juventino
Kingofthehill pisze: filmik na czasie...

Wieszałem na nim psy od początku, a On swoją grą mnie do siebie przekonał. Żal dupę ściska, że go straciliśmy. Sam strzelił więcej bramek w Serie A niż reszta naszych napastników we wszystkich rozgrywkach.
Wracaj do zdrowia, Fabio !!!
- Monte Cristo
- Juventino
Eh... A tak sie przed sezonem cieszylem. Quagliarella i Aquilani to byli zawodnicy ktorych od bardzo dawna chcialem w Juve, zwaszcza Fabio. Od razu go bardzo polubilem.. A teraz taka kicha. Jak myslicie, jaka jest szansa na to ze mimo wszystko wykupimy go latem?
- Kubba
- Juventino
Szansa jest, myślę, że nawet moglibyśmy go kupić taniej niż to było ustalone. Moim zdaniem Marotta powinien tak zrobić, zbić trochę mamony i wykupić Fabio. Jestem pewien, że szybko odbuduje formę!Monte Cristo pisze:Eh... A tak sie przed sezonem cieszylem. Quagliarella i Aquilani to byli zawodnicy ktorych od bardzo dawna chcialem w Juve, zwaszcza Fabio. Od razu go bardzo polubilem.. A teraz taka kicha. Jak myslicie, jaka jest szansa na to ze mimo wszystko wykupimy go latem?
- M.R.
- Juventino
Ja myślę , że szansa jest duża. Fabio ma ustaloną sumę wykupu, która nie jest imponująca. Klub powinien go wspierać w rehabilitacji i postawić na niego po sezonie. To na pewno zwiększy pewność siebie Quagiarelli , który może jeszcze odwdzięczyć się pięknymi bramkami dla Juve. Wierzę w powrót Quagiarelli do pierwszego składu po ciężkiej kontuzji, tak samo jak wierzę w powrót Buffona.
- Brutalo
- Juventino
Mam najszczerszą nadzieję że tak. Prawo do wykupu mamy, ale można by się trochę potargować z Napoli. Nie mniej jednak chciałbym żeby został wykupiony, choć ostateczną decyzję uzależniam od wyników drużyny. Jeśli (nie daj Boże) znowu nie zakwalifikujemy się do Champions League (a z naszym napadem to całkiem możliwe), to wątpię w znalezienie pieniędzy na Quaglie.Monte Cristo pisze:Eh... A tak sie przed sezonem cieszylem. Quagliarella i Aquilani to byli zawodnicy ktorych od bardzo dawna chcialem w Juve, zwaszcza Fabio. Od razu go bardzo polubilem.. A teraz taka kicha. Jak myslicie, jaka jest szansa na to ze mimo wszystko wykupimy go latem?
Niestety to już oficjalne, podając za SJ "Malijczyk nie będzie mógł zagrać na San Paolo z powodu lekkiego zapalenia mięśnia w prawej nodze."KondzioJuveFans pisze:PiękniePodobno Sissoko ma jakiś problem z kolanem i ma nie zagrać z Napoli : http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=38135
Jeżeli to znaczy że Momo jest już na wylocie, to... :doh:
- zoff
- Qualità Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Gdy oglądałem mecz z Parmą i zauważyłem to co dzieje się z Fabio odrazu napisałem smsa do innego wiernego fana Juve: Kur.. jakbym siebie Jarku widział.
We wrześniu też grałem w piłę, głupi turniej. Diagnoza po artroskopii: zerwane więzadło przednie w kolanie prawym. To samo co Fabio. 6 miesięcy pauzy po zabiegu rekonstrukcji.
Fabio jesteśmy z Tobą. Rok 2010 był dla niego naprawdę fantastyczny. Naturalny następca Del Piero. Z nim i kilkoma ogarniętymi facetami w Juventusie na serio można było walczyć o Scudetto. Teraz ofens -50%, albo lepiej.
We wrześniu też grałem w piłę, głupi turniej. Diagnoza po artroskopii: zerwane więzadło przednie w kolanie prawym. To samo co Fabio. 6 miesięcy pauzy po zabiegu rekonstrukcji.
Fabio jesteśmy z Tobą. Rok 2010 był dla niego naprawdę fantastyczny. Naturalny następca Del Piero. Z nim i kilkoma ogarniętymi facetami w Juventusie na serio można było walczyć o Scudetto. Teraz ofens -50%, albo lepiej.
- deszczowy
- Juventino
- Pan Mietek
- Juventino
Wraca na mecz z Barib-glider pisze:a co do Martineza to jak z nim sytuacja wyglada ?
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Bardziej to przeżylem kontuzję Fabio niż porażkę z parmą...oddalbym im te 3 pkt. w zamian za Fabio :? nie mogę się pogodzić z jego nieszczęściem
Ja nie jestem takim optymista w sprawie jego wykupu jak wy. Niestety ale Marotta za glośno gada o obnżkach pensji, szukaniu oszczędności, teraz w okienku też próżnuje. Cóż, nie ma gwarancji w jakiej formie powróci Quagliarella a kasy na niego jednak trzeba trochę odłożyć, plus Aqua. Za co mamy kupować w lecie? Wierzę, że jednak Fabio zostanie z nami, Marotta by się pogrążył...
Jak Momo jutro nie zagra, to na bank odejdzie, co będzie kolejnym <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> posunięciem Marotty.

Ja nie jestem takim optymista w sprawie jego wykupu jak wy. Niestety ale Marotta za glośno gada o obnżkach pensji, szukaniu oszczędności, teraz w okienku też próżnuje. Cóż, nie ma gwarancji w jakiej formie powróci Quagliarella a kasy na niego jednak trzeba trochę odłożyć, plus Aqua. Za co mamy kupować w lecie? Wierzę, że jednak Fabio zostanie z nami, Marotta by się pogrążył...
Jak Momo jutro nie zagra, to na bank odejdzie, co będzie kolejnym <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> posunięciem Marotty.