Serie A (18): JUVENTUS 1-4 Parma
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Sędzia gwizdnął wszystko tak jak należy. Chociaż przerwanie kontrataku parmy czterech na dwóch gwizdkiem kończącym pierwszą połowę było trochę... taki mały ukłon w Naszą stronę po tej czerwonej dla Melo i nieuznanej bramce.johnnybgoode pisze: Do tego genialny sędzia
- Pan Mietek
- Juventino
Ludzie, zostawcie w spokoju Amauriego! Przecież on nie był w stanie nic zrobić. Fakt, że mecz (od połowy) oglądałem tak kątem oka bo sesja się zbliża ale przecież on nawet nie miał właściwie dobrej sytuacji. A gdyby nie sędzia kalosz to mógł się nawet przyczynić do czerwonej kartki 

- darek
- Juventino
Ok, ale wypadałoby chyba żeby umiał utrzymać się przy piłce...Mietson pisze:Ludzie, zostawcie w spokoju Amauriego! Przecież on nie był w stanie nic zrobić. Fakt, że mecz (od połowy) oglądałem tak kątem oka bo sesja się zbliża ale przecież on nawet nie miał właściwie dobrej sytuacji. A gdyby nie sędzia kalosz to mógł się nawet przyczynić do czerwonej kartki
- marek.siedlce
- Juventino
Ludzie... zlitujcie się i chociaż nie mówcie nic na temat sędziowania... Ja rozumiem, żebyśmy przegrali jedną bramką to można mieć pretensje o to czy tamto, ale jak się przegrywa 1-4 to nietaktem jest szukać nawet częściowego usprawiedliwienia swojej nieudolnej gry w postawie arbitra. Jak już napisałem w innym temacie... ciekaw jestem tych kolejnych okazji Marotty które będą nas czarować swoją grą...
FORZA JUVE !!!
- Vimes
- Juventino
Nasz bilans meczowy na półmetku poprzedniego sezonu prezentował się następująco: 10-3-6. Obecnie mamy 8-7-3 i w perspektywie wyjazdowy mecz z Napoli, więc pierwsza liczba raczej nie wzrośnie. Jeżeli wszystko pójdzie nie tak, to będziemy mieli powtórkę z rozrywki. Del Neri zdobędzie mniej punktów niż Ferrara, a porażka z Napoli przy wygranej Milanu oznacza 11 punktów straty do lidera. Na dodatek, w tym sezonie chętnych na udział w LM jest aż siedem drużyn. Co gorsza, ich chęci mają realne podstawy.
- juventusprzemek
- Juventino
Słabo wystrzelała nas nasza była przyszłość Giovinco i Palladino, gdzie indziej pokazują, że warto na nich postawić.
Melo jest niezrównoważonym chorym człowiekiem , zero samokontroli oby Marotta pozbył się go jak najszybciej.
Melo jest niezrównoważonym chorym człowiekiem , zero samokontroli oby Marotta pozbył się go jak najszybciej.
- Smok-u
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Tak niech się pozbędzie jednego z dwóch jedynie ogarniętych pomocników. Gratuluje myśleniajuventusprzemek pisze:Słabo wystrzelała nas nasza była przyszłość Giovinco i Palladino, gdzie indziej pokazują, że warto na nich postawić.

- deszczowy
- Juventino
Oto groźny pies! Wrrrrr, hau ha hau!juventusprzemek pisze:Słabo wystrzelała nas nasza była przyszłość Giovinco i Palladino, gdzie indziej pokazują, że warto na nich postawić.
Weź się, koleś.... :evil:
- Lypsky
- Juventino
No, no i w następnym meczu bez defensywnych pomocników. Twój pomysł bardzo mi się podobał Przemku.juventusprzemek pisze:Słabo wystrzelała nas nasza była przyszłość Giovinco i Palladino, gdzie indziej pokazują, że warto na nich postawić.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- deszczowy
- Juventino
Dobra, panowie. Popłakaliśmy sobie, Lypsky pozgrywał cwanego andrusa z Pragi, były bzdury i bany. Agnelli już się usprawiedliwia, a my przez najbliższe dni (do meczu z Napoli co najmniej) powtarzamy słowa znanego przeboju.
My, juventini,
My się nie poddamy!
Nie jesteśmy rury,
Nigdy nie pękamy!
My, juventini,
My się nie poddamy!
Nie jesteśmy rury,
Nigdy nie pękamy!
- ewerthon
- Juventino
Gdyby Melo zależało przede wszystkim na dobrze klubu, to nie zachowałby się w ten sposób. Zawodnik na odpowiednim poziomie potrafi się powstrzymać i nie odpowiadać na chamskie zagrania. A tak, to głównie przez niego przegraliśmy ten mecz. Facet jest naprawdę nieobliczalny, miejmy nadzieję, że z wiekiem zmieni swoje zachowanie.
- Wojtek
- Juventino
Cztery bramki stracić :doh:
Pokazaliśmy że nie jesteśmy drużyną walczącą o scudetto, bardzo dobre drużyny potrafią wygrać mecz grając przez większość meczu w 10. Tak było w dwóch ostatnich meczach.
Niestety te porażke nam załatwił jednym kopnięciem Melo, co mu do łba strzeliło...Do tego straliliśmy Quaglie. Krasic słabiutko. A na Amauriego już patrzeć nie moge! sprzedać czym prędzej.
Seba dwie bramki (ciekawe że niby cały czas słabo grał ale przeciwko Juve musiał błysnąć?).
No cóż Roma w końcówka wygrywa, Milan też...I mamy 5 miejsce, teraz to już chyba nie mam wątpliwości że nie będziemy walczyć o scudetto...no może za rok
FORZA JUVE!
Pokazaliśmy że nie jesteśmy drużyną walczącą o scudetto, bardzo dobre drużyny potrafią wygrać mecz grając przez większość meczu w 10. Tak było w dwóch ostatnich meczach.
Niestety te porażke nam załatwił jednym kopnięciem Melo, co mu do łba strzeliło...Do tego straliliśmy Quaglie. Krasic słabiutko. A na Amauriego już patrzeć nie moge! sprzedać czym prędzej.
Seba dwie bramki (ciekawe że niby cały czas słabo grał ale przeciwko Juve musiał błysnąć?).
No cóż Roma w końcówka wygrywa, Milan też...I mamy 5 miejsce, teraz to już chyba nie mam wątpliwości że nie będziemy walczyć o scudetto...no może za rok

FORZA JUVE!
- Juventino79
- Juventino
Taki wynik to hańba ,a to co powiedział Andrea po meczu to jakieś kpiny! Co do meczu to fatalnie, nie będę długo się rozpisywał o przebiegu meczu ,bo nie mam do tego żadnych chęci ale to co zrobił Melo to czysty idiotyzm. Nigdy nie byłem przeciwko Melo nawet jak grał słabiutko w tamtym sezonie i nadal jestem za nim ale chłopak musi opanować swoje emocje i odruchy, bo każdy w Serie A wie ,że łatwo go sprowokować i czasami niestety jest to wykorzystywane... W takiej ekipie jak Juve piłkarz powinien myśleć przede wszystkim o dobru klubu... Ta czerwień zapewne też niejako ustawiła przebieg meczu... Co do naszej pozycji to zawsze byłem optymistą, wierzyłem ,że powalczymy o Scudetto ale po tym jak rozpoczął się ten rok dla nas zaczynam się mocno obawiać o TOP4 na koniec sezonu. Prawdę mówiąc o TOP2 nie ma co myśleć, kontuzja naszego najlepszego strzelca i wizja ataku tworzonego przez Amauriego i Del Piero mnie przeraża
Lepiej niech Marotta bierze się do roboty i załatwia minimum Pazziniego bo inaczej leżymy
Mimo wszystko wierzę w 3cie miejsce na koniec sezonu i to ,że jakoś sobie z tym Napoli poradzimy ,a będzie cięęęęęężko :?