Kontuzje

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 stycznia 2011, 11:42

Mati1990 pisze:Sky sports donosi, że Quagliarella nie zagra od 4 do 6 miesięcy.

4 sezon niszczą nas kontuzje... jak tak co roku ma być, to my nigdy nie wygramy nic.
Już pewne. Zerwane więzadła.

I believe in Moise(s) Kean

http://www.pmiska.pl/
typkens

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 stycznia 2011, 13:44

Ktoś kto myśli teraz trzeźwo niech mi wytłumaczy, jak to teraz będzie? Przecież bez Fabio nasz atak jest na minusie - przykładem tego była Liga Europejska, gdzie Włoch nie mógł grać.

Btw! To kara za to, że zarząd nie zainteresował się Cassano! Gdybyśmy mieli go dziś w kadrze nie byłoby aż takiego ogromnego problemu.

blackadder

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 stycznia 2011, 14:13

Wie ktoś może gdzie znajdował się nasz poprzedni ośrodek treningowy?

Obrazek
KondzioJuveFans

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 stycznia 2011, 09:56

Pięknie ;) Podobno Sissoko ma jakiś problem z kolanem i ma nie zagrać z Napoli : http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=38135
tak więc nie widzę innej możliwości jak Marchisio z Aquą na środku i Pepe na boku.

Fino Alla Fine Forza Juventus!
Kingofthehill

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 stycznia 2011, 16:21

filmik na czasie...

Brutalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 stycznia 2011, 16:33

Kingofthehill pisze: filmik na czasie...
:angry:
Wieszałem na nim psy od początku, a On swoją grą mnie do siebie przekonał. Żal dupę ściska, że go straciliśmy. Sam strzelił więcej bramek w Serie A niż reszta naszych napastników we wszystkich rozgrywkach.
Wracaj do zdrowia, Fabio !!!

Obrazek
WWW.PAJACYK.PL <-- KLIKNIJ
Monte Cristo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 stycznia 2011, 16:50

Eh... A tak sie przed sezonem cieszylem. Quagliarella i Aquilani to byli zawodnicy ktorych od bardzo dawna chcialem w Juve, zwaszcza Fabio. Od razu go bardzo polubilem.. A teraz taka kicha. Jak myslicie, jaka jest szansa na to ze mimo wszystko wykupimy go latem?

Kubba

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 stycznia 2011, 16:56

Monte Cristo pisze:Eh... A tak sie przed sezonem cieszylem. Quagliarella i Aquilani to byli zawodnicy ktorych od bardzo dawna chcialem w Juve, zwaszcza Fabio. Od razu go bardzo polubilem.. A teraz taka kicha. Jak myslicie, jaka jest szansa na to ze mimo wszystko wykupimy go latem?
Szansa jest, myślę, że nawet moglibyśmy go kupić taniej niż to było ustalone. Moim zdaniem Marotta powinien tak zrobić, zbić trochę mamony i wykupić Fabio. Jestem pewien, że szybko odbuduje formę!

M.R.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 stycznia 2011, 16:56

Ja myślę , że szansa jest duża. Fabio ma ustaloną sumę wykupu, która nie jest imponująca. Klub powinien go wspierać w rehabilitacji i postawić na niego po sezonie. To na pewno zwiększy pewność siebie Quagiarelli , który może jeszcze odwdzięczyć się pięknymi bramkami dla Juve. Wierzę w powrót Quagiarelli do pierwszego składu po ciężkiej kontuzji, tak samo jak wierzę w powrót Buffona.

Brutalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 stycznia 2011, 17:03

Monte Cristo pisze:Eh... A tak sie przed sezonem cieszylem. Quagliarella i Aquilani to byli zawodnicy ktorych od bardzo dawna chcialem w Juve, zwaszcza Fabio. Od razu go bardzo polubilem.. A teraz taka kicha. Jak myslicie, jaka jest szansa na to ze mimo wszystko wykupimy go latem?
Mam najszczerszą nadzieję że tak. Prawo do wykupu mamy, ale można by się trochę potargować z Napoli. Nie mniej jednak chciałbym żeby został wykupiony, choć ostateczną decyzję uzależniam od wyników drużyny. Jeśli (nie daj Boże) znowu nie zakwalifikujemy się do Champions League (a z naszym napadem to całkiem możliwe), to wątpię w znalezienie pieniędzy na Quaglie.
KondzioJuveFans pisze:Pięknie ;) Podobno Sissoko ma jakiś problem z kolanem i ma nie zagrać z Napoli : http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=38135
tak więc nie widzę innej możliwości jak Marchisio z Aquą na środku i Pepe na boku.
Niestety to już oficjalne, podając za SJ "Malijczyk nie będzie mógł zagrać na San Paolo z powodu lekkiego zapalenia mięśnia w prawej nodze."
Jeżeli to znaczy że Momo jest już na wylocie, to... :doh:

Obrazek
WWW.PAJACYK.PL <-- KLIKNIJ
zoff

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 08 stycznia 2011, 18:40

Gdy oglądałem mecz z Parmą i zauważyłem to co dzieje się z Fabio odrazu napisałem smsa do innego wiernego fana Juve: Kur.. jakbym siebie Jarku widział.

We wrześniu też grałem w piłę, głupi turniej. Diagnoza po artroskopii: zerwane więzadło przednie w kolanie prawym. To samo co Fabio. 6 miesięcy pauzy po zabiegu rekonstrukcji.

Fabio jesteśmy z Tobą. Rok 2010 był dla niego naprawdę fantastyczny. Naturalny następca Del Piero. Z nim i kilkoma ogarniętymi facetami w Juventusie na serio można było walczyć o Scudetto. Teraz ofens -50%, albo lepiej.

Obrazek
deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 stycznia 2011, 18:59

Ostatecznie Momo jest powołany, nie płaczcie :wink:

I believe in Moise(s) Kean

http://www.pmiska.pl/
b-glider

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 stycznia 2011, 19:01

a co do Martineza to jak z nim sytuacja wyglada ?

Pan Mietek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 stycznia 2011, 19:04

b-glider pisze:a co do Martineza to jak z nim sytuacja wyglada ?
Wraca na mecz z Bari

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 08 stycznia 2011, 20:28

Bardziej to przeżylem kontuzję Fabio niż porażkę z parmą...oddalbym im te 3 pkt. w zamian za Fabio :? nie mogę się pogodzić z jego nieszczęściem :angry:
Ja nie jestem takim optymista w sprawie jego wykupu jak wy. Niestety ale Marotta za glośno gada o obnżkach pensji, szukaniu oszczędności, teraz w okienku też próżnuje. Cóż, nie ma gwarancji w jakiej formie powróci Quagliarella a kasy na niego jednak trzeba trochę odłożyć, plus Aqua. Za co mamy kupować w lecie? Wierzę, że jednak Fabio zostanie z nami, Marotta by się pogrążył...

Jak Momo jutro nie zagra, to na bank odejdzie, co będzie kolejnym <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> posunięciem Marotty.

Obrazek
ODPOWIEDZ